Orijinalini görmek için tıklayınız : Scirocco için coil
s.a bilgi amaçlı açıyorum dogru yeremi açtım onuda bilmiyorum.
scirocco 1.4tsi 160ps manuel araç kullanıyorum. Bu araç için alınabilecek hem uygun olup konfor ve performansı yuksek hangi marka coil almalıyım?
xyz ile ilgili fiyatları biliyomusunuz? nerden edinebilirim?
ssdriver
09-04-2014, 10:09
http://www.techturkey.com/forum/members/167-mechanix.html
mechanix'e sorabilirsin.
2 el olarak bende var düşünürseniz 2200 e verebilirim
1000-1500 arası fiyat olan bişeyler lazım
kw güzeldir almışken v2'sine bakmak lazım ( sertlik yumusaklık ayarı var. ) Bildigim kadarıyla arkalar cabuk patlıyor genelde garantiden degiştiriliyor ancak daha sonra tekrar patlayabilir.
Eibach güzeldir kullanan arkadaslarım basma konusunda memnun ancak dip basıkta fazla sektigini soylemişlerdi ne kadar dogru yanlıs bilmiyorum. Test etmedim.
Bende xyz var. sertlik yumusaklık kamber ayarlı. Ben cok memnunum. Dip basıklıkdan dolayı birazcık sıkıntı var ama ben basık sevdigim için sorun yok :D
Coil'de konfor sana kalmıs eger dip basık yaparsan illaki birazcık rahatsızlık verir konfor düşüyor. Ama ayarında basıcam dersen sorun olmaz.
Fiyat konusuna gelince ap, ta tecnix gibi coillere bakarsan ucuz yollu bulursun. Yukarıda bellirttigim markalarda sıfır ikinci el bulabilirsin fiyatları az cok belli ama biraz arastırman lazım.
Sormak istedigin birsey olursa yine cevaplarım.