Orijinalini görmek için tıklayınız : Gider Egzoz
e36cagatay
03-04-2014, 08:27
İyi günler Abilerim kardeşlerim
C.tesi günü aracıma (Mercedes S320L) Vanalı taktırmaya gideceğim bostancıya. Önceden GİDER EGZOZ a gidiyordum fakat bugün biraz araştırdım ve benim gittiğim çakma Gider egzoz muş . Mustafa Gider'i aradım konuştum fiyat aldım. Daha önce oraya vanalı yaptıran var mı? Yorumlarınızı bekliyorum
Şimdiden teşekkürler :)
Deepblue
03-04-2014, 08:29
Oraya gitmedim fakat farklı bir usta önerebilirim güngören de mustafa çolak diye bir ustanımız namı diğer kınalı spec işinin ustası bir abimizdir aklınızda bulunsun.
orhan_guney
03-04-2014, 08:33
pm attım süreyya ustayı tavsiye ederim.
Ersin ÖREN
03-04-2014, 08:38
ben de süreyya dan yana kullanırım oyumu.
e36cagatay
03-04-2014, 08:40
Mustafa Çolak Ünal Turan'ın arabalarını yapan usta mıdır ?
Süreyya usta tam olarak nerede ? Ben çekmeköyde oturuyorumda
e36cagatay
03-04-2014, 08:54
ben de süreyya dan yana kullanırım oyumu.
Süreyya ustayı aradım şimdi konuştuk . 400 TL den başlar dedi 600 e kadar çıkar dedi . Yorumlara göre Mustafa Gider ile işçilikler aynıymış
Sizce 100-200 TL fazla verip Süreyya Usta ya yaptırmak doğrumu olur ? :soru:
Süreyya ustayı aradım şimdi konuştuk . 400 TL den başlar dedi 600 e kadar çıkar dedi . Yorumlara göre Mustafa Gider ile işçilikler aynıymış
Sizce 100-200 TL fazla verip Süreyya Usta ya yaptırmak doğrumu olur ? :soru:
İşçilikleri aynı dersen yanlış olur,Süreyya ustanın kesinlikle daha iyi işçiliği var.
Bence aralarındaki fark; Süreyya biraz soğuk gibi görünür Mustafa daha sıcak gibi :)
Kesinlikle Kaan Egzoz Süreyya derim.
mustafa abi de iyidir savaş abi ile ikisi temiz dürüst insanlar.
forumda bir konu vardı süreyya ya boşuna okadar para vermeyin bir egzozcuda işimi daha iyi hallettim diyordu bir arkadaş araştırın biraz daha
e36cagatay
03-04-2014, 09:18
İşçilikleri aynı dersen yanlış olur,Süreyya ustanın kesinlikle daha iyi işçiliği var.
Bence aralarındaki fark; Süreyya biraz soğuk gibi görünür Mustafa daha sıcak gibi :)
Kesinlikle Kaan Egzoz Süreyya derim.
Açıkçası Bütçem 450 TL zorlarsam 500 olur en fazla. Sanırım Süreyya usta da bu fiyata yapmaz gibi duruyor :)
Aracın fotoğrafları için Instagram : ycuven Facebook : TCuven
speed_blue
03-04-2014, 22:54
mustafa usta on numara bi insandır ben antepten kalktım geldim, benim varexi mustafa usta taktı ve benim için bayramın 2. günü iş yerini açtı
setnogrom
03-04-2014, 23:08
Mustafa abi iyidir.Benim aracin konusunda egzos var o yapti.Sureyya ustanin dukkaniyla cok yakinlar.
Seni ikiside tatmin eder ucuzu makbul diyorsan Gider e git.xx
Sonuç olarak cut out takılıcak,çok fazla işçilik gerektiricek custom bi iş değil.
Artık 'sıradan egzozcu' diye tabir edilen tüm egzozcular zaten bu işi yapıyor.
Cut out çabuk bozulan bişey,garantisini mutlaka almanı öneririm çünkü motoru falan yanabiliyor kelebek takılı kalıyor vs.
2 sene kadar önce gider den aldığım eski tip cut out sistemi vardı bende arkadaşıma verdim,ondayken belki 6-7 kere bozuldu ve her gittiğinde tekrardan tamir etti Mustafa usta fakat baştan öyle konuşuldu tabiiki.
psikolojikdeli
04-04-2014, 00:38
2 side senin istediğin işi yapabilecek gayet iyi ustalar ve iyi insanlardır, senin biraz acelen olduğu ve bütçeyi uygun tutmak istediğin için buna göre tercih yapabilirsin, her kim yaparsa yapsın cut out ayda 3 defada arıza yapabilir 3 senede 1 kezde yapabilir bunuda göz önünde bulundur
e36cagatay
04-04-2014, 13:58
Hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim :). Cumartesi günü Mustafa abiye gideceğim büyük ihtimal . Elektronik cihaz sonunda en kalitelisi bile sorun çıkarabilir şans işi :) mustafa abiden garanti işini isteyeceğim . İnşallah bozulduğunda açık kalmaz o vana 😂
speed_blue
05-04-2014, 01:25
Hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim :). Cumartesi günü Mustafa abiye gideceğim büyük ihtimal . Elektronik cihaz sonunda en kalitelisi bile sorun çıkarabilir şans işi :) mustafa abiden garanti işini isteyeceğim . İnşallah bozulduğunda açık kalmaz o vana 😂
mustafa abi o konuda garanti verir sana
e36cagatay
05-04-2014, 06:34
mustafa abi o konuda garanti verir sana
Öyle umuyuyorum :o 9 gibi yola çıkıcam . Bu arabaya böyle şeyler yaptıranı daha hiç görmedim . İnşallah güzel bişey ortaya çıkar :icon_tup:
Boost Up
05-04-2014, 08:09
konuyla alakasız ama senin w220 de vossen cv3 mü var? sanırsam geçen gün alemdağda gördümde
e36cagatay
05-04-2014, 08:46
konuyla alakasız ama senin w220 de vossen cv3 mü var? sanırsam geçen gün alemdağda gördümde
ohoo :)
evet alemdağ da oturuyorum :) siz nerdesiniz ?
e36cagatay
06-04-2014, 18:20
Dün Gider Egzoz da Cut Out sistemini taktırdık :)
Çok ilgili abiler. Yalnız şöyle bi sıkıntım var bugün açık şekilde bayağı yüksek devir kullandım aracı şuan kapanmıyor nedense. Arkadan düğmeye basınca devreden "çıt" diye ses geliyor fakat kapanmıyor. Acaba ısıdan dolayımıdır yoksa bir problem mi var ?
Dün Gider Egzoz da Cut Out sistemini taktırdık :)
Çok ilgili abiler. Yalnız şöyle bi sıkıntım var bugün açık şekilde bayağı yüksek devir kullandım aracı şuan kapanmıyor nedense. Arkadan düğmeye basınca devreden "çıt" diye ses geliyor fakat kapanmıyor. Acaba ısıdan dolayımıdır yoksa bir problem mi var ?
vanalıların her zamanki problemi soğutmadan kapatmayın ısıtmadan açmayın. Göztepe sanayide Ahmet Fidan egzoz şiddetle tavsiye ederim :icon_tup:
e36cagatay
06-04-2014, 19:18
Bu olayı söylemedi usta bana :( inşallah sıkıntı olmaz
ErayCerit
06-04-2014, 20:01
güzel bir ses videosu alabilir miyiz ? 3.2 M-B'nin sesini gerçekten merak ettim :)
Mustafa abiyi tanırım çoğu arkadaşımın araçlarınıda orada yaptırdık içiniz rahat olsun.Sanırım yaptırmışsınız en ufak bir sorun varsa götürün mustafa abiye gerekirse sıfırdan yapar yine işinin arkasında durur.