Orijinalini görmek için tıklayınız : 16.5 cm hoparlör
Iyi geceler . Araç qashqai ve hoparlör boyutu 16.5 cm. Araçta 4 hoparlör ve 2 tweeter var . Ben anfi falan ekletmicem şimdilik . Ancak güzel bir ses ortaya çıkarak kaliteli bir hoparlör arıyorum . Ne tavsiye edersiniz ? Ankarada direk satıp montajını yapacak yer neresi tavsiye edersiniz ya da internetten alsam montajını yapacak ?
Birde tweeter ekletsem arka ve ön kapılara bunun sese katkısı olur mu ?
Eger kaliteli sistem ariyorsaniz elimde hertz hsk163 ve dragster daa1604 amfi var
Bir sette hsk165 alirsaniz ufak bi opera olur
Eger kaliteli sistem ariyorsaniz elimde hertz hsk163 ve dragster daa1604 amfi var
Bir sette hsk165 alirsaniz ufak bi opera olur
Hocam ne kadar istiyorsun pm atar mısın ? Ben en fazla 400-500 belirlemiştim kendimce :) sizin sistem + yeni set alsam 1.000i geçecek sanırım
http://www.bose.co.uk/GB/en/Images/NISSAN_Qashqai_EN_tcm6-67064.pdf
Buradaki sistemi nasıl oluşturabilirim ? Marka illa bose olmasına gerek yok ancak kaliteli birşey olabilir . Sanırım hsk 165 lik hoparlör ve amfi işimi görecek . Ne dersiniz
HSK güzel tercih, ben esk165.5 serisini kullanıyorum o bile yeterli. Ama HSK'nın ciddi bir gücü var, Rms'i yüksek. Onu kaldıracak anfiyi bulmak biraz pahalıya patlayabilir :) Düzeltiyorum ikiside anfisiz çalışmaz, ben yanlıs anlamısım
Sanırım arkadaş amfi istemiyorum demiş ama allta tavsiye edilen ürünler amfi ile çalışan cinsten.
Alpine spg hertz dcx hcx modellerine bakabilirsin
HSK güzel tercih, ben esk165.5 serisini kullanıyorum o bile yeterli. Ama HSK'nın ciddi bir gücü var, Rms'i yüksek. Onu kaldıracak anfiyi bulmak biraz pahalıya patlayabilir :) Düzeltiyorum ikiside anfisiz çalışmaz, ben yanlıs anlamısım
Amfi olabilir ama uygun olursa en fazla 750 civarı çıkabilirim sisteme . O yüzden ilk başta olmaz dedim ancak dediğim gibi fiyat uygun olursa düşünebiliriz
Alpine spg hertz dcx hcx modellerine bakabilirsin
Araştırayım hocam . 4 hoparlör 4 tiz yapsam güzel ses alabilir miyim sizce ? Yoksa slim amfiyle desteklemeli miyim
Comp ve amfi işine girerseniz bass sız tadı olmaz.komple set yapıcam derseniz kaliteli kablo rca sigorta almanız gerekir.hepsini aldınız orjinal teyp ile olmaz çıkışları güçlü ve kaliteli olan ana ünite almanız lazım.bu bütçe ile bunlar olmaz.parça parça yapayım derseniz 1 ay içinde hepsini yaparsınız.
Comp ve amfi işine girerseniz bass sız tadı olmaz.komple set yapıcam derseniz kaliteli kablo rca sigorta almanız gerekir.hepsini aldınız orjinal teyp ile olmaz çıkışları güçlü ve kaliteli olan ana ünite almanız lazım.bu bütçe ile bunlar olmaz.parça parça yapayım derseniz 1 ay içinde hepsini yaparsınız.
Hocam ana üniteyi maalesef değiştirmem . 4 hoparlör 4 mid ve amfi kesmez mi ? Bass istemiyordum zaten ya da sadece hoparlörleri mi değiştireyim 2 yollu comp alınca arka kapıya mid olacak 6 hoparlör 8 hoparlör olacak . Sadece hoparlör olacaksa ne tavsiye edersin ?
Bass sız mid tuz suz yemeğe benzer.bana kalırsa ya hiç bulaşma yada yukarıda yazdığım markalar olabilir ki hertz olan biraz pahalı.ankarada ferhat isimli bir arkadaş montaj yapıyordu sanırım aydın elektronik biraz pahalı olabilir sadece fikir verme açısından söyledim.bunun yanında yine coaxial powerbass ve vibe markalı ürünlerde olabilir.
Bass sız mid tuz suz yemeğe benzer.bana kalırsa ya hiç bulaşma yada yukarıda yazdığım markalar olabilir ki hertz olan biraz pahalı.ankarada ferhat isimli bir arkadaş montaj yapıyordu sanırım aydın elektronik biraz pahalı olabilir sadece fikir verme açısından söyledim.bunun yanında yine coaxial powerbass ve vibe markalı ürünlerde olabilir.
Hocam yukarıda yazdığın alpine , cadence xa125.4 amfi ve birde subwoofer nasıl olur ?