Orijinalini görmek için tıklayınız : civic fd6 fren
selamlar..
araştırmalarım oldu biraz daha yeni fd6'lıyım araç ısındıktan sonra frenler kötüleşiyor ve pedal vuruyor, %90 diskler yamulmuş heralde.
disk ve balata değiştireceğim, marka model veya şunu al tak diyen tavsiyteleriniz varmı?
LPG içinde atiker falan taktırsak ne olur? 1000tl ye :)
i-vtec07
05-04-2014, 11:26
fd6 ların kronik problemidir frenleri..yüksek hızlarda frene basarsanız uğultu yapar.. stoptech tavsiye ederim.
evet benim fd6 da da uğultu var yüksek hızda
fiyatlar ne civarındadır, orjinal disk taksam balata trw falan olunca memnun olanlarda varmış napsam şaşırdım :)
FD6 ve frenleri :)
Ne kavga etmiştim kuzenin araba için honda da bunun frenlerinde problem var diye de 3 test sürüşü sonrasında anca kanıtlayabilmiştim. Yüksek hızda uğultu düşük hızda ve bozuk yolda abs nin sürekli devreye girmesi kroniktir bunlarda. Garantiden 4 disk 4 balata değişti noldu 10.000km sonra gene aynı:)
maşallah :) çözüm yok mu 10 bin km de bir disk balatamı değiştirces?
Kuzenin araçta bu şekildeydi birçok kullanıcıdan da duydum bunu ama her fd6 da var demiyim şimdi hondacılar binmesin tepeme:)
2007 yılından beri fd6 kullanıcısıyım, sıfır aldıgım gunden beri 140 km hızda normal frenlemede uğultu yapar, denemediğim fren balatası kalmadı yine aynı yine aynı :) Sakın yanlış anlaşılmasın tutmuyor değil :), 2 hafta once komple disk ve balataları değiştirdim ,denemedim ama eminim yine aynıdır :) Ama işde aracın bazı artıları bazı eksiklerini unutturuyor :)
:) tavsiyeniz nedir trw balata lucas disk mi alayım :)
aşağıda ürünler var
fiyatlar yüksek mi nedir anlamadım
https://www.otosupermarket.com/CIVIC-7-2006-2011,LA_428-2.html#labels=428-2
stoptech dısk ve balata takınca ortlama bı 30 bın km gıdıyor
ama tekrar ugultu yapabılıyor
acıkcası kullanım ıle ılgılı cok