Orijinalini görmek için tıklayınız : corsa c 13 cm haporlör
i-vtec07
05-04-2014, 22:08
selamlar
corsa c aracımın arka haporlörünü değiştirmem gerekli.takmışken kaliteli iyi bi şeyler takıyim diyorum.2 gündür araştırıyorum fakat bi türlü nokta atışı yapamadım.
aracın üstünde fabrikasyon ana ünitesi yani cdr2005 var. hangi haporlörü taksam orjinalinden daha güzel ses alırım ? ana ünitemin desteklemesi için watt rms ne olmalı ? hiç bi bilgim yok.
bide orjinalden nasıl bi haporlör varsa gram bass yok arabada çıtırdan bass alabileceğim bi marka model olursa süper olur
yardımcı olursanız sevinirim :)
GreyGoose
06-04-2014, 02:02
Arkalari iptal et değmez, ön kapi içlerine 16cm lik mid tiz takimi al bide anfi ile desteklersen tatmin eder.
i-vtec07
06-04-2014, 07:49
Arkalari iptal et değmez, ön kapi içlerine 16cm lik mid tiz takimi al bide anfi ile desteklersen tatmin eder.
bi fark olmaz diyosun yani abi o zaman değiştirdiğime deymez.
GreyGoose
06-04-2014, 10:56
bi fark olmaz diyosun yani abi o zaman değiştirdiğime deymez.
Demek istediğim, düzgün ses almak istiyosan arkalar yerine önlerdekileri değiştir, arkaları değiştirip önleri oem bırakırsan sesi açtığında önler boğulur. Önlerdekiler sana daha yakın olduğu için tavsiyem önlere mid tiz :icon_tup: İleride ihtiyaç olursa pandizota custom bişeyler yaparsın
i-vtec07
06-04-2014, 17:21
Demek istediğim, düzgün ses almak istiyosan arkalar yerine önlerdekileri değiştir, arkaları değiştirip önleri oem bırakırsan sesi açtığında önler boğulur. Önlerdekiler sana daha yakın olduğu için tavsiyem önlere mid tiz :icon_tup: İleride ihtiyaç olursa pandizota custom bişeyler yaparsın
tşk ederim bilgi için :) peki amfisiz kaliteli bi haporlör taksam önlere nasıl olur oem haporlöre göre artısı olurmu ?amfi ye falan girmek istemiyorum açıkcası yay lastik vs bi ton işimiz var daha :D
i-vtec07
06-04-2014, 17:50
mesela böyle bişeyler işimi görür mü ?
KENWOOD KFC-B1610 16 CM OTO HOPARLÖRÜ ORJİNAL GittiGidiyor'da 107629997 (http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/kenwood-kfc-b1610-16-cm-oto-hoparloru-orjinal-107629997)
mr.korhan
06-04-2014, 21:35
sierra nın slim mid takımı vardı 13cm lik , onu bir deneyin isterseniz, benim lagunanın cabosse sistemindeki orjinal 13lük midlerin üstünde tatminkar ses veren bir tek o hoparlördü, pioneer , sony , roadstar v.s. dahi denemiştim.
i-vtec07
06-04-2014, 21:42
sierra nın slim mid takımı vardı 13cm lik , onu bir deneyin isterseniz, benim lagunanın cabosse sistemindeki orjinal 13lük midlerin üstünde tatminkar ses veren bir tek o hoparlördü, pioneer , sony , roadstar v.s. dahi denemiştim.
tşk ederim abi cevap için ama mid için amfi gerekmezmi ? pek bilgim yok bu konularda ama amfi gerekli diye okumuştum sanki :)