Orijinalini görmek için tıklayınız : acil fatura yardım ve bilgilenme
ev aldım yalnız evin elektrik su doğalgaz faturalarını üzerime almam için ne yapmam gerekiyor karşı tarafın kapatması gerekiyor mu yoksa direk gidip alabiliyor muyum internette kesin bir bilgi bulamadım acil yardımlarınıza ihtiyacım var yarın işlemleri yapmam lazım ?
sen direk kira sözleşmen veya evi aldıysan tapunla git sen üstüne al..o günden sonra fatura sana gelir ötekiler senden öncekine kalır
Doğalgaz için eğer avrupa yakasında iseniz Aksaray vatan caddesinde ki igdaş'a gidip depozito yatırmanız gerek.350 TL gibi rakamdı sanırım.
Onu daha sonra faturalarınız da indirim olarak yansıtacaklar.
Su için iskiye gidin orada yine bir miktar para yatırıp açılış işlemini yapabilirsiniz.
Elektrik içinde dask belgesi ile bedaşa gidin.
Karşı tarafın kapatması gerekiyormu ondan emin değilim.
ben saatleri alırken ev sahibi kapattırmıştı,ama kapatılmasada üzerine alabilirsin diye biliyorum.
Tapu sahibi kimligiyle birlikte giderek yapabilir. Yalniz gitmeden once igdas vs vermek icin birer tapu fotokopisi ve kimlik fotokopisi alirsaniz yaninizda orada fotokopi cektirmek icin ugrasmazsiniz
çok sağolun arkadaşlar ya
bu arada unutma eğer evin dask sigortası yoksa açtıramazsın doğalgazı vs.
bu arada unutma eğer evin dask sigortası yoksa açtıramazsın doğalgazı vs.
+elektrik.
Doğalgaz için bulunduğun ilçedeki doğalgaz idaresine gitmen yeterli..380TL civarı
dask zaten zorunlu yaptırmıştım onu hatırlatma için teşekkürler..