Orijinalini görmek için tıklayınız : Ümraniye Vergi Dairesinde Tanıdık
RafetAraç
25-03-2014, 23:14
Merhabalar. Almak istedigim bir arac var. Aracin vergi borcu odenmis ama notere alim satim icin gittiğimiz zaman sistemde odenmedi olarak gözüküyor. Ümraniye vergi dairesine borcun odendigine dair dekontlari ve dilekceyi verdik 1 hafta oldu. Dilekce ve dekont onaylanmış fakat borcun sistemden düşmesi icin 1 aya yakin bir süre gecmesi gerekiyor. O surede evragin sira bekleme suresi. Acaba bu evragin isleminin hizlandirilmasini saglayacak yada cozmeye yardimci olacak biri varmi aramizda cunku heves ettik bi kere 1 ay beklemekte koyuyor. Sanki doguş otodan arac siparisi veriyoruz :) ayrica devlette isler yavas yurur 1 ay dediler dahada uzayabilir bu sure çünkü daha once boyle bi durumla karsilasanlar daha cok beklemis ve araya tanidik sokmassan beklersin dediler. Bende konuyu size bi danismak istedim. Acaba yardimci olabilecek birileri cikarmi yada bu isi cozebilecek muameleci yada tanidigi olan varsa cok makbule gecer.
dursun81
25-03-2014, 23:41
Bi arkadaşım var No pm atarım büyük ihtimalle halleder.
RafetAraç
25-03-2014, 23:48
Bi arkadaşım var No pm atarım büyük ihtimalle halleder.
sağolasın abicim
dursun81
25-03-2014, 23:49
Önemli değil işin hallolur inşallah.
RafetAraç
26-03-2014, 12:29
Yardimci olabilecek birini aramaya devam :)
RafetAraç
26-03-2014, 19:34
tekrar devammm bu işlerden anlayan kimse yokmudur aramızda ?
RafetAraç
27-03-2014, 05:52
Yardim cagrisina devam
Araç plakasını yazarsan bir ihtimal yardımcı olabilirim.
Vergi dairesinde (ümraniye değil) valide md. yrd. ona danıştım, dekont var ise aynı anda düşmesi lazım dedi.
Gerçi ümraniye vd. mahşer yeri gibi, evrak bi kenarda kalmış olabilir.
BosphorusBoys
27-03-2014, 09:12
bir daha öde araba satışını yap sonra iki dekontla ghit geri almak için başvur bence bu daha mantıklı hemde arabanın satış alacak kişiyi kaçırmazsın.
RafetAraç
27-03-2014, 22:55
aracın plakası 34 P 7086
hocam bi daha ödeyelimde ya yine düşmesse nasl olacak ayrıca araç sahibi hep beklemekten yana :)