Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcel Mahkemelik Borcum
ClioRs182
26-03-2014, 15:08
Merhaba arkadaşlar , yarın inş kısmetse araba alıyorum yalnız turkcele 2.5 milyar gibi bi borcum var faizliyle birlikte , aracın satışını üstüme alıcam acaba turkcel haciz koyarmı arabaya , yada bu borcu sıkıntısız nasıl ödeyebilirim taksit imkanı fln varmıdır acaba
ClioRs182
26-03-2014, 15:22
yokmu bilgisi olan beyler ?
14 dakikada cevap gelmemesi normal bence.
Turkcell eğer arabayı keşfederse neden haciz koymasın? Hatta yakalamalı haciz koyar, ilk çevirmede araban gider.
Borcunu kolay ödemek için Turkcell veya sana ihbar gönderen avukat ile konuşsan daha iyi olur sanki.
Kaç paralık araba alıyorsun bilmiyorum bence borcu öde, sonra arabayı al eğer Turkcell ödemede kolaylık sağlamazsa.
KA®ANLIK
26-03-2014, 15:36
14 dakikada cevap gelmemesi normal bence.
Turkcell eğer arabayı keşfederse neden haciz koymasın? Hatta yakalamalı haciz koyar, ilk çevirmede araban gider.
Borcunu kolay ödemek için Turkcell veya sana ihbar gönderen avukat ile konuşsan daha iyi olur sanki.
Kaç paralık araba alıyorsun bilmiyorum bence borcu öde, sonra arabayı al eğer Turkcell ödemede kolaylık sağlamazsa.
aynen
arabanın kalanı için kredi çekersin taksitle ödemiş olursun.
faiz oranı da düşük olur vs...
işi sağlama almakta fayda var.
ghibli06
26-03-2014, 16:28
5 sene önce kapattığım hatta son bir kez daha fatura kesilmiş güya, 40 küsür lira, geçen sene babamı avukat arıyor turkcell den (o numara babamındı), aracınıza haciz koyduk borcunuzu ödeyin diyor... 1400 lira ödedim, şimdi de eski şirketimin üzerindeki vınn ın 2 faturası ödenmemiş (ben alındığını bile bilmiyorum), benden 24 ay taahhüt bedeli olan 1200 tl aldılar 36 tl için...
aklın varsa hemen git öde, yoksa öyle bir zamanda karşına çıkar ki, gören de devleti soyduğunu zanneder, öyle muamele görürsün...
Mivec_4G63
26-03-2014, 17:15
İcra takibi yapıldı mı? Yapıldıysa süresi içerisinde itiraz ettin mi? Etmediysen takip kesinleşir aracına haciz tatbik ederler. Takip yapılmadıysa, bu durumda ihtiyati haciz ile takibe geçmeden üzerine kayıtlı arabaya haciz şerhi konulabilir. Ancak 2500 liralık meblağ için gidip mahkemeden ihtiyati haciz kararı alınır mı? Biz almıyoruz ancak turkcellde işler nasıl ilerliyor bilemiyorum. Takip kesinleştiyse bir an önce ödemelisin, eğer çok faiz v.s bindiyse kurum avukatını arayıp faizi silerseniz öderim dersen kabul ederler muhtemelen. İcra dairesinde taahhüt verirsen yine taksitle borcunu ödeyebilirsin.
silent furious
26-03-2014, 18:07
ben seneler önce kontörlü turkcell hattımı -10 kontör içerideyken vodafane 'a taşımıştım seneler sonra faiziyle borç çıkar mı yav :soru:
Araci anne babaniz yada cok guvendiginiz birinin ustune yaptirin turkcelle olan borcunuzu kapadiktan sonra kendi ustunuze alin ben olsam boyle yaparim
5 sene önce kapattığım hatta son bir kez daha fatura kesilmiş güya, 40 küsür lira, geçen sene babamı avukat arıyor turkcell den (o numara babamındı), aracınıza haciz koyduk borcunuzu ödeyin diyor... 1400 lira ödedim, şimdi de eski şirketimin üzerindeki vınn ın 2 faturası ödenmemiş (ben alındığını bile bilmiyorum), benden 24 ay taahhüt bedeli olan 1200 tl aldılar 36 tl için...
aklın varsa hemen git öde, yoksa öyle bir zamanda karşına çıkar ki, gören de devleti soyduğunu zanneder, öyle muamele görürsün...
Benim VIN tahahüt bitti. Aradılar istemiyorum kapatın dedin. Açık kalsın kullanınca ödersiniz dedi. Tarifeden felan çıktım. Bir gün SMS. Borç takip işleminiz başlamıştır. Lütfen şu numaradan avukat arayın. Önce sahte sandım. Baktım numara yazmıyo TURKCELL yazıyo. Arkadaş sordum. Aylık 2 tl kesmişler her ay. Sonra birde hattı kapatıp faiz işlemiş. Ama bu zamana kadar ne bir borç ödemesi ne bir fatura hiçbirşey yok. SMS felan hiç. 300 TL ye yakın bir para çıktı. 280 TL mi ne. Dedim bunun için mi borç takibi. Lanet olsun kapatın hattı kavga gürüldü ödedim. Lanet bir şirket Turkcell.
Dctrlprn
26-03-2014, 21:52
Peki bende bir şey sormak istiyorum kendi arabamızı almadan önce dayımın arabasıyla benim üzerime 600 tl trafik cezası kesildi, bizim arabayı benim üzerime aldık herhangi bir sıkıntı olur um ?
freelife
26-03-2014, 21:58
turkcel benide 500 tl lik etti birdaha o kurumla ilgili hiçbir ürün veya yayın almıyorum.