Orijinalini görmek için tıklayınız : anfi seçimi
Arkadaşlar anfi alıcam edison ve türevleri bana çok yavan ve hemen bozulcakmış gibi geliyor. Linkteki anfiler nasıldır kullanan eden veya çevresinde dinleme inceleme fırsatı olan oldumu. Eskiden 904 kullanıyordum fazlasıyla yetiyordu fakat soğuk lehim problemlerinden dolayı arızalı olarak sattım.
Anfiye bağlanıcak cihazlar 1tk eton 70 RMS Comp, 1 adette en fazla 150 rms sub kullanıcam öyle millete dinletme gibi derdim yok, derdim temiz çalsın 1 saat sonra kesmesin ısınmadan dolayı bana yeter. Nakamichi çok eski bir marka bildiğim kadarıyla teypleri falan vardı japon diye biliyorum şimdikiler nedir hiç fikrim yok.
NAKAMICHI PL-475 1800 W Amplifikatör Amfi (http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/NAKAMICHI-PL-475-1800-W-Amplifikat%C3%B6r,103452,502989,1090323.html?langI d=-14)
HERTZ ICE-150.4 4 Kanall1 Amplifikatör Amfi (http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/HERTZ-ICE-150.4-4-Kanall%C4%B1-Amplifikat%C3%B6r,103452,502989,854652.html?langId =-14)
http://www.n11.com/dls-x-a40-4-kanal-stereo-amplifikator-P19037457
lethaldoze
28-03-2014, 19:49
Hertz rms değerlerinde fazla uçmuş gibi geldi. En tutarlısı Dls gibi ama gücü yeterli gelirmi bilmiyorum.
Aracımda Q Line 150.4 kullanıyorum, çıkışı olsun kalitesi olsun gayet güzel bir alet, Markası pek bilindik degil fakat işlevi güzel. 300 tl gibi bir fiyatı var, Hertz esk serisi comp ve 250 300 rmslik bir bass bağlı
Kesinlikle 3 ü arasında dls.
ozankaya
29-03-2014, 20:34
Ah ah benden pİoneer gm-x 944Ü alsaydin arkana bakmadan Çalsaydin aracinda :)
barracuda
29-03-2014, 22:47
Bende tam sana göre bi amfi var düşünürsen. Kenwood m846 modeli ..
4 X 60W Rms (4 Ohm)
4 X 90W Rms (2 Ohm)
2 X 180W Rms (4 Ohm)
Tertemiz tamir filan yok. 225tl uyarsa pm atarsın
Hertz rms değerlerinde fazla uçmuş gibi geldi. En tutarlısı Dls gibi ama gücü yeterli gelirmi bilmiyorum.
bencede hertz abartmış rakamları, bende dls gücünde kararsız kaldım bazen rakamlar aldatabiliyor sonuçta dls iyi bir cihaz araştırmaya devam
Aracımda Q Line 150.4 kullanıyorum, çıkışı olsun kalitesi olsun gayet güzel bir alet, Markası pek bilindik degil fakat işlevi güzel. 300 tl gibi bir fiyatı var, Hertz esk serisi comp ve 250 300 rmslik bir bass bağlı
bende bu tarz çok bilinmeyen cihazlara ısınamıyorum bir türlü fiyat olarakta yüksek bayağı araştırayım biraz nedir ne değildir
Kesinlikle 3 ü arasında dls.
buda alt seri gibi geldi bana yetermi yetmezmi muallakta kaldım
Ah ah benden pİoneer gm-x 944Ü alsaydin arkana bakmadan Çalsaydin aracinda :)
hocam doğru dedinde o kadar rakam 2. el cihaza vermek bana mantıklı gelmiyor cihaza lafım yok efsane
Bende tam sana göre bi amfi var düşünürsen. Kenwood m846 modeli ..
4 X 60W Rms (4 Ohm)
4 X 90W Rms (2 Ohm)
2 X 180W Rms (4 Ohm)
Tertemiz tamir filan yok. 225tl uyarsa pm atarsın
değerler güzel kenwood kullandım bir ara 45-50 w arası rms değerleri olan bir cihazdı 40 dk sonra korumaya alıyordu teşekkür ederim
Etonu nereden aldınız.eton un kendi amfisi var onlara bakın yada power bass asa 600.4 veyada vibe.
Etonu nereden aldınız.eton un kendi amfisi var onlara bakın yada power bass asa 600.4 veyada vibe.
valla zamanında arkadaşımdan aldım yıllardır kullanıyorum ben kolay kolay cihaz bozmam :) malım kıymetlidir. powerbass lara baktımda güzel cihazlarda fiyat pahalı benim için veya fiyatlar uçmuş. Dediğin gibi vibe larda fena değil arkadaşımda var kesme falan yapmıyor hiç a1 modeli
barracuda
30-03-2014, 19:38
Eski model rockforc fosgate amfilere bakabilirsin 301x filan
ozankaya
31-03-2014, 17:29
2. ele okdr para vermek bazen mantıklı olmuyorda ürkün temiz ve tamırsızdı cumartesı sattım zaten saglık olsun jbl 75.4 onerırım fıyat aralığın ıcın 200-250tlye temız tamırsızdı bulabılırsın
Eski model rockforc fosgate amfilere bakabilirsin 301x filan
güzel mal çok para :(
2. ele okdr para vermek bazen mantıklı olmuyorda ürkün temiz ve tamırsızdı cumartesı sattım zaten saglık olsun jbl 75.4 onerırım fıyat aralığın ıcın 200-250tlye temız tamırsızdı bulabılırsın
75.4 mantıklı seçim olabilir onuda kullandım zamanında 38 lik p1 1 tk 50 rms alpine bağlıydı çok iyi çalardı
arkadaşlar sound magus nasıldır varmı bilgisi olan
Orjnal çin.
Orjnal çin.ben digital designs kullanıyorum c4b made in korea .oda güzel.bence temiz 2.el audison srx4 alın sorunsuz ve keyif ile kullanın.
Orjnal çin.ben digital designs kullanıyorum c4b made in korea .oda güzel.bence temiz 2.el audison srx4 alın sorunsuz ve keyif ile kullanın.
hepsi çin malı desene :( srx4 sahibinden de yok şu anda
Çok kaliteli amfi ler var ancak pahalı uygun fiyatlı vibe power bass cadence Kıcker z 350.4, dd c4b bulabilirseniz alın fazla bi beklenti yok zaten ihtiyacınızı karşılayacaktır.kaliteli rca sigorta ve 4 veya 6 awg kablo tesisatı ile sorun yaşamaz sınız.
serkan_2120
06-04-2014, 17:16
edison 950w amerikan malı anfi kullanıyorum 5 kanallı bir anfi, jbl 2 sub, jbl 2 takım comp besliyor ne kesiklik ne ısınma sorunu yaşamadım 4. senesi aynı araç üstünde, ben 150 tl ye ikinci el aldım 4 sene önce
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-amfi-edison-ed505-5-kanal-anfi-2-el-sorunsuz-150416644/detay)
ilanı temsilli amaçlı koydum hiçbir ilgim yoktur
Çok kaliteli amfi ler var ancak pahalı uygun fiyatlı vibe power bass cadence Kıcker z 350.4, dd c4b bulabilirseniz alın fazla bi beklenti yok zaten ihtiyacınızı karşılayacaktır.kaliteli rca sigorta ve 4 veya 6 awg kablo tesisatı ile sorun yaşamaz sınız.
en sonunda kıycaz bir kere paraya iyi birşey alıcaz, yada beklicez tanıdık birinden düzgün kullanılmış denk gelsin diye
edison 950w amerikan malı anfi kullanıyorum 5 kanallı bir anfi, jbl 2 sub, jbl 2 takım comp besliyor ne kesiklik ne ısınma sorunu yaşamadım 4. senesi aynı araç üstünde, ben 150 tl ye ikinci el aldım 4 sene önce
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-amfi-edison-ed505-5-kanal-anfi-2-el-sorunsuz-150416644/detay)
ilanı temsilli amaçlı koydum hiçbir ilgim yoktur
valla bu markadan dediğine göre beklemediğim bir performans bunlar ilk çıkan serilermi
murat_ileri
08-04-2014, 00:30
anfi seçimi yaparken 2 kritere dikkat etmelisiniz
1. compenantların karekteristik yapısına
2. müzik zevkinize
bu kriterler dogrultusunda anfi seçimi yapılırsa ihtiyacınıza cevap vermesi daha kolay olur.
anfi seçimi yaparken 2 kritere dikkat etmelisiniz
1. compenantların karekteristik yapısına
2. müzik zevkinize
bu kriterler dogrultusunda anfi seçimi yapılırsa ihtiyacınıza cevap vermesi daha kolay olur.
Genelde türkçe slow dinlerim öyle bam gümle işim yok, tane tane çalsın her sesi duyayım yeter
i-vtec07
10-04-2014, 08:52
konu sahibi abimizden özür dileyerek ben de bi soru sormak istiyorum.
geçenlerde garajda bu amfiyi buldum büyük bi ihtimal çalışıyo..
işe yarar bi şey mi bu ? google pek bilgi yok bu modelle alakalı yada ben bulamadım.
http://i57.tinypic.com/21jvkwl.jpg
Ne demek kardeşim sıkıntı yok, güzel bir bass anfisi
Alpine MRD-M605 (mrdm605) 600 watts, V12 Series Class D Monoblock (http://www.sonicelectronix.com/item_3733_Alpine-MRD-M605-LIMITED-TIME-PRICE.html)
sound magus ck75 işini görebilir abi hemde ufacık bişey yerde kaplamaz bende alıcağım zaman ondan alıcam :)