Orijinalini görmek için tıklayınız : M3/M4 M Power Experience in Istanbul, Turkey Starting May 18
Akın Sarıkaya
25-03-2014, 23:13
The M3/M4 M Power Experience 2014 begins in Istanbul, Turkey beginning May 18. It's a 3 day program.
EVENT PERIOD.
May 18th - June 17th, 2014.
TICKET PRICE.
3,175 EUR (incl. 18% Turkish VAT) for main driver ticket.
2,825 EUR (incl. 18% Turkish VAT) for accompanying driver ticket.* 2,115 EUR (incl. 18% Turkish VAT) for accompanying non-driver ticket.*
Website: https://www.mpowerexperience.com/en/event.php
http://f80.bimmerpost.com/forums/attachment.php?attachmentid=999490&d=1395781604
Alıntı:
M3/M4 M Power Experience in Istanbul, Turkey Starting May 18! (http://f80.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=963231)
şimdi aynı dili konuşuyoruz bmw ;)
5 yıldızlı otelde konaklama fiyata dahil mi acaba? istanbula özel yemekler ve şehir turu falan yurt dışından gelenler için bence fiyat çok iyi
Bu da ucuz tur şirketleri gibi 2,5 gün yazıp 2 günü otobüste 1 günü otelde kalmalı olmasın :)
Akın Sarıkaya
26-03-2014, 00:02
herşey bi yana, çok güzel afiş yapmışlar ya..
Sadece piste katilicaklarla ilgili fiyatlamasi nedir acaba?
Fiyat düşük olsaydı katılmayı çok isterdim. Olmaz mı acep bir indirim:)
fastchild
26-03-2014, 09:11
Murat abi çok araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım bu konuda bende izleyici olarak katılmak istiyorum sanırım bayiilere daha davetiye gelmemiş
Ayrıntılar yakında cıkar,bakalım makul bırseyler olucak mı?
SekoLive
26-03-2014, 09:31
şunu birisi türkce özet geçse süper olur
W Hotel de konaklamalı, yedirip içirmeli, tarihi yerleri gezidirmelii istanbul parkta tur attırmalı bi organizasyon seko. yurtdışından gelenler olacak. ama o forumda okuduğum, pahalı buldukları ve yollarından dert yandıkları yönünde 1 2 mesaj yakaldım
SekoLive
26-03-2014, 09:37
W Hotel de konaklamalı, yedirip içirmeli, tarihi yerleri gezidirmelii istanbul parkta tur attırmalı bi organizasyon seko. yurtdışından gelenler olacak. ama o forumda okuduğum, pahalı buldukları ve yollarından dert yandıkları yönünde 1 2 mesaj yakaldım
eyvallah goktuğ saolasn :)
aramzdan onları misafir edenler cıkar belki otel şart değilse gelsınler
yollarımzda double yol dert etmesnler :))))
tequila818
26-03-2014, 10:01
Beyler sormak istediğiniz sorular var ise pazarlama departmanından arkadaşlarımla görüşüp bilgi verebilirim size. Gerçi lansmanın büyük bölümü global olarak yürütülecek ancak en azından bilgi almış oluruz.
fastchild
26-03-2014, 12:41
Beyler sormak istediğiniz sorular var ise pazarlama departmanından arkadaşlarımla görüşüp bilgi verebilirim size. Gerçi lansmanın büyük bölümü global olarak yürütülecek ancak en azından bilgi almış oluruz.
Sadece seyirci olarak katılım gerçekleştirmek isteyenler ne yapmalı ?
Bu aktivite ile ilgili borusan kanalı ile bilgi alın arkadaşlar BMW Ag istanbulparkın kiralayıcısı konumundadır . Bu nedenle satış vb konular ile ilgili bilgi veremiyoruz .
Sadece seyirci olarak katılım gerçekleştirmek isteyenler ne yapmalı ?
Seyircilik bir aktivite değil zaten bu biraz değişik deneyime dayalı .
Bu aktivite ile ilgili borusan kanalı ile bilgi alın arkadaşlar BMW Ag istanbulparkın kiralayıcısı konumundadır . Bu nedenle satış vb konular ile ilgili bilgi veremiyoruz .
Bebeğim sen niye gelmiyosun bakiim benim yanıma küstün mü :p
Bmw Tr.'den aradılar şimdi.
Konuyla ilgili bilgileri yok. Konuyu ilgili departmana ilettik bilgilerini M Power Experience sayfasından takip edebilirsiniz dediler.