Orijinalini görmek için tıklayınız : 15.08 roll
Eray Yümsel
17-08-2008, 21:35
http://upload.streetfire.net/video/roll-night-1508_177707.htm
http://videos.streetfire.net/video/astra-gsi-civic-typer_177525.htm
u typer vs kısalı saxo
http://videos.streetfire.net/video/typer-vs-saxo_177710.htm?ref=d2810928-8fd8-4f69-bb2e-9afb00f70bd9
typer vs typer
http://videos.streetfire.net/video/typer-vs-typer_177723.htm?ref=d2810928-8fd8-4f69-bb2e-9afb00f70bd9
kornacılar
http://videos.streetfire.net/video/typer-kornaclar_177762.htm?ref=d2810928-8fd8-4f69-bb2e-9afb00f70bd9
U typer da yine her zamanki gibi fişek gibi gidiyor maşallah.
vıdeo da yasin nerde demişler hala U typer yasinle anılıo,eray guzel bı gece olmus
güzel bir gece olmuş bütün araçların maşallahı var,gsı güzel gitmiş typer ile.
cembozbey
17-08-2008, 21:47
guzel morq eline saglık
bence ctr vites kaçırmış orda veya gümüş ctr birazcık yüklü iyi uzamış aradan...
hepsine masallah saxo da güzel gidiyo...
Maşallah. Ntk nın daha uzun video ları görmek isterim ne güzel sesi var öyle
GHOST EKE çizgi vardı nick'inde ne ara geldin.
Kardeşim rolling nightlarda bizimde haberimiz olsun geliriz belki olurmu.
Eray Yümsel
17-08-2008, 23:17
vel kam tu real layf tayfuncum :)
Saxoya maşallah typer vs typer videosundaki kornaya da maşallah :)
Eray Yümsel
17-08-2008, 23:27
vıdeo da yasin nerde demişler hala U typer yasinle anılıo,eray guzel bı gece olmus
esercim yeni sahibi de yasin kadar güzel bi kardeşimiz ertanda çok iyi bi insan yavaş yavaş alışcak herkez :)
Eray Yümsel
17-08-2008, 23:28
korna dedinde bi korna videosu var izlerken sinir krizi geçirirsiniz ekliyim onu :)
yusufbatırel
17-08-2008, 23:28
a uzaklastırılmıs kullanıcı donmus hosgeldın eray
adamlar çözmüşler birbirlerini seri şekilde dıtlıcanı biliyo :)
haha 5 kornaya çıktı artık :D
Eray Yümsel
18-08-2008, 00:08
kornacılar eklendi :)
kornacılara koptum kopan kopana peşlerınden guzel vıdeo olmus o:)
gsıda fena gıtmemıs.. ayrıca red typer bollugu varmıs:)
TAM35GNY
18-08-2008, 01:09
Sen neden yarismadin Eray?
Anlaşamıyorlar kornalarla :) bu U typer dediğiniz izmitden satılan mı ? ekeray ?
Eray Yümsel
18-08-2008, 01:12
Sen neden yarismadin Eray?
arabam yok ondan günaycım
Eray Yümsel
18-08-2008, 01:13
Anlaşamıyorlar kornalarla :) bu U typer dediğiniz izmitden satılan mı ? ekeray ?
yok burdaydı. gebzeye satıldı ertan adında bi arkadaşımız.
TAM35GNY
18-08-2008, 01:15
arabam yok ondan günaycım
e30 senin degil mi yaw :confused::confused:
Eray Yümsel
18-08-2008, 01:20
bugün var yarın yok kapak cortladığı için atraksiyona katılamadık ;)
cam car takıldık :)
bence ctr vites kaçırmış orda veya gümüş ctr birazcık yüklü iyi uzamış aradan...
yok vıtes kaçırmadı. ıkısındede aynı parçalar var headers cold air. egzos.
BMK TypeR
18-08-2008, 05:45
evt 3typerda(hka,ncm,ar) aynı parcalar vardı, u typer harıc(beyın) hepsıne maşallah,
41 palakalı kırmızı typer sahıbı aracı yenı aldı ve typerla ılk defa gazladı+2kısı yurudu:) sonuc normal 3typerında bırbırınden pek farkı yok yurumesınde pılotaj ve kg farkı var bıraz bence.
*QuaReSMa*
18-08-2008, 07:02
maşallah kazasız belasız ;)
ok gibiler :)
güzel bir gece olmuş...3 type-r senfoni orkestrası gibi maaşallah....mükemmel bir uyum ve ahnek içinde dansetmişler.... ;)...güzel paylaşım...U type-r a maaşallah...kazasız belasız kullanın arkadaşlar....
ahaha korna olayı super:D
maşalah hepsıne guzel senfonı:)
maşallah maşallah hepsine..
hepsine maşallah kazasız belasız...yalnız korna olayına bittim :D
can_typer
18-08-2008, 15:21
hepsi güzel gidiyo orda olmayı isterdım
can_typer
18-08-2008, 15:24
eniste annem ayarladı dolapın yerını
esercim yeni sahibi de yasin kadar güzel bi kardeşimiz ertanda çok iyi bi insan yavaş yavaş alışcak herkez :)
tabikide güzel dir ağız alışkanlığı kalmış
evet eray K - TS gelmezse olurmu :P tatildeyim solemesi ayıp ama dönüşte bişeler yapalım olmazmı ;)
Eray Yümsel
18-08-2008, 15:53
yetişin bu c.tesi ozaman :)
Ben döndüm olm tatilden istanbuldayım. Eray Furkanda gelir cumartesiye kadar sanırım. Ama turşu bi halde gelir sanırım arabayla gitti.
H22Power
18-08-2008, 16:14
gidişin suskun olmuştu ama dönüşün videolarla muhteşem oldu ekeray:)
H22Power
18-08-2008, 16:16
reşit abi reşit abi nerelerdesin abi typer la taksiye çıkmaya başladılar sarıya boyayıp hala deneyemedik :)
gece gerçektende güzeldi gelen herkese teşekkür ederim
H22Power
18-08-2008, 16:55
aramayan herkese teşekkür ederim:)
B.Battal
18-08-2008, 16:56
çok eğlenceli geçmiş belli :) kornacılarda çok iyi :):)
Buğra A.
18-08-2008, 19:01
Güzel geceydi.
1.3 CDTI Astra'mla renk kattık bizde =)
Eray Yümsel
18-08-2008, 19:02
beyaz Station astra senmiydin buğra :)
Arkadaşlar güzel yorumlarız için tşk bütün makinalar on numaraydı herkezin eline saglık eray kardeşim güzel çekim yapmış.benim bildigim rol 3. Kornada gazlanır korna olayıda renk katmış oldu senfoni gibi.yasin kardeşim makineyi çok güzel açmış ve halada onun adı geçiyor çocuk bir efsane olmuş emegine saglık.o gün u type rin orta borular 51 cm ve ortada susturucu vardı hepsi atıldı orta 63 cm susturucu hks akıllara zarar oldu....
yok vıtes kaçırmadı. ıkısındede aynı parçalar var headers cold air. egzos.
gümüş ctr birden uzayınca kırmızı ctr vites kaçırdı sandım . aynı modlarda iki araç ve şöför farkının nekadar önemli oldu gözükmüş dier rakadaşda en kısa zamanda alışır aracına insalah allah nazardan beladan korusun masallah hepsine...
Arkadaşlar güzel yorumlarız için tşk bütün makinalar on numaraydı herkezin eline saglık eray kardeşim güzel çekim yapmış.benim bildigim rol 3. Kornada gazlanır korna olayıda renk katmış oldu senfoni gibi.yasin kardeşim makineyi çok güzel açmış ve halada onun adı geçiyor çocuk bir efsane olmuş emegine saglık.o gün u type rin orta borular 51 cm ve ortada susturucu vardı hepsi atıldı orta 63 cm susturucu hks akıllara zarar oldu....
valla arabanın maşallahı vardı kardeşim ki borular ve orta çıkınca çok daha iyi olmuştur.
bu arada saxo kısa şanz olmasına rağmen çok güzel yürüdü onada bi maşallah :D
maşallah, vıdeolar biraz kısa olsada cekenlerın elıne, deneyenlerın ayaklarına sağlık...:)
Çok roll videosu izledim ama bana busefer çok hızlı geldiler yaw :):)
seni tanımıyorum kardeş ama bu mütevaziliğin hiç bozulmasın.:icon_tup:
Yasin çok iyi baktı sende aynı şekilde bakman dileğiyle.
41 kere maşallah U'ya ;)
reşit abi reşit abi nerelerdesin abi typer la taksiye çıkmaya başladılar sarıya boyayıp hala deneyemedik :)
ben gelınce bız bı denerıs olmadı:D:D passatla degısık olabılır:)
valla arabanın maşallahı vardı kardeşim ki borular ve orta çıkınca çok daha iyi olmuştur.
evet mustafacım allah için saxo cu selimin makinada yürüyor ve tabiki digerleride süperdi....
seni tanımıyorum kardeş ama bu mütevaziliğin hiç bozulmasın.:icon_tup:
Yasin çok iyi baktı sende aynı şekilde bakman dileğiyle.
41 kere maşallah U'ya ;)
sagolasın kardeşim güzel yorumun için.ya bence böyle olması gerekiyor geçmek geçilmek hiç önemli degil nasıl söyleyeyim ben bu işi sadece stres atmak adrenalin için yani yeni ve gerçek arkadaşlıklar yeni bir ortam çok güzel önemli olanda bu bence. < DELİDEN KAÇMA HONDADAN ŞAŞMA >????????.........
valla o gece yanıma yanaşan herkesle yürüdüm typerle yürüyende ben değildim benim yerime eray yürüdü maşallah çok salam direksiyonu vardı bide ikikişiydik araçta :D
Maşallah. Ntk nın daha uzun video ları görmek isterim ne güzel sesi var öyle
4le 200kmhla giderken 5yerine 3çektim motor kulağı koptu ve eksoz manifolttan patladı :) ses onedenle öle çıkıyor :)inşallah daha iyi videolarımı izlersin haftaya
Low-Rider
19-08-2008, 12:21
Geçmiş olsun ibrahim
ntk ibrahim makine motor kulak kopuk eksoz manifolttan kaçırıyordu ama videodaki o eksozdan çıkan ses deliydi ya o halde bile fena yürüyor dereceli haliyle düşünemiyorum ek erayda allah için opelin hakkını verdi süpersin turbo ek eray...
valla o gece yanıma yanaşan herkesle yürüdüm typerle yürüyende ben değildim benim yerime eray yürüdü maşallah çok salam direksiyonu vardı bide ikikişiydik araçta :D
valla erayın ntk yı kullandığı tüm videolarda bi yalvarış yakarış sesleri vardı ama anlayamadık açıklarsan seviniriz :D :D
4le 200kmhla giderken 5yerine 3çektim motor kulağı koptu ve eksoz manifolttan patladı :) ses onedenle öle çıkıyor :)inşallah daha iyi videolarımı izlersin haftaya
ya egzost typarlardan daha ii ötüyodu o halde :D bu arada gişelerden sonra kayboldun inş bi problem olmamıştır :(
ben kendimin kullanmadığı araçta korkuyorum yavaşta gitse hızlıda gite tedirgin oluyorum
eve gittim ordn o eksozla daha fazla insanları rahatsız etme hakkım yoktu :)yanından geçtiğim adamlar irkiliyordu otobanda :)
Hayırlısı allah kaza bela vermesin egzantrikli halleri ne zaman geliyor.
teşekkür ederim kanka sagol ewet kısa olmasa acaba ne olurdu die bende düşünüyorum kısa arabamı bitiriyo speed 210 ilerisi yok :) ama 41 plaka typer la 4 sonu kafa kafaya girdim ondan sorası zaten benim işim degil :) herkez çok iyiydi makinalar güzeldi ama şu varki U TYPER başka bişey eee gebzenin gülü olmak kolay degil :) süpersin ertan kanki...!
hepsine masallah saxo da güzel gidiyo...
sagol kanka elimizden geleni yaptık saxo güzel yürüyo maşallahı var...
teşekkür ederim kanka sagol ewet kısa olmasa acaba ne olurdu die bende düşünüyorum kısa arabamı bitiriyo speed 210 ilerisi yok :) ama 41 plaka typer la 4 sonu kafa kafaya girdim ondan sorası zaten benim işim degil :) herkez çok iyiydi makinalar güzeldi ama şu varki U TYPER başka bişey eee gebzenin gülü olmak kolay degil :) süpersin ertan kanki...!
eyvallah selimcim bütün cihazlar sınıfının süperiydi......