Orijinalini görmek için tıklayınız : 2014 caddy renk seçimi kararsız kaldım
arkadaşlar bu gün bayiye sıfır caddy için kapora verdim yarına kadar rengine karar vermem gerekiyor
fakat rengine karar veremedim Siyahı kafadan eledim
beyaz
gümüş gri (metalik+1350 tl)
füme ( metalik+1350tl)
ben birazcık beyazdan yanayım Allah izin verirse uzun bi süre kullanmayı düşünüyorum sizinde fikirlenizi almak isterim
SekoLive
07-04-2014, 17:16
mavi renk geliyomu bilmiyorum. geliyorsa bence güzel
http://3.bp.blogspot.com/-tQ5vEtAlam0/Ujho7On7cSI/AAAAAAAAKJ0/n11rpBQRq2Q/s1600/yeni-volkswagen-caddy-bluemotion-2014-6.jpg
Birkan61
07-04-2014, 17:16
Ben olsam beyaz alırdım
beyazı yıkamak o kadar zevkliki :D
benim arabamda beyaz, hergün yıkamaktan keyf alıyorum :)
hayatta kirli gezmem beyaz arabayla
Vag grubunda metalik kahve bence ismini bilmiyorum.
bence de metalık kahve özellıkle caddy ve amaroka cok yakısıyor
_driver_
07-04-2014, 17:21
http://ticariarac.vw.com.tr/images/models/caddy/wallpapers/caddy/01-01.jpg
Varsa metalik kahve yoksa füme de çok güzel
mavi malesef yokmuş benimde aklımdaydı
kahveye gelirsek şimdiki aracım 110 luk connect bu renkte çok güzel bi renk ama bi süre sonra sıkıyo
bu arada ( : 2010 110 luk kahve connect im satılıktır 80 binde bi parça boyalı fiyatında yardımcı olurum
HondatugraL
07-04-2014, 17:34
uzun sure bıneceksenız beyaz derim.
kahve demek için girdim söylemişler :) .
Bence de ya kahve olsun yada bordo gibi bir rengide var bir iki kere denk geldim oda çok güzel duruyor. Alttaki örnek olabilir.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2011-47000-km-volkswagen-caddy-1%2C6-tdi-comfortline-camli-van-158890044/detay)
i-vtec07
07-04-2014, 18:34
hayırlı olsun şimdiden :) doğal grı(füme) tavsiye ederim yada beyaz :)
buda bizim eski doğal grı caddy miz renk açısından koyuyorum link ni :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/172270-12-caddy-16-tdi.html
buarada peformans tüketim vs sorunuz olursa seve seve cevaplarım :)
çok teşeşkkürler arkadaşlar benimde aklım biraz beyazdan yana hem fiyatıda daha uygun
hayırlı olsun şimdiden :) doğal grı(füme) tavsiye ederim yada beyaz :)
buda bizim eski doğal grı caddy miz renk açısından koyuyorum link ni :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/172270-12-caddy-16-tdi.html
buarada peformans tüketim vs sorunuz olursa seve seve cevaplarım :)
çok teşekkürler performans olarak pek bi beklentim yok sonuçta 102 hp ( :
yakıt tüketimi nedir uzun yolda ve özellikle şehir içi dikkat etmeden agresif kullanımda yani
i-vtec07
07-04-2014, 18:53
çok teşekkürler performans olarak pek bi beklentim yok sonuçta 102 hp ( :
yakıt tüketimi nedir uzun yolda ve özellikle şehir içi dikkat etmeden agresif kullanımda yani
abi ben sakin kullanımda uzun yolda 4.5-5.5 arası antalya şehir içi yine sakin kullanım 6.5 cıvarı yaktırıyodum.şehir içi dikkat etmessem 7-8 arası değişiyodu.hiç sürekli agresif kullanarak test etmedim yakıtını :) manuel di bizimki bu arada
connect imizde vardı 110 luk ona göre bariz şekilde yavaş caddy özellikle ara hızlanma konusunda :)
konforu kalitesi vs tartışılmaz tabiki.kısacası tavsiye ederim en güzel ticari bence .
kazasız belasız şimdiden
abi ben sakin kullanımda uzun yolda 4.5-5.5 arası antalya şehir içi yine sakin kullanım 6.5 cıvarı yaktırıyodum.şehir içi dikkat etmessem 7-8 arası değişiyodu.hiç sürekli agresif kullanarak test etmedim yakıtını :) manuel di bizimki bu arada
connect imizde vardı 110 luk ona göre bariz şekilde yavaş caddy özellikle ara hızlanma konusunda :)
konforu kalitesi vs tartışılmaz tabiki.kısacası tavsiye ederim en güzel ticari bence .
kazasız belasız şimdiden
eyvallah kardeşim dediğin gibi biraz yavaş kalıyo ama olsun onuda kaliteden çıkartır inş :)
yakıtı nerdeyse aynıymış benim şehir içi agresif kullanmıım ortalama 7.5 8.9 civarı oluyo ama ortalama hız 23 ( : süreli dur kalk anlıycağın neyse tşk ederim tekrardan yakıt muhtemelen aynı kalıcak gibi gözüküyor
ondertopcu
07-04-2014, 19:55
Beyaz + 1905
Rakamsal olarak farkina bisey diyemem ama fume renk cok yakisiyor bence
"0" araç alırken katalog harici renk sipariş edebiliyormuyuz ?
metalık kahve suan yenı aracların favorı rengı
kesinlikle beyaz olmalı bir yıkamacı olarak yıkarken tahrik oluyorum :hehe:
mimarsertac
07-04-2014, 20:54
Beyaz çok var füme güzel olur.
camsemih
07-04-2014, 21:16
bende çok ikilem arasında kaldım 2.0 motorda kırmızıyla lacivert renk getirmedikleri için mecburen griyi seçtim ben olsam hem farklı hemde caddy e çok yakışan renk olarak bir düşünmenizi tavsiye ederim kırmızıyla laciverti :)
Suleyman
07-04-2014, 21:24
Kirli gezmem derseniz beyaz, pek vakit ayıramam, 2-3 haftada bir yıkayabilirim derseniz, füme derim.
sinanbaysal
07-04-2014, 21:28
Bencede kahve. Saglikli olsun da gerisi onemli degil :P
hepinize çok teşşekür ederim beyaz renk te karar kıldık
beyaza +1350 deseydin, gene beyaz derdim hayırlı olsun :)
enesbeyter
08-04-2014, 16:47
hayırlı olsun şimdiden beyaz yakışıyor kediciğe :)
arkadaşlar aracı 700 km kullandım ilk izlenimleri söyliyim belki ilerde kıyas yapıcak arkadaşlara vesile olur
eski aracım 1.8 2010 kahverengi glx stil paket 110 hp 26. tl sattım
yeni aracım 1.6 2014 BEYAZ trim paket 102 hp 56.tl aldım
benim için önemli olanlar yakıt komfor ve azda olsa seriliği bu 3 ünden de connecti arar oldum
connect şehir içi dur kalk 7.5 litre yakarken caddy 9.5 litre yakıyor ortalama
uzun yolda anadolu yakasına gidip gelirken iki aracıda denemiştim
connect uzun uğraşlar sonucu 5 litre 90 100 kmh
caddy uzun uğraşlar sonucu 7 litre 90 100 kmh (araç yeni o yüzdenmi bi anlam veremedim)inş ilerde değişir
confor konusundada tamam caddy nin confortline paketini almadık ama özellik açısından ve sürüş anlamında bence aralarındaki fiyat farkı kadar bi fark yok.
caddy nin connect ten iyi yönleri saymak gerekirse süspansiyon,conncte göre SESSİZ çalışması ve direksiyonun yumuşaklığı.
ANLIYCAĞINIZ PEKTE İYİ Bİ İŞ YAPMADIM ( :