Orijinalini görmek için tıklayınız : Ehliyet
Mert Alpay
01-04-2014, 11:35
Temmuz 14'de 18 yaşına giriyorum ve yıllardır tek hayalim olan ehliyet için biraz aceleciyim sizlere sormak istedim bilen kişiler olduğunuz için ben 14 Temmuz doğumluyum tam 14 Temmuz günü gidip dosyamı açtırabiliyor muyum ?
Birde Karşıyaka tarafında önerebileceğiniz (hem fiyat hem ilgi alaka konusunda) sürücü kursu var mıdır ? Şimdiden teşekkürler :)
Yasın doldugu gün kurs kaydını yaptırabilirsin.14 unde de 15indede yaptırsan en yakın sınav gununu bekliceksin değişen bişy yok yani
İbrahim33
01-04-2014, 11:42
sen kursa git , gerekli evrakları ver , onlar verir ayarı.
Mert Alpay
01-04-2014, 11:42
Yasın doldugu gün kurs kaydını yaptırabilirsin.14 unde de 15indede yaptırsan en yakın sınav gununu bekliceksin değişen bişy yok yani
Biran önce dosyamı açtırıp en yakın sınav tarihini yakalamak benim amacım dediğim gibi birazda aceleciyim abi çoğu insan 18 yaşında değişik hayaller kuruyor benim en büyük hayalim ehliyet şuan :D
Mert Alpay
01-04-2014, 11:43
sen kursa git , gerekli evrakları ver , onlar verir ayarı.
Nasıl yani erken gidip mi yoksa 14 temmuzda mı
İbrahim33
01-04-2014, 11:50
onlar her türlü verir ayarı , olmazsa temmuza kadarda kalsın dosyan onlarda nolacak sanki.
Mert Alpay
01-04-2014, 11:52
onlar her türlü verir ayarı , olmazsa temmuza kadarda kalsın dosyan onlarda nolacak sanki.
Öyle bir imkanım varsa tabiki kalsın en azından parasını ödemeye başlar dosyamı açtırırım saolun ben bunu düşüneyim :)
Bu konu her ay aciliyo arayip bulabilirsin.
Dogum gununden once kursa bile.kayit olamazsin acik net
Bu konu her ay aciliyo arayip bulabilirsin.
Dogum gununden once kursa bile.kayit olamazsin acik net
doğum gününden önce kayıt olunmuyo diye bişey yok yanlız yanlış bilgi vermeyelim doğum gününden öncede kayıt alınıyor ama doğum gününe girdikden sonraki sınav tarihine atılıyor sınav günü
Tayfun.O
01-04-2014, 12:37
Ehliyeti aldıktan sonra bu hevesin kalmicak emin ol kendimden biliyorum:D
ben de sormuştum zamanında. evrak gonderıyoruz falan demıslerdı. yaşın tutmuosa kabul edılmıyor dıye bılıyorum. konuyu takip edicem saglıklı bılgılenmek ıcın.
YasinTEMUR
01-04-2014, 13:12
Ehliyeti alana kadar bütün hevesin buna emin olabilirsin bende almadan önce ahh bi ehliyetim olsa neler yapıcam diyordum şimdi arabaya binip 20 km yol gitmek bide trafik varsa lanet gelsin :Deli: :heyoo:
doğum gününden önce kayıt olunmuyo diye bişey yok yanlız yanlış bilgi vermeyelim doğum gününden öncede kayıt alınıyor ama doğum gününe girdikden sonraki sınav tarihine atılıyor sınav günü
Kayit olsada kurs kayt tarihi olarak dogum gununden sonra kayit.olmus gibi gostericek. Atiyorm 10 martta dogum gunun var. 8 nisanda sinav var. Giremezsin
Mert Alpay
01-04-2014, 14:53
Her birinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim bu konuyu daha önce görmemiştim arama yapmak aklıma gelmedi o an kusura bakmayın :) Hevesimin kaçacağını hiç sanmıyorum ben gerçekten yani gerçi ben ehliyet mi arabayı kullanıyor düşüncesinde bir insanım ama ehliyetsiz nereye kadar ? :D :D
Konuyu takip edip cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum anladığım kadarıyla yaşımı doldurmadan kursa dosyamı açtırıp ödeyebiliyorum, kurs yaşımı doldurduğum gün dosya açılmış gibi gösteriyor ve doğum günüme en yakın sınav tarihinde sınava giriyorum ?
low&slow
01-04-2014, 15:27
6 eylüldeki sınava girebilirsin.. haziranda gidip kayıt olmak istiyorum de yasında dolmadan 1 ay önce yani belirli kayıt aralıkları var mesela;
10mayıs 1996'tarihinden önce dogan kişiler 14hazirandaki sınava girebiliyor.
11 mayısta bile dogsan meb kayıt girisi yapılırken hata verir giremezsin 14 hazirandakine :))
Kayit olsada kurs kayt tarihi olarak dogum gununden sonra kayit.olmus gibi gostericek. Atiyorm 10 martta dogum gunun var. 8 nisanda sinav var. Giremezsin
doğrudur o zaman ben öyle olduğunu bilmiyordum pardon
12 temmuzdaki sınavdan sonra yeni dönem açılır ona kaydolursun, bu yaklaşık 2 ay sürer, eylül 6 daki sınava girersin. Ekim ayında alırsın ehliyetini :icon_tup:
Her birinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim bu konuyu daha önce görmemiştim arama yapmak aklıma gelmedi o an kusura bakmayın :) Hevesimin kaçacağını hiç sanmıyorum ben gerçekten yani gerçi ben ehliyet mi arabayı kullanıyor düşüncesinde bir insanım ama ehliyetsiz nereye kadar ? :D :D
...
:D Her açılan ehliyet konusunda 2 sene önceki ege'yi göruyorum..
:D Her açılan ehliyet konusunda 2 sene önceki ege'yi göruyorum..
nasıl daha az yakar diye düşüncek kendisi benzin koymaya başladığında haberi yok :D
1 hafta once git Mert kardesım
nasıl daha az yakar diye düşüncek kendisi benzin koymaya başladığında haberi yok :D
Alsın dizel baksın keyfineeee 3.8 liter :D
Alsın dizel baksın keyfineeee 3.8 liter :D
fuck tsi :D
Mert Alpay
02-04-2014, 10:06
:D :D saolun Berkay abi çok saol :) Dediğim gibi abi yakıtsa yakıt bakımsa bakım masraflara razıyım şu ehliyet cebimize bi girsinde :D Nasipse öğrenci işi dizel birşeye bineriz corsa olur guiletta olur :D
:D :D saolun Berkay abi çok saol :) Dediğim gibi abi yakıtsa yakıt bakımsa bakım masraflara razıyım şu ehliyet cebimize bi girsinde :D Nasipse öğrenci işi dizel birşeye bineriz corsa olur guiletta olur :D
bende öyle diyodum kardeşim ama okula otobüsle gidiyorum honda şuan evin önünde yatıyo :D
Sana tavsiyem ehliyeti alacağın bölge müdürlüğünün yoğun olmamasına dikkat et.Yani ona göre bulunduğun ilde merkezi olmayan bir yerden gir sürücü kursuna.Burası çok iş yapıyo ehliyeti erken getirirler diye bi mantıkla sazanlık yapma yani benim gibi :D Benim arkadaşım ehliyeti kıyaksız başakşehirden aldı.Ben kıyakla 1 ay sonra aldım bayrampaşada aynı tarihte sınava girmemize rağmen :D
Mert Alpay
02-04-2014, 20:39
Abiler bugün gittim Karşıyaka sema sürücü kursuna detaylı bilgi edindim dosyanı önceden açamam dedi 14 temmuz doğumluyum dedim en yakın tarih 1 ağustosmuş 1 ağustosa kayıt olursa en yakın sınav eylülde dedi yani ağustosda kayıt olup eylülde sınava giricem tecrübene göre ders saati ve programı ayarlarız dedi :D
Abiler bugün gittim Karşıyaka sema sürücü kursuna detaylı bilgi edindim dosyanı önceden açamam dedi 14 temmuz doğumluyum dedim en yakın tarih 1 ağustosmuş 1 ağustosa kayıt olursa en yakın sınav eylülde dedi yani ağustosda kayıt olup eylülde sınava giricem tecrübene göre ders saati ve programı ayarlarız dedi :D
kasımda alırsın hayırlı olsun
usta eylulun kacındaymıs sınav bılgın varmı bende 9 eylül dogumluyum yetısırse bende 1 hafta once kayıt olayım
usta eylulun kacındaymıs sınav bılgın varmı bende 9 eylül dogumluyum yetısırse bende 1 hafta once kayıt olayım
sınav eylüldeyse kayıt olamazsın kardeşim okuyun bi postları düzgünce
ben kursa kayıt olurken 18 den küçüktüm sınava girerken ki yaşın önemli kursa kayıt olurken değil diye biliyorum. sistem değişmiş olabilir. başka bir kursa daha sor derim
Risendark
02-04-2014, 22:48
şu ehliyete bu kadar heveslenmeyin valla bi *** değil ehliyetsizken araba kullanmanın zevki bi başkaydı. şimdi polisin gözüne bakıyorum adam miklemiyo bile :D
Mert Alpay
02-04-2014, 22:53
kasımda alırsın hayırlı olsun
Çok saol abi :)
Eylül doğumluysan sen ocak yada şubat sınavına girebilirsin sanırım yinede emin değilim yolumun üzerinde sürücü kursu görürsem sorarım :)
ben kursa kayıt olurken 18 den küçüktüm sınava girerken ki yaşın önemli kursa kayıt olurken değil diye biliyorum. sistem değişmiş olabilir. başka bir kursa daha sor derim
Belki yasal olmayan bir işlem olduğu için açmıyordur kurs yeri sonuçta dosyayı erken açıp ben yaşımı doldurduğumda tarih giricek sanırım yasal değildir ama yinede sorayım başka sürücü kurslarına :)
şu ehliyete bu kadar heveslenmeyin valla bi *** değil ehliyetsizken araba kullanmanın zevki bi başkaydı. şimdi polisin gözüne bakıyorum adam miklemiyo bile :D
Abi ehliyetsiz kullanmak tabi zevkli gençlik damarda hızlı akan kan falan ama ben biraz yaşlı ruhuna sahibim :D Ehliyet cebimde olsun kafam rahat olsun bir yere giderken :D
GuneyOnur
03-04-2014, 07:07
bende öyle diyodum kardeşim ama okula otobüsle gidiyorum honda şuan evin önünde yatıyo :D
Haftaiçi tasarruf, Haftasonu dipgaz :)
3 ay öncesine kadar ne trafik vardı ne stres benzinde koymuyordum nerden aldım şu ehliyeti hiç akıl kârı değilmiş :D
Mert Alpay
03-04-2014, 15:37
Demeyin öyle demeyin :D :D