Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya Honda Sorgulama.
34 FGL 07.
Hb. lacivert honda hakkında bilgisi olan var mı ? Araç antalyadan alındı. Aldık ama tam bir bilgimiz yok. bilen duyan varsa yardımcı olursa sevinirim.
valla bizde bakmaya gıdecektık sabhtan aradık satıldı dendi ayrıca aracı yeşil diye hatırlıyorum.
valla bizde bakmaya gıdecektık sabhtan aradık satıldı dendi ayrıca aracı yeşil diye hatırlıyorum.
kaporasını falan vermiştik zaten. fotoğraf atsam sıkıntı olmaz heralde değil mi?
konuyu yanlış yere açmışım. kusura bakmayın :) taşınırsa güzel olur :)
halilkarakas
27-03-2014, 20:39
5 takla atmış
Aldık ama tam bir bilgimiz yok diyorsanız, bundan sonra bir de konu açıyorsanız. Çocuk müjdesi mi bekliyorsun? :D İçine sinmişse almışsındır, aldıktan sonra konu açmak nedir?
senmı aldın yaw :) bnde merak ettım fıyat baya uygundu gercekten düzgünmü die.
siz baktırmadınızmı orda araca ?
halilkarakas
28-03-2014, 00:12
Bazardan aldım 1 taklalı eve geldim teçtörkeyi açtım 10 taklalı :D
mstfcn28
28-03-2014, 01:44
:hahaha::hahaha:
Hayırlı olsun bu arada :)
komik mi ?
aracı elbette gösterdik.
ama geçmişi hakkında biraz daha bilgi almak istedik bu kadar sabit.
Aldık ama tam bir bilgimiz yok diyorsanız, bundan sonra bir de konu açıyorsanız. Çocuk müjdesi mi bekliyorsun? :D İçine sinmişse almışsındır, aldıktan sonra konu açmak nedir?
araç hakkında bilginiz var mı yok mu ?
eğer yoksa lütfen boş yapmasanız sevinirim :)
Çocuk boş yapma falan düzgün konuş.
İkincisi, baktırdıysan eğer geçmişini de söylemişlerdir.
Gerçi pardon sen aldığı aracın yağını kontrol etmeden binen sonra aa yağ yokmuş diye de konu açan gençtin.
Kime konuşuyoruz ki?
Neyse güle güle bin kardeşim. ;)
sesli güldüm :D
Gerçi pardon sen aldığı aracın yağını kontrol etmeden binen sonra aa yağ yokmuş diye de konu açan gençtin.
Kime konuşuyoruz ki?
Çocuk ? Tamam büyüksünüz falan diyede çocuk muamelesi göstermeye hakkınız yok.
Bizim elbet büyüklerimize saygımız sonsuz ama bir yere kadar. Ben buraya güzelce konumu açmışım. Araç hakkında fikriniz varsa söylersiniz. Yok biri 5 taklalı der biri zart der zurt der. Eğer bi saygısızlığımız olduysada affola.
eyvallah abi burada.
konuyu arkadaşım açmış abiler araç hakkında bilgisi olanlar yazarsa seviniriz konuyu germeye gerek yok
yok cihan abi cidden arkadaşım açtı bi yakınları aldıda arabayı yani aslında cevap veren büyüklerinde bi kötü düşüncesi yoktur muhakkak ama her konuda dalga kaldırılmıyo yani
Bu iyiydi :D hayirli olsun arac
Kime konuşuyoruz ki?
Çocuk ? Tamam büyüksünüz falan diyede çocuk muamelesi göstermeye hakkınız yok.
Bizim elbet büyüklerimize saygımız sonsuz ama bir yere kadar. Ben buraya güzelce konumu açmışım. Araç hakkında fikriniz varsa söylersiniz. Yok biri 5 taklalı der biri zart der zurt der. Eğer bi saygısızlığımız olduysada affola.
eyvallah abi burada.
Yahu ilk mesajımda gayet, hoşuna gidip aldınızsa noter satışını aldıktan sonra 9 parçasının 8 i değişmiş olsa ne, tek parça boyalı olsa ne babında yazdım.
Sonra arkadaşın atara geçti. Ben gayet geyiğe vurmadan belirtmişim.
Ben de 24 yaşındayım, 2008 yılında üye oldum, kimseye, atar gider de yapmadım.
Her konuda şakayla karışık cevap oluyor, fakat yazdığım 4 cümleden ufak bir takılmayı konuyu geyiğe vurmak olarak alıp, sonra atar yapıyorsan kusura bakma ben de saygılı olamam. Neyse...
Güle güle binin aracınıza.
arkadaşım adına özür dilerim abi onunda kimseye kötü bi amaclı yazı yazmak ıstemedıgını bılıyorum ben tekrardan kusura bakılmasın konuda daha fazla uzamasın teşekkürler herkese
Siteyi hiç kullanmayan biri nasıl konu açıyor çok merak ediyorum üstüne birde cvp falan veriyor :S :S
Siteyi hiç kullanmayan biri nasıl konu açıyor çok merak ediyorum üstüne birde cvp falan veriyor :S :S
napıyon la :D
napıyon la :D
Çalısıom kanka :D numaranı at bana telefon bozuldu ak arıcaktım gecen gün seni , bide Antalyadasın şu araba hakkında bilgi ver çabuk :cool:
Tuh ya bizde sen sandik oyle cvplar verdik nerden bilebiliriz
Tuh ya bizde sen sandik oyle cvplar verdik nerden bilebiliriz
Ahh bu kuzenler :(
Çalısıom kanka :D numaranı at bana telefon bozuldu ak arıcaktım gecen gün seni , bide Antalyadasın şu araba hakkında bilgi ver çabuk :cool:
attım kanka :D bilmiyorum duymadım görmedim :su: