Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault 9 Fairway Ederi ?
Dedemin 95 model bir fairway araci var ve kopamiyor
Bende ailemde artik kullanmamasinda israrciyiz hatta gecen yil f10 520d aldik hala bunu kullaniyor :D (bmw 1.5 yilda daha 800km anca yapti reno 5000)
Arac 75 bin km full orjinal kaza vsyok garajda durdugu icin boya yanigi vsde yok
Cumartesi elektrik ve lastik isi vardi 7-8 kisi satarsaniz alalim diye numara birakti
Dedemin hazir kanina girmisken bu aracin ederi nedir ogrenmek istiyorum.
Dedigim gibi full orjinal kaza vs yok ufak 2 cizik varmis dedemin hatirladigi
Not lpg hic takilmadi full renault servis bakimli. Bagajin tamami meguiars urunu dolu :)
bu karmaşik ve anlamsiz ucmuş piyasada 15 bine bile okutabilirsiniz
EmrahERKAN
07-04-2014, 10:17
Ortalama bildiğim kadarıyla 8 ila 10 bin arasında geziyor 1.6 Fairway diye geçiyor değil mi ?
free-hifi
07-04-2014, 10:25
broadway gibi piyasası yok aynı ayarda broadway olsa 10 eder ama senin araç maks 8
34btr1907
07-04-2014, 10:41
adam sevıyorsa arabasını nıye almak ıstıyorsunuz kı elinden mutlu mesut yaşasın işte :)
Valla araç bahsettiğiniz gibiyse ve satmayıda düşünüyorsanız forumdan birilerine gitsin bari
Jön Türk
07-04-2014, 10:54
10 liraya ihtiyacınız yok anladığım kadarıyla bence dursun satmayın.Dedeniz f10 ile mutlu olamaz.
Emre Ekrem
07-04-2014, 11:01
Ederini bilemem fakat sattıktan sonra keşke denilebilecek bir araç anladığım kadarı ile, oradan gelecek paraya ihtiyaç yoksa, satmak yersiz olur derim.
abdullahduymaz
07-04-2014, 11:03
ben satmazdım,deden onunla mutluysa ona binsin oylesi daha güzel bence :)
SekoLive
07-04-2014, 11:04
dedenin keyfini bozmayın bence onun piyasasını ölçemezsiniz.
mimarsertac
07-04-2014, 11:05
Bizde dedeme zorla dükkanını kapattırmıştık dinlensin artık diye. İyi olmuyor alışkanlıklarını bıraktırtmak. Ben dükkanını kapattırdığıma pişmanım bırakın arabasına binsin. Altın kaplı araba versen onu o araba kadar mutlu etmez.
Daha iyi olan her zaman mutluluk getirmez.İhtiyacınız yoksa satmayın bence. :)
EmrahERKAN
07-04-2014, 11:23
Satmayı düşünüyorsanız eğer Dayıma böyle bir araç arıyorduk bizde.
meguıars urunu ne alaka onu cozemedım ben
valla bence satmayın binsın fairwayler zaten para etmıyor en fazla 7-8 eder bizde zamanın da rahmetli dedemin 76 chevrolet novasını sattırıp o zaman 0 2006 model toyota corolla almıstık novanın parçası bulunmuyor yakıtı cok fazla diye. corollaya 4 sene bınmeye omru yettı 4 sene boyunca da her defasın da chevroletını anar dururdu cok pişman olmustuk bence sız de dokunmayın
Bence de ellemeyin dedeyi
Risendark
07-04-2014, 12:00
7 8 veya 10 milyara ihtiyacınız yoktur diye düşünüyorum araba da sınıf bi araba anlattıklarınıza göre bırakın kullansın bi süre sonra F10 a alisir fairwayda garaj da yatar tarihi eser gibi kalsın ilerde farklı olur bence ;) bu yaşlılar niye böyle anlamıyorum dedemde 1996 model Corolla vardı AE 101 kasa artık yeter dedik gittik sıfır civic aldık 2008 yılında. adam toyota yla yılda 15 20 bin km yol yapardı civic aldık arabaya binmiyor adam.araba 2008 den bu yana 29 bin km yaptı öbür arabam daha zevkliydi diyo hala :)
Satma sebebimiz daha rahat bi araca binsin diye
Gecen gun ilk defa kullandik gercekten kullanmak ayri dunya
Dedem bakimlara cok ozen gosterir meguiars urunleriyle yikar yikatir
Aracin fotograflari
http://img.tapatalk.com/d/14/04/07/a2a4etu9.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/04/07/eveve3eh.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/04/07/qaqanu5y.jpg
SekoLive
07-04-2014, 12:33
kardeş herkesin rahat anlayısı farklıdır adam binmek istemiyosa binmez.
süremiyo durumdadır sağlık v.s. problemi vardır eyvallahda adamın eli ayağı tutuyorken kendi zevkine bırakın
aracı satıcaksan zaten satılır bu araba.
abdullahduymaz
07-04-2014, 12:53
dedem hali hazırda araba kullanabiliyor olsa ve arabası duruyor olsa üstünede bu kadar sevse ben daha cok titrerdim o arabanın üstüne satmaz sattırmazdım kesinlikle..
Emre Akçay
07-04-2014, 13:03
Babamda da aynı olay var. 3 araba aldık hala ilk aldığı 93 model SLX'e biniyor. Bence de satmayın dursun kenarda. Böyle temiz arabalar kalmadı. Bende sattırmayı düşünmüyorum mesela.
Annemde eski kasa punto vardı zorla sattık yok yol tutmuyo yok yok güvenli değil falan diye sıfır astra h aldık gel gelelim ayda 2 bine yakın km yapan kadın 2 yıldır 5bin km zor yaptı :) ısınamadığı için binmiyo arabaya ama insan da rahat etsin güvenli olsun vs istiyor. zor bi durum yani. ben olsam kendim alır garajda saklardım dedeye de daha güvenli bişeylere binmesini söylerdim ki araba da hazırmış zaten :)
Satmayın sattırmayın, büyük anı olur ilerleyen yıllarda aileniz için
Siz dedeye F10 520 alıp Fairway'den soğutamadıysanız bence 520'yi satın :)
Böyle bir dededenn lada almıştım,torunu sattırmıştı,direksiyonu sert kullanamıyor diye bir hafta sonra satın aldığım cocuk aradı abi arabamızı geri alalım aldığın paranın 2 katına diye dedesi hastalanmış araba satılınca,çünkü arabayla birlikte anılarınıda satın almış olmuştum bende satamamanız kanısındayım...:)
Yorumlara bakilirsa iyi para etmeyecek satilmamasi en iyisi :)
Dedem mutlu mesut severek biniyor...
Burak E.
07-04-2014, 20:13
Yorumlara bakilirsa iyi para etmeyecek satilmamasi en iyisi :)
Dedem mutlu mesut severek biniyor...
aslında ıyı para eder ama bazı şeyler var demekki anılar her zaman daha agır basıyordur onun ıcın satmamanız daha ıyı olur :)
aslında ıyı para eder ama bazı şeyler var demekki anılar her zaman daha agır basıyordur onun ıcın satmamanız daha ıyı olur :)
İyi para derken yanlis anlasilmasin zaten arabanin kotusuyle iyisi en fazla 5000 lira fark var
Ama anilar paha bicilmez
Bu arada arabayi guzelce temizleteyim diyorum iyi bir bakimla detaling yapilirsa boyaya zarar gelir mi ***** yillarin yorgunlu olabilir
fairwaylerin piyasası şuan broadwaylar kadar var, piyasada haz 76 fairway den sonra bi patlama oldu, o kadar orjinali 10 bin eder :)
dusunursen 10000 bn alabilirim
camsemih
07-04-2014, 21:10
garajın varsa koy garaja 10 liraya birine satacağına anılarıyla beraber sende kalması daha mantıklı bence :)
Leader01
07-04-2014, 22:28
beyler dedeye sahip çıkalım satmasınlar fairway'i :D
İyi para derken yanlis anlasilmasin zaten arabanin kotusuyle iyisi en fazla 5000 lira fark var
Ama anilar paha bicilmez
Bu arada arabayi guzelce temizleteyim diyorum iyi bir bakimla detaling yapilirsa boyaya zarar gelir mi ***** yillarin yorgunlu olabilir
Daha once polisaj gördü mu arac? Vernik cok incelmediyse birsey olmaz.
adam sevıyorsa arabasını nıye almak ıstıyorsunuz kı elinden mutlu mesut yaşasın işte :)
Cok dogru. Adam hangi araci seviyorsa ona biner. Bana gore de f10 520 cöp mesela. Zevkler ve renkler.
7 8 veya 10 milyara ihtiyacınız yoktur diye düşünüyorum araba da sınıf bi araba anlattıklarınıza göre bırakın kullansın bi süre sonra F10 a alisir fairwayda garaj da yatar tarihi eser gibi kalsın ilerde farklı olur bence ;) bu yaşlılar niye böyle anlamıyorum dedemde 1996 model Corolla vardı AE 101 kasa artık yeter dedik gittik sıfır civic aldık 2008 yılında. adam toyota yla yılda 15 20 bin km yol yapardı civic aldık arabaya binmiyor adam.araba 2008 den bu yana 29 bin km yaptı öbür arabam daha zevkliydi diyo hala :)
Kusura bakma kardesim ama ilk el ae101 sattirip 2008 civic verirseniz adam otomobillerden tumuyle sogur. Ben bu yasimda yapmam oyle bir sey. O civic oylesine, siradan, ogretim gorevlilerinin bindigi bi araba yani, oburu gibi degil ki.
kardeş aynı ayıbı zamanında bende yaptım. zorla sattırmıştım ama sonuçları pek iyi olmuyor inan. evde hala 77 caprice anılıp durulur. bence satmayın.
meguiarsçı dede iyiymiş :)
dursun 10 lira için adamın huzurunu bozmayın, f10 u kendine yapmaya bak :)
dede kaç yaşında buarada :)
bencede satmayın dede sevıyorsa vardır bi bildiği :) ayrıca cok hosuma gidiyor böle araçlar satarsan bende almak isterimm...