Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandırıcılık bılgısı

akıncı
26-03-2014, 14:55
Merhaba arkadaşlar dun saat 15:30 civarı 0212 709 33 32 nolu telden arandım merhaba diyerek başlayan gayet düzgun konuşan bır bayan,şununlamı goruşuyorum dıyerek, ısmımı soyledı evet buyrun dedım,çalıştığım banka ismını soylerek geçen yıl yaptırdıgınız sağlık sıgoratası bıtmek üzere yenılemek ıstermısınız dedı ,anlık olarak dusundum ben oyle bır sıgorta yaptırmadım demem uzerıne beyefendı yaptırmışsınız falan fişman derken ıptal edın ozaman dedım, ozaman 250 tl borcunuzu kapatmanız gerekıyor dedı,o an benm jeton dustu ve hass...tır deyınce kapattı telı.
Aramızdada mutlaka başına gelen olmuştur dıkkatlı olalım bu tıp dolandırıcılara ınsanın bır an boşluğuna gelse kart no versen dırek boşluğu doldurucaklar :)

Berkan
26-03-2014, 15:45
benide boyuna ankaradan bir numara arayıp duruyor 10 yıllık kredi kartı aidatlarınızı alabilirsiniz diye. 10 yıldan beri kredi kartınıza ait aidatları alabilirsniz dedi okdr yıldır kartım yok dedim aptala bagladı istemiyorm saoln dedim kapadım 2-3 günde bir arıyor hala :)

altugkocer
26-03-2014, 15:52
Beni de arada bir kaplıcalardan arıyorlar. Gelin misafirimiz olun ücret ödemeyin beğenirseniz devremülk alırsınız diyorlar :D Kaplıca için şimdilik gencim diyorum, ısrar etmeye devam ederse sövmeye başlıyorum anca öyle kapatıyorlar :D

_yekta_
26-03-2014, 15:56
aynısı bizim başımıza geldi babamı beni kardeşimi arıyıp arıyıp tehdit ediyolardı birde , amman dikkat edin artık nerden alıyolarsa bu bilgileri bankadan mı nedir adam birçok bilgiyi doğru söylüyor sigorta da sigorta diyor , kesinlikle inanmayın , güvenmeyin

HondatugraL
26-03-2014, 15:59
Ya benı nıye aramıyolar ya :(

s2k
26-03-2014, 16:02

Olum baykuş uğursuz hayvanat o yüzdendir :D:D:D

elpadre
26-03-2014, 16:06

sen daha bebesın :D

benı arıyanıı ben yemege davet edıyrum bayansa :D

enesbeyter
26-03-2014, 16:19
benı arıyanıı ben yemege davet edıyrum bayansa

güzel taktikmiş abi denemek lazım:D

Risendark
26-03-2014, 16:25
Babamı 2 ay önce gün de 2 kez falan Kaplıca tatili muhabbetine arıyorlardı adam en sonunda patladı alın tatiliniz dötünüze sokun diyince bi daha aramadılar :)

Uur
26-03-2014, 16:42
Geçen gün bizi aradılar ben arka odadayım. Annem açtı telefonu : Oğlunuz kaçırıldı, biz emniyetten arıyoruz fidye istiyolar siz verin çocuğunuzu alınca parayı iade edersiniz demiş. Annemde beni çağırdı uğur gel diye. Aldım telefonu bi güzel kaydırdım kapattı :D

Akın Sarıkaya
26-03-2014, 17:00
Geçen gün bizi aradılar ben arka odadayım. Annem açtı telefonu : Oğlunuz kaçırıldı, biz emniyetten arıyoruz fidye istiyolar siz verin çocuğunuzu alınca parayı iade edersiniz demiş. Annemde beni çağırdı uğur gel diye. Aldım telefonu bi güzel kaydırdım kapattı :D

hahahahaha amk malları ya :D

Onur Fatih
26-03-2014, 17:33
beni aradılar kadın konuşuyor ha bire bi konu hakkında kart vs vs bi dakika bişey sorabilir miyim dedim tabi buyrun dedi ben ordan gerizekalı gibi mi duruyorum dedim kadın evet diyor bide yüzsüz bi şekilde ah elime geçiricem şıllığı göstercem gerizekalıyı :)

gökberk
26-03-2014, 17:40
Babamı aradıklarında da salağa yatıp konuşuyor sonra basıyor küfrü rahatlıyor :D

silent furious
26-03-2014, 17:59
bana arada bir mesaj geliyor bonus özel diye biryerden sayın müşterimiz 2013 yılı para puanınız toplamı 200 tl ye ulaşmıştır puanlarınızı aktifleştirmek için 02129120550 arayın diyor kart bilgilerini istiyorlar sahtekarlar diye vermedim dikkat edin

ronay
26-03-2014, 20:36
Dns sağlık hizmetleri die bi firma gecen gün ustamıda aramış ayni sizin anlattiklarinizi anlatmis ve 950 tl direk cekmisler aradik size donus sağlıycaz dediler bidahada ulasamiyoruzz.

ronay
26-03-2014, 20:41
0212 912 16 66

Bu numaradan aranmiş bilginiz olsun

mrtysn
26-03-2014, 20:48
0312'li numaradan baya ariyolar da gecen gun erotik shoptan aradi bi bayan banttan da vermiyolardi 3'lu setimiz su fiyata inmistir falan diye anlatirken ''Hanimefendi birlikte mi kullanicaz bunlari dedim'' o gunden sonra hic aramadilar :D

tursurayn
27-03-2014, 21:32
Benide sex shop ve sigara bırakmak için arıyorlar bı güzel kaydım tekrar arıyorlar başka numaradan aramayın diyorum durmadan arıyorlar kimin ahını aldımda bu kadar aranıyorum :)

ErkanCanS
28-03-2014, 03:16
Banada her ay internet faturasının günü geldiğinde TTNET fatura bilgilerini sms attıktan 10 dakka sonra TTNET. diye bi yer mesaj atıyor.. Mesajın içeriğide aynen şu şekil

Sn müşterimiz, başvurunuz için gerekli olan kimlik fotokopinizi 0224.... nolu faxa veya Ttnetuyelik@ttmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.

Bunlar biraz daha büyük düşünüyor demekki üstüme paravan şirket mi kurcaklar napıcaklar :D

ahk
28-03-2014, 08:32
Aynı yerden benide aradılar geçen sene yaptırmıştınız ses kaydınız var 1 sene doldu parayı ödeyin dediler. Bende ödeme olmadan sigortalılık süresi başlamaz o yüzden ödeme yapmıyorum dedim mecbursunuz cart curt dedi alabilirsen al canım öptüm diyip kapattım.

Karşı taraf sert yapıp korkutmaya çalışıyor yersen taktiği ile :)

Emre Ekrem
28-03-2014, 08:59
Beni de arıyorlar, sonuna kadar dinleyip bende bu sektördeyim farklı olarak ek bilgiler de alıyoruz siz nasıl yapıyorsunuz vs vs sorular soruyorum, kapatmak için yer arıyorlar, çok eğleniyorum. :D

Shinigami
29-03-2014, 23:37
Beni de arada bir kaplıcalardan arıyorlar. Gelin misafirimiz olun ücret ödemeyin beğenirseniz devremülk alırsınız diyorlar :D Kaplıca için şimdilik gencim diyorum, ısrar etmeye devam ederse sövmeye başlıyorum anca öyle kapatıyorlar :D

Biz o kaplıca olayına sırf meraktan dahil olduk :) Otobüslere bindirip götürdüler bizi Ankara'nın Ayaş diye bi mevkiine... dağın başı bi şifalı suyu varmış kükürtlü o kadar... Millete doğal şifalı kaynak suyu diye içirdiler, içen kustu gerisini geri. Yemekte falan kusur etmediler de aç kalmadık Allah'tan :) Tesis yapmışlar gezdiriyolar akşama kadar her yerini akşamda toplantı salonunda geliyolar pazarlığa...

Alırdın-almazdım, param vardı yoktu muhabbeti arasına arabanı da alırıza kadar çıkıyorlar :) varsa evinize de ortakcı çıkarlar gibi :) '93 Esay civic'e 20 bin tl saydırmıştım :) O derece yani...

Gidip makara yaparım bi gün gezer tozarım diyosanız 10 numara malzeme çıkıyor zaten :) Yanlız gün içerisinde öyle çok insana sattılar ki acımadım değil...