Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürekli 4x4 araç için tecrübeli arkadaşlardan lastik tavsiye
İyi günler
Araç babamın kulladığı X3 150 liklerden olması gerekiyor , hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim heleki 4x4 araçlar hakkında kısıtlı bilgiye sahip olaraktan farklı marka ve model 4 mevsim uygun fiyatlı lastik önerilerinizi bekliyorum
Cherokee de kullanıyorum bu lastiği. 4 mevsim için ideal. Yakıt tasarrufu bakımından avantajlı ve çok yüksek maliyetli değil. Tavsiye ederim.
http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Kumho&tireModel=Road+Venture+APT+KL51
öneriniz için teşekkür ediyorum bir araştırıcam
Başka önerisi olan arkadaşlar var mıdır ???
DenizKaan
03-04-2014, 18:02
bende o lastiği foresterda kullanıyorum, 12 tarihli lastik.
hiç memnun değilim, normalde çıktığım toprak tepelere çıkamıyorum, yol tutuşu hiç güven vermiyor.
tabi benim lastiğimde de problem olabilir.
biz daha fazla şehir içi trafik olarak kullanmayı düşünüyoruz toprakla pek babamın işi olmaz diye düşünüyorum :) yinede bilgi için teşekkür ediyorum
lastik ebatları 225 60 17 , buna göre şehir içinde kullanılacak araç için başka önerisi olan var mı ?