Orijinalini görmek için tıklayınız : E39 M Paket 5.30İA Hakkında
Ozan Özer
30-03-2014, 15:31
Merhabalar;
Bu aralar ciddi olarak E39 kasa 5.30İA arıyorum..Aşağıdaki aracın km'si düşük ancak 5 adet hasarı mevcut.Şayet şasede oynama yoksa bu aracın yaklaşık ederi nedir acaba?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-530ia-borusan-cikisli-orjinal-m-paket-full-155537604/detay/)
Bu araç dışında sizin önereceğiniz bir araç olursa,sevinirim..
plekumat
30-03-2014, 21:27
Araç benim 2. aracım. İlan da benim.
Şasede oynama diye bişey yok hocam. Araç hiç kazaya karışmamış. Tek parça boyası var. Bütün plastik aksamları (farları stopları çıtaları fabrika çıkışı halinde. Sökülme takılma bile yok) orjinaldir.
Sıfırından 2010a kadar borusan kayıtları elimde ve 2010dan sonra da bakımları Ankara Şimşekte yapılıyor. Belgeleri var
Araca bu yaşına kadar kaskolu binilmiş. Ben de Anadolu Genişletilmiş Yetkili Servis Kaskoyla biniyorunm (1700'e yaptırdım)
Sadece bir kere plakası değişmiş o da İstanbul'dan bu üstündeki plakaya.
Kayıtlı parçalar ön tampon ve alt lipleridir ( alt lipler davlumbazla birleşik olduğundan davlumbaz değişimi diye yazar).
Aracıma güveniyorum. Buyrun gelin bakın.
Aracı çok beğendım ben Maşallah !!!
Böyle Bir Arac Dusunuyorsaniz gidin bakin eminim kafaniza yaticaktir. Daha once bukadar acik ve net olan bir e39 ilani gormedim ben. E39 suprizdir sakadir. 2 3 degil 5 10 verin iyisini alin. Bu soyledigimi tuvalette ekmek yemis bi e39 a denk geldiginizde anlicaksiniz.
Arac Sahibini Tanimiyorum bu arada eski bir e39 kullanicisi olarak fikrimi soyledim sadece
Araç benim 2. aracım. İlan da benim.
Şasede oynama diye bişey yok hocam. Araç hiç kazaya karışmamış. Tek parça boyası var. Bütün plastik aksamları (farları stopları çıtaları fabrika çıkışı halinde. Sökülme takılma bile yok) orjinaldir.
Sıfırından 2010a kadar borusan kayıtları elimde ve 2010dan sonra da bakımları Ankara Şimşekte yapılıyor. Belgeleri var
Araca bu yaşına kadar kaskolu binilmiş. Ben de Anadolu Genişletilmiş Yetkili Servis Kaskoyla biniyorunm (1700'e yaptırdım)
Sadece bir kere plakası değişmiş o da İstanbul'dan bu üstündeki plakaya.
Kayıtlı parçalar ön tampon ve alt lipleridir ( alt lipler davlumbazla birleşik olduğundan davlumbaz değişimi diye yazar).
Aracıma güveniyorum. Buyrun gelin bakın.
kardesım senı tebrık edıyorum arkadasın sorgulama yaptıgı yoruma olumlu bı sekılde cevap verdıgın ıcın ben genelde su sekılde goruyordum hep kardesım benı arayıp sordunmu yok bılmemne ters tavırlar sergılenıo yanı allah kaza bela vermesın cok ıyı aracın ıyı aksamlar hayırlı satıslar
plekumat
31-03-2014, 01:48
Teşekkür ederim teker teker.
Ben e39 ararken 6 farklı araca baktım.
Kakltım Bursa'ya gittim. Boyalı dendi değişim çıktı. Çoğu arabanın içi leş gibiydi zaten. Tertemiz denen arabalar harita gibiydi.
Ciddi emek hem para kaybım oldu.
Çok çiğ insanlar tanıdım. Çoğu kez vazgeçtim almaktan.
Hatta 35e alayım bitane yıkık, toplayayım dediğim de oldu.
Ama bu aracı bulunca direk gidip aldım geldim. Fiyat bile konuşmadım sahibiyle. Eski sahibi Selehattin Bey de bana böyle yardımcı oldu.
Benim de boynumun borcu ilgilenmek.
Ailemden rızasız oldu biraz. Aram bozuldu.
Satma sebebim de budur.
Bakmak isteyen, sorusu olan varsa buradan, mqlum siteden veya telefonla ulaşabilir.
İnşallah değerini bilecek birisine gitsin.
plekumat
31-03-2014, 08:03
Aracındetaylarına şuralardan ulaşabilirsiniz :
Aracın konusu : http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/180587-e39-530i-m-hain-evlat.html#post7402280
Satılık konusu : http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/180585-01-bmw-530ia-m-pac.html#post7402271
Akın Sarıkaya
31-03-2014, 08:12
hay maşallah, gördüğüm sayılı e39lardan..