Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu arabanın sıfır fabrika çıkış fiyatı 10.000 Lira
xenishere
05-04-2014, 23:03
Bence sudan ucuz...:) Volkan Demirelin yeni makinesi;
Buyrun (http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/81220/2368/4/zeynep-sever-demirel-kizi-yade-ile-birlikte)
Onur Fatih
05-04-2014, 23:06
Ne desem bilemedim :D
MaNiSaLı
05-04-2014, 23:30
Çok yorum yapmayalım da evimizden aldirmasin bizi volkan bey :)
Akın Sarıkaya
05-04-2014, 23:31
anlayamayız
Çok yorum yapmayalım da evimizden aldirmasin bizi volkan bey :)
:D:D:D10krkter
İbrahim33
05-04-2014, 23:32
haber değeri yada konu değeri yok bence bunun.lüxte sınır yok , parası olan harcar.bu kadar basit.
SerkanKurt
05-04-2014, 23:33
Fiyat olarak çok değişik ürünler var tüketime sunulan. Gelirine göre normal.
evolution_9
05-04-2014, 23:45
carcon fiberden mi yapmışlar:)
Çocuk arabasını bilmemde koltuk olacaksa olay bu :)
http://elitechoice.org/wp-content/uploads/2009/11/Bentley-Accessories.jpg
mehmetRS
05-04-2014, 23:54
bu modeller böyle ya, STI yürüyeni var o yüzden pahalı sporgazetesi.. çüş vallahi :D
Parasi var aliyor kime ne ?
Canselmo
06-04-2014, 00:16
Yillik nerdeyse 7 -8 trilyon kazanan bir adam icin bence normal :D yaklasik 10 yildir bu paralari kazaniyor.
thedevil
06-04-2014, 00:19
bebek kendi arabasını satsa benim springi alıyo bide 1 yıllık gaz masrafını karşılıyo :D
Sercan AKCAN
06-04-2014, 00:52
benimde o kadar gelirim olsa cocuguma dahada iyisini almaya bakardım.bazı şeyleri sorgulamamak lazım :)
benimde o kadar gelirim olsa cocuguma dahada iyisini almaya bakardım.bazı şeyleri sorgulamamak lazım :)
aynen öylee :icon_tup:
ulan millettte ne para var be auxhsajadaji
erdem325
06-04-2014, 01:29
bize ne spor gazetesi..
Ne yapsın okadar geliri varken gidip 500 tl ye mi alsın.
bebekte ereksiyon olmaz ki la :D :D
Risendark
06-04-2014, 10:52
Para var huzur var spor gazetesi
Yakışır, evladım olsa bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım
vaay be :D bizde halen 'kanka 20 lira gaz atta gezelim' diyelim :D:D:D:D
senede milyon dolarlar kazansanız sizde minimium 300-500 binlik araca binersiniz neyin derdiki bu
zengin zügürt cenesi iliskisi kısaca :D
ghibli06
06-04-2014, 12:57
lağım faresi kadar sevmem bu karakter yoksunu adamı ama ev bebek vs malzeme ve araçları pahalı, ucu sonu yok... fiyatını bile bilmiyordur sorsanız...
:d:d:d:d:d:d:d
bebek kendi arabasını satsa benim springi alıyo bide 1 yıllık gaz masrafını karşılıyo :d
aodabasi
06-04-2014, 23:38
misal cem yılmazın oglu kemalin bebek arabası bmw..babası kaliteden anlıyo :D
imprezaWRC
07-04-2014, 09:11
lağım faresi kadar sevmem bu karakter yoksunu adamı ama ev bebek vs malzeme ve araçları pahalı, ucu sonu yok... fiyatını bile bilmiyordur sorsanız...
Karakterini bilmemde, belliki etrafına sormuş, en pahallı bebek arabası hangisidir diye, Versace demişlerdir; bu da parayı basıp almıştır.
Kullanışlılığına, pusetin sökülüp takılmasına, lastiklerine, esneyip esnemediğine, kolay katlanıp katlanmadığına bakmamıştır.
Bebeği yatar vaziyette gezdirmek çok mantıksız; hatta o şekilde otomobil koltuğuna bağlayamayacağından mecburen bebeği ana kucağına oturtması lazım.
Uyuyan çocuğu uyandırıp ana kucağına oturtmak hem anneye hem bebeğe işkence, durduk yere huzuru kaçacak...vs vs vs
Versace bebek arabası yaptığını sanmıyorum, bunu bilindik firmalardan birine yaptırıyordur. 10/1 parasına kim yapıyorsa gidip ondan almak daha mantıklı.
Bu arabayı bedava verseler hayatta almam, fonksiyonel değil, amortisör yok, üzerinde koltuğu ile katlanmıyor.
Çocuğu olmayan genç arkadaşlar hemen atıp tutmuş, benimde param olsa bende en iyisini alırım demişler. Bebek eşyalarında sizin mantığınız işlemiyor, en pahallısı en iyisi olmuyor malesef.
Ayrıca, çocuğun giydiği haram, yediği helal derler, bunu da unutmayın.
P.S : Günahlarını almayayım ama, parayı kolay kazanan kocaya sahip eşlerin çocuklarına da baktıklarını sanmıyorum, eminim 2-3 tane dadı tutulmuştur, sen yıka, sen yedir, sen giydir, gece mece kalkarsa bana salça olmayın, biberonlar orada alın besleyin diyordur.
34btr1907
07-04-2014, 09:30
vay arkadas ya adam ne dert tasa olmus millete :D para var ıster saçar ıster gtune sokar ne ısterse yapar kime ne tam zengın züğürt oldu konu,volkan olsam şu konuyu okusam 3 tane alırım bu arabadan hıc bırınıde kullanmam atarım bi köşeye kudursun millet
ghibli06
07-04-2014, 09:47
Karakterini bilmemde, belliki etrafına sormuş, en pahallı bebek arabası hangisidir diye, Versace demişlerdir; bu da parayı basıp almıştır.
Kullanışlılığına, pusetin sökülüp takılmasına, lastiklerine, esneyip esnemediğine, kolay katlanıp katlanmadığına bakmamıştır.
Bebeği yatar vaziyette gezdirmek çok mantıksız; hatta o şekilde otomobil koltuğuna bağlayamayacağından mecburen bebeği ana kucağına oturtması lazım.
Uyuyan çocuğu uyandırıp ana kucağına oturtmak hem anneye hem bebeğe işkence, durduk yere huzuru kaçacak...vs vs vs
Versace bebek arabası yaptığını sanmıyorum, bunu bilindik firmalardan birine yaptırıyordur. 10/1 parasına kim yapıyorsa gidip ondan almak daha mantıklı.
Bu arabayı bedava verseler hayatta almam, fonksiyonel değil, amortisör yok, üzerinde koltuğu ile katlanmıyor.
Çocuğu olmayan genç arkadaşlar hemen atıp tutmuş, benimde param olsa bende en iyisini alırım demişler. Bebek eşyalarında sizin mantığınız işlemiyor, en pahallısı en iyisi olmuyor malesef.
Ayrıca, çocuğun giydiği haram, yediği helal derler, bunu da unutmayın.
P.S : Günahlarını almayayım ama, parayı kolay kazanan kocaya sahip eşlerin çocuklarına da baktıklarını sanmıyorum, eminim 2-3 tane dadı tutulmuştur, sen yıka, sen yedir, sen giydir, gece mece kalkarsa bana salça olmayın, biberonlar orada alın besleyin diyordur.
hocam ben kişisel olarak sevmem bu adamı ama işin içine evlilik aile vs girince farklı oluyor... açıkçası hatun ne derse ne isterse o alınıyor... şu an ederine göre dünyanın en pahalı şeyleri, hatunların o anlamsız zevkleri ürünü eşyalar, kıyafetler vb şeyler... pahalı markalar da işin suyunu çıkarttı, üzerine 3 tane taş ekle, morlu allı renk koy, sat 10bine :)
medyanin fb karalama cincon pompalama kampanyasi yillardir tüm hiziyla devam ediyor.
ghibli06
07-04-2014, 10:10
medyanin fb karalama cincon pompalama kampanyasi yillardir tüm hiziyla devam ediyor.
ben Volkan'ın böyle bir haberden rahatsız olacağını hiç sanmıyorum ya da eşinin... siz gazetecilerin Volkan'ın eşinin peşine adam mı taktığını sanıyorsunuz? ya da arabayı ekspertize gönderip mi anlamışlar ne model kaç para olduğunu?
canerin eşinin pesine taktiklari gibi bununda takmislardir.tamamen karalama kampanyasi. ne hikmetse hepsi zaten fenerbahcelilerin eşlerinin başina geliyor, bunu goren imkani olmayan aileler vay mk pislik herif demediginimi saniyor sunuz ?
ghibli06
07-04-2014, 10:20
canerin eşinin pesine taktiklari gibi bununda takmislardir.tamamen karalama kampanyasi. ne hikmetse hepsi zaten fenerbahcelilerin eşlerinin başina geliyor, bunu goren imkani olmayan aileler vay mk pislik herif demediginimi saniyor sunuz ?
zaten olaya bir de eşlerin girmesi iyice mide bulandırıcı bir ortama çevirdi durumu... sahada kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama hepsinin ailesi var, onların üzerinden kasıtlı haber yapılmasını hiç doğru bulmuyorum... Sneijder imza attığı gün eşinin çıplak fotolarını basan gazeteler ve de oynadığı filmleri öne çıkartan TV leri de unutmayın... Arda nişanlısıyla sinemaya gitse bile olay oldu, herkese yapılıyor ama çoğunluk kendi tarafından bakıyor...
free-hifi
07-04-2014, 10:21
arap yağı bol bulunca kıçına başına sürermiş...
ghibli06
07-04-2014, 10:21
Volkan'ın da bir corvette i vardı C5... çok güzel arabaydı bir çok dergiye çıkardı pozlar verdi, çocuk arabası da onun gibi... güzel şeyler bunlar, keşke hep bunlar haber olsa başka abuk sabuk şeyler değil...
Bunun karalama kampanyası ile alakası yoktur. Bunun amacı gazetecilik ( paparazi ) sonuç olarak instagram hesaplarına bak Canerin karısı Asenaydı sanırım al sana karalama kampanyası, bunlar kendi kendilerini karalıyorlar kampanyaya gerek yok
ahmet_xy
07-04-2014, 15:21
peki karakter olarak üst seviyedeki (???) melo'yu seviyor musun? ;)
konu boş dönen muhabbetler daha da boş volkanın bebek arabasının..
ghibli06
07-04-2014, 15:27
peki karakter olarak üst seviyedeki (???) melo'yu seviyor musun? ;)
kıyaslama yapmam gerektiğini kim söylüyor? herkesin kendi fikridir, seversin sevmezsin, ben sevmiyorum diye adam da ölüp kalmıyor sonuçta :) orada anlatmak istediğim şahıs olarak sevmediğiniz kişilerin özel haberleri çıktığında ön yargılı olmamak gerektiği :icon_tup:
Zenginin malı zügürdün çenesini yorarmış misali biraz bizimkisi.
xenishere
07-04-2014, 16:44
bebek kendi arabasını satsa benim springi alıyo bide 1 yıllık gaz masrafını karşılıyo :D
Ahahah sesli güldüm...