PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hani unutturmayacaktik ?

emr_233
17-08-2008, 14:18
Daha deminden beri arıyorum site içinde falan ama göremedim...Ben mi karıştırıyorum tarihi dedim ama...
Demek 9 sene yetiyor bazı şeyleri unutmaya...
Allah gani gani rahmet eylesin ölenlere...
Bu arada ince bir sitem ,başka bir konuda ama....Sadece size değil kendime de..

http://www.techturkey.com/forum/showpost.php?p=361923&postcount=128

BarBo
17-08-2008, 14:25
aslında unutmadık.daha akşam yaptık bu muhabbeti :) az önce aileme dedim 9 yıl önce millet can pazarı yaşıyordu diye. her konu açmamak.bişi yazmamak.unuttuğumuz anlamına gelmez.belkide herkes birilerinden bekledi konu açmayı :) neyse sen açtın.bu tarz şeyler kolay kolay unutulmaz.tabi ki hepimizin hala canı yanıyor.Allah'a şükür ben ailemden kimseyi kaybetmedim ama kaybedenlere Allah sabır versin.:( Emin ol unutmadık :)

emr_233
17-08-2008, 14:27
Ben sadece site bazında konuşmuyorum , verdiğim örneğin site olması sebebi ise bu platformda konuşuyor olmamız...
Olimpiyatlarda Nevin yarıştı bugün , üzerinde en azından bir siyah bant olabilirdi...
örnekler çoğaltılabilir ama...
neyse...

BarBo
17-08-2008, 14:30
olabilirdi ama yoktu.yapabilcek bişi yok.biz unutmadık gerekeni yaptık.unutanlar düşünsün onlar utansın :)

Absinthé
17-08-2008, 14:32
Ne güzelde söylemişler...

"Ateş düştüğü yeri yakar....."

sülüman
17-08-2008, 14:36
BENCE HİÇ ACMAYA GEREK YOK.ACILARIMIZIN ÜSTÜNE DAHA COK TUZ BASILIYOR.

benimde akrabalrım öldü izmitte.her sene ararım yakınlarını.baş saglıgı dilerim.hatta bugün oyüzden izmit yarışına bile gitmedim yanlış anlasılır diye.eclerine uramak zorunda kalıcam.bu sefer daha kötü olucam.

bırakın acılarım-nı herkes içinde yasasın.sanki konu acılıunca geri mi gelecekler..,

HAYIR!!!!!

Baran^
17-08-2008, 15:45
Kimsenın birşeyi unuttuğu yok belkide hatırlanmak istenmiyordur.

BarBo
17-08-2008, 16:17

Ağzına sağlık Baran abi.

Dragger
17-08-2008, 19:15
Senelerdir hicbirsey yapılmadı, ölenler öldükleriyle kaldı.

Allah yeniden bu acıyı hatırlatmaz insallah, cok umursamaz bir toplum olduk cıktık.

yusufcan_k
17-08-2008, 19:17

BU LAFIN ÜSTÜNE BASKA BİRŞEY SÖYLENMEZ BENCEDE TESEKKÜRLER BARAN ABİ :icon_tup::icon_tup::icon_tup:;)

Tuner
17-08-2008, 23:46
Geçmişle yaşamak olduğumuz yerde saymak demektir, o yüzden geleceği bakıp ileriye adım atmamız lazım.

Baran^
18-08-2008, 07:57
Hep devletten beklemeyin denir ama vergilerde catır catır toplanır geri gelmez tek bildikleri yolları her sene asfaltlamak.Kaç sene gecti depreme dair bir önlem alınmadı.Herkez kaderine terkedildi.Maddi gücü yeten birazdaha yenı yapılara gecti ama istanbulda birsürü kaçak bina var yada 17 ağustos depreminde zarar görmüş bina var insanlar oturuyor maddi imkanlardan dolayı.Devlet hastahanelerine 1 adam gelipte bakmadı ne durumda diye.Ben işin içinde olduğumdan biliyorum şu anda coğu devlet hastahanesi içler acısı durumda 10kişi sağlam zıplasa yıkılacak şekilde deprem olsa yaralı kurtulanları kaldıracak hastahane bulamayacaklar.Kaç sene gecti asıl unutan devlet bu kadar sene içinde neler yapılabilirdi.Sahil yoluna deprem odacıkları yaptılar içinde kazma kürek fener v.s vardı 2 sene içinde içindekileri çaldılar.Cahillikle boğulacaz.Ecel bu canı veren Allah birgün elbet alacak ama önlem almadan oturmakta sacmalık.Yapacak birşey yok hepimiz bekliyoruz..İstanbulda oluşacak buyuk bir yıkım tüm Türkiyeyi bitirecek ama yapılan birşey yok olmıyacakta...

deniz
18-08-2008, 10:51
Senelerdir hicbirsey yapılmadı, ölenler öldükleriyle kaldı.

Allah yeniden bu acıyı hatırlatmaz insallah, cok umursamaz bir toplum olduk cıktık.

+SeA kardesım

Tuner
18-08-2008, 11:06
Birde şu var Deprem önceden çözülebilinip önlem alınan bir şey değil sen bütün binalarını sağlam yaparsın sonradan olan bir tsunami yıkar şehri 3 tarafımız denizlerle kaplı.

İstanbul Büyük Şehir kentsel dönüşüm projesi adı altında bütün istanbuldaki binaları inceliyor ama biraz yavaş hareket ediliyor bununda sebebi ülkedeki belirsiz düzen AKP nin kapatılması İBB nin bütün kaynkalarını marmaray projesine aktarması v.b. sorunlar var ama hiç birşeyde yapılmıyor değil ama biraz yavaş ilerliyor.

-ER-
18-08-2008, 11:11
Biz daha önemli şeyleri bize yapılanları unutuyoruz.
Bizi geçmişte yaşadıklarımızı ilişkilerden hep yaralı çıktığımız zamanları unutuyoruz.
Bizim milliyetimize tecavüz edenleri unutuyoruz.
Bunu unutmamız çok normal milletçe bence

ST
18-08-2008, 11:15
Acımız büyük depremi o can pazarını yaşadık,hiçbirşey unutmadık.

Hatırladıkça rüyalarıma giriyor,dayanamıyorum.UNUTMADIK.UNUTMAYIZ.