Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa C su kaynatma hk. yasadigim problemler
GreyGoose
31-03-2014, 11:13
Merhabalar aracim opel corsa 1.4 benzinli. Geçen c.tesi aracim su kaynatti (hararet ibresinde herhangi bi yukselme olmadi) Hemen stop ettim ve cekiciyle sanayiye goturdum gec saat oldugu icin p.tesi bakilacak.. Bugun aracin yanina gittim ustanin dedigi "su eksiltiyor, ustten suyu koyuyoruz suyu çekiyor" oldu. Şuan ustanin isinin bitmesini bekliyorum test surusune cikacakmis. Fikirleriniz nelerdir, ne gibi sorunlar acicak bana.
CasabLanca
31-03-2014, 19:14
1.4 lerde beyinden lehim atıyor 3 tane arıza ortaya çıkıyor bunlardan birisi 2. fan arızası, buna bağlı bir arıza olup araba hararet yapmış olabilir. bunuda kontrol ettir
GreyGoose
31-03-2014, 19:17
Contan yanmıştır
Şuan tum veriler onu gosteriyor oraya yogunlastik. Tesekkurler.
GreyGoose
31-03-2014, 19:19
1.4 lerde beyinden lehim atıyor 3 tane arıza ortaya çıkıyor bunlardan birisi 2. fan arızası, buna bağlı bir arıza olup araba hararet yapmış olabilir. bunuda kontrol ettir
Tesekkur ederim onada baktiricam, yetkili serviste veya cihazi olan biryere aracin beynini baglatmak gerekicek galiba.
Suyu çekiyor ama su nereden çıkıyor? Aracın altına mı boşalıyor yoksa duman olarak mı?
Belki borular çatlamıştır, su kaçağı vardır. İnşallah conta değildir, geçmiş olsun.
GreyGoose
31-03-2014, 19:44
Suyu çekiyor ama su nereden çıkıyor? Aracın altına mı boşalıyor yoksa duman olarak mı?
Belki borular çatlamıştır, su kaçağı vardır. İnşallah conta değildir, geçmiş olsun.
Dun cok yogun bi gun gecirdim ***** secim vs o yuzden ogleden sonra gidebildim anca bi yarim saat takilip ise gittim, zaten aracin isi uzun diye bekletiyolar, hic onlari sormak aklima gelmedi.
Conta degisimi o kadar sıkıntılı bir islem mi yahu veya ne gibi eksileri olacak bana :o (maddi olarak opulecez zaten biseyler o kesinlesti de..)
GreyGoose
08-04-2014, 12:27
Çok şükür conta değilmiş, radyatorun termostatı bozulmuş ondan fan açmıyormuş vs vs. Artık hep bi gözüm hararet göstergesinde :D