Orijinalini görmek için tıklayınız : facebook zaman tüneli
hasimkamil
03-04-2014, 18:05
herkese iyi günler
uzun zamandır kullanmadığım facebook adresi tekrardan actım gecmişe donuk baya bir eski paylaşımlar var bunları kısa yoldan bir cırpıda silme sansımız varmı yaklasık 1000 e yakın paylaşım var tek tek eller silinmesi uzun sürüyor.. yardımlarınız bekliyorum
Mutlu Değerli
03-04-2014, 18:07
yeni facee açın derim, ben hertürlü yol denedimde silememiştim geçmişi... Yeni face açtım hiçbişey paylaşmıyorum, sohbetimde kapalı, kafam raat :)
hasimkamil
03-04-2014, 18:12
yeni açında tekradan insaları ekledğiğn zamanda engelliyorlar.. lanet olası americalılar..
Suleyman
03-04-2014, 18:15
Sağ üstten Ayarlar=>Gizlilik=>Paylaştıklarımı kimler görebilir?=>Geçmiş Gönderileri Sınırla ondan sonra eski gönderileri sınırla butonuna tıkla.
hasimkamil
03-04-2014, 18:18
Zaman Tünelindeki Eski Gönderilerin Hedef Kitlesini Sınırla
Bu aracı kullanırsan, zaman tünelinde arkadaşlarının arkadaşları ile veya herkese açık paylaştığın içeriklerin gizlilik ayarı Arkadaşlar'a değişecektir. Hatırlatma: Etiketlenen kişiler ile bu kişilerin arkadaşları bu gönderileri görebilecektir.
Ayrıca gönderilerinin her birinin kendi hedef kitlesini belirleyebilirsin. Tek yapman gereken, değiştirmek istediğin gönderiye gidip farklı bir hedef kitle seçmektir.
sadece arkadaşlar'a çeviriyor
Ben yapmistm nasil yaptm
Bilmiyorum :D. Smdi haftalik siliyorum hep onemli bilgileri tutuyorum.
Arkadasm tek tek silmisti 4 gun surmustu :D
hasimkamil
03-04-2014, 18:34
2 Senelik paylasim varr
Suleyman
03-04-2014, 18:37
sadece arkadaşlar'a çeviriyor
Denedin mi?
hasimkamil
03-04-2014, 19:44
Evet hala ayni
edemirbas
03-04-2014, 19:58
Ben bir site ile yapmıştım zaman tüneline ilk geçilen zamanlarda, ama biraz sorunluydu silmek için 5-6 defa siteyi kullanmam gerekti, bazılarınıda silemedi ben kendim sildim ama bulamadım şimdi fakat internette firefox ve chrome için uzantılar mevcut
Chrome için bir uzantı (Garanti veremem, araç beta sürümünde ama denemekte yarar var):
Facebook - Delete My Timeline (https://chrome.google.com/webstore/detail/facebook-delete-my-timeli/olpgdigakalagbnckjmnhajofccbbeaf)