PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : LUKOIL de bugün benzin 4,71TL (09.04.2014)

snan1910
09-04-2014, 13:45
Lukoilde anlaşmalı istasyonlarda benzin 4,71TL
Saat 24.00 a kadar geçerliymiş.
Anlaşmalı istasyonlar için

9 Nisan'da Benzinde şok indirim (http://www.lukoil.com.tr/PressDetail/475)

Bilmiyorum lukoil kullanan varmı ama güzel indirim.

Berkan
09-04-2014, 13:48
bunun haricinde lukoilden mazot alan varmı acıkcası yemiyor denemeye .full ken çok hoş şeyler duymamıstım cünkü aynısı lukoile içnde gecerlimidir

nasıldır dizeli ,euro dizeli lukoilin tecrübe eden varmıdır:)

SerhatA.
09-04-2014, 13:52
10 Litrede 3 tl için sıkıntı almaya değmez bence

timmaah
09-04-2014, 13:54
ben aktif olarak kullanıyorum çok yakın arkadaşımın lukoil benzinliği var gayet memnunum ama her yerde aynı mıdır bilemem..

ÜSTÜNERC
09-04-2014, 13:57
her petrol aynımı bilinmez ama öyle yerlerden ucuz dıye benzın almayın.Riske gerek yok 3 5 kurus ıcın.Daha büyük sıkıntı cıkmasın sonra basınıza

Burak E.
09-04-2014, 13:57
3 keredir bende alıyorum ama bı sıkıntı yaşamadım oyleyse bı bakınayım lukoıle bugun :D bıde bildigin benzinlik olunca daha ıyı oluyor.

Yiğit G.
09-04-2014, 14:09
valla benim hdi pompacıların tipini begenmese bile tekliyor mazottan.O yüzden hayatta şehir içi olmayan benzinciden bile almam ki gidip lukoil mukoilden alayım.

cabrioleter
09-04-2014, 14:14
millet komplo teorisyeni olmuş valla.
lukoil dünyanın en büyük petrol şirketlerinden o kadar çekinmeye gerek yok bence..

http://money.cnn.com/magazines/fortune/global500/2013/snapshots/10657.html

bkaraca
09-04-2014, 14:22
Ben 4-5 yıldır bütün araçlarıma lukoil alıyorum gram sıkıntı yaşamadım buradaki bayii doğrudan lukoile bağlı.Uzun yolda da opet alırım lukoil yerine.

Ome_RS
09-04-2014, 14:29
evimin 100mt yukarısında var lukoil bir kaç sefer almıstım sorun yasamadım eger sıra kuyruk vs yoksa bi 50lik alırım 3 ay idare eder :)
kampanya günlerinde yakıtta hile yapıcaklarını düşünmüyorum sonucta reklam baska zaman hileli yakıt verse bile kampanya gunlerinde temiz verirlerki alan memnun kalıp bir daha gelsin

Ranthor
09-04-2014, 14:46
hep aliyordum surekli....
daha once yazdigimiz gibi butun yakitlar esasinda ayni, cok cok ufak farkliliklar var..
95 oktan yada euro diesel kullaniyorsunuz ha ondan almisiniz ha bundan.

97+ alacaksaniz bir nebze BP den alin.

atasehire gitmedigim icin alamiyorum. levent civarinda nerede var, yada kavacik civarinda..

ahmet_xy
09-04-2014, 14:47
ben polo gti'da kullanıyorum. bir sıkıntısını görmedim.

gan
09-04-2014, 14:52
Ben denk gelirsem luk dan almaya çalışıyorum.
Genelde ona göre ayarlıyorum. En son 4,75 olduğu kampanyadan 49 lt almıştım. Deopya vurunca 15 TL falan ediyor.

Şimdi de 4,71 yapmış.
Kullanmakta sıkıntı edenler ise bence çekinmeden kullansın hiç bir sıkıntı yaşamadım Hatta Shellin nitrosuna göre bir fark yok bence.

Ahmet.S
09-04-2014, 14:57
full istasyonlar lukoil olmadan önce alıyodum değişince istasyonlar denemedim full den memnun kalmamştım.

Met
09-04-2014, 15:11
4.70 lere sevinir olduk :D

Burak E.
09-04-2014, 16:19
4.70 lere sevinir olduk :D

sus sus bi gören olur yakalanırız 4.70 te ıyı boşver :D kurcalama fazla gıt benzın al mazot al :D

Met
09-04-2014, 16:26
sus sus bi gören olur yakalanırız 4.70 te ıyı boşver :D kurcalama fazla gıt benzın al mazot al :D

Depoları fulleyek mi kanka :D

r3dkit
09-04-2014, 16:30
bende alıyodum indirim günlerinde 1-2 kere daha olmustu fullemiştim. sıkıntı çekmedim ama 1.7 varken alıyodum. 1.7 ye ayçiçek yağı koysan yakıcaktı bişey farketmemiş olmam ondan da olabilir

Merthan
09-04-2014, 16:58
Harem'deki Full'den her %12 indirim mesajında gidip 100 TL'lik benzin alıyoduk ailecek ve bizle birlikte çoğu tanıdığım aylarca oranın benzin ve mazotunu kullandık.
Kendim,ailem ve çevremde kullananlar ne sorun yaşadılar,ne motorları tekledi ne başka bişey oldu.
Hala daha zaman zaman Yalova'ya karadan giderken Türkiye Petrolleri,LukOil gibi markalardan hep benzin ve mazot alırım,aynı Shell veya Opet'den almış gibi gidiyorum.
Halbuki kulağımıza Shell,Bp,Opet gibi firmalarda yakıt alıp sıkıntı yaşayanlar zaman zaman geliyor.
Bana çok hurafe geliyor bu yakıt meselesi,araba kullandığımdan beri daha 1 kere yakıtla ilgili problem yaşamadım,ailemde de hiç yaşayan yok ama bazı kişiler var ki her ay mazottan şikayet ediyorlar anlamak güç gerçekten.

Faruk'S
09-04-2014, 17:29
Erzurumda petrolde kampanya var gorunuyor ama yok oyle bise ne tabelada ne pompada rakam yine 5 in uzerinde nereden sikayet edebilirim

Edit:lukoil kart sahibi olmak gerekiyormus

bkaraca
09-04-2014, 17:44
Pompacilarda kart olur söyleyin indirimli doldururlar.

ferroo
09-04-2014, 17:48
ıyı dusmus masallah daha dusermıkı

ilbeyyagci
09-04-2014, 17:54
Zorda kaldığımda Lukoil'den benzin almıştım, arabam hala çalışıyor :D sorun yok bence.

ferroo
09-04-2014, 17:55
bı cok arkadasım lukoılden alıyomus kac senedır bı sıkıntıda gormedıler ben sahıdım :D

ilbeyyagci
09-04-2014, 18:03
bı cok arkadasım lukoılden alıyomus kac senedır bı sıkıntıda gormedıler ben sahıdım :D

Keşke 'ne versen yakıyo aga' tipinde bir arabam olaydı diye düşündüm :D

Burak E.
09-04-2014, 18:27
Depoları fulleyek mi kanka :D

ahaha fullemek mı oda ne ? :D

_yekta_
09-04-2014, 18:28
Yahu beyler araba forumunda konuştuğunuz şeylere bakın , hiç mi duymadınız bu ülkede yakıt sadece tek bir rafineriden çıkmakta , hepsinin depoları bile yanyana hatta örnek veriyorum opetin bir bölgede işlettiği büyük kocaman depolama tesisinden o burun kıvırdığınız adını bile duymanıdığınız zırt-oil de alıyor zort-oil de alıyor 1. kalite dağıtıcı firmada alıyor , HEPSİ AYNI ÜRETİM TESİSİNDEN VEYA DEPODAN ÇIKIYOR ,

tabii birde ithal gelen yakıt var ki oda her zaman gelmemekte ve büyük firmalarda küçük firmalarda getirip , sorunsuzca müşteriler tüketmekte

Ama diceksiniz ki benim kibar fransız arabam her firmanın yakıtında aynı gücü vermiyor çekişi düşüyor işte orda firmaların içme suyuna toz meyve suyu karıştırıp kendimize içecek yaptığımız gibi , kendi depolarında duran yakıtlarına hatta ve hatta bazı firmalar yolda gelen tankerlerin içine yola çıkmadan belirli bir oranda katkı koyarak ürünün daha kolay yanmasını yada daha ince olmasını sağlıyor

Lukoil dünyanın en büyük firmalarından bir tanesidir ki hatta örnekte veriyim yanı başımızdaki sevgili araba konusunda ucuzcu olan bulgaristanda ki rafinerileri Lukoil işletmektedir bu yüzden en güzel yakıt bulgaristanda lukoil bayilerindedir hatta ve hatta bulgaristan Shell bile düşük kalite satmaktadır ki orda yaşadığım süre boyunca bozulan arabada duydum otobüste duydum

At gözlüklerinizi bir kenara koyun , aldığınız ürün kötü ise , o %90 aldığınız benzin istasyonundan kaynaklıdır , depolarını temizletmiyor ise içinde su , kurum vb zararlı şeyler barındırıyor ise yada içine fantastik şeyler katıp satıyor ise sonuç bellidir ve gerekli yerlere fişiniz ile birlikte şikayet edin , az km gidiyorum yada yakıtı kirli vb. diye....

Tabii birde denedim mi de konuşuyorum bunları kendi bipper ve bmw x3 müze sürekli bu şekilde indirimli mazot alıyoruz trakya yada istanbul fark etmez Allaha şükür hiçbir sıkıntı yok , boşuna diğer firmalara fazladan para vermeyin

_yekta_
09-04-2014, 18:32
bu arada Full istasyonları yanlış duymadıysam eğer Lukoil tarafından bir nevi kiralandı , satılan ürünlerin Full ile bir alakası yok zaten onların bütün ticari hareketlerinin dondurulmuş olması gerekiyor , o yüzden önemli olan yakıtı sağlıyan firma , :)

Burak K.
09-04-2014, 18:35
valla benim hdi pompacıların tipini begenmese bile tekliyor mazottan.O yüzden hayatta şehir içi olmayan benzinciden bile almam ki gidip lukoil mukoilden alayım.

HDi'lerin kroniği galiba bu. Opetten mazot aldığım zamanlarda bile tekliyor. :D Petrol ofisinden şaşmıyorum. Lukoil için antepte kaçak mazot satıyor diyolar ne kadar doğru bilmiyorum.

ilbeyyagci
09-04-2014, 18:48
Yahu beyler araba forumunda konuştuğunuz şeylere bakın , hiç mi duymadınız bu ülkede yakıt sadece tek bir rafineriden çıkmakta , hepsinin depoları bile yanyana hatta örnek veriyorum opetin bir bölgede işlettiği büyük kocaman depolama tesisinden o burun kıvırdığınız adını bile duymanıdığınız zırt-oil de alıyor zort-oil de alıyor 1. kalite dağıtıcı firmada alıyor , HEPSİ AYNI ÜRETİM TESİSİNDEN VEYA DEPODAN ÇIKIYOR ,

tabii birde ithal gelen yakıt var ki oda her zaman gelmemekte ve büyük firmalarda küçük firmalarda getirip , sorunsuzca müşteriler tüketmekte

Ama diceksiniz ki benim kibar fransız arabam her firmanın yakıtında aynı gücü vermiyor çekişi düşüyor işte orda firmaların içme suyuna toz meyve suyu karıştırıp kendimize içecek yaptığımız gibi , kendi depolarında duran yakıtlarına hatta ve hatta bazı firmalar yolda gelen tankerlerin içine yola çıkmadan belirli bir oranda katkı koyarak ürünün daha kolay yanmasını yada daha ince olmasını sağlıyor

Lukoil dünyanın en büyük firmalarından bir tanesidir ki hatta örnekte veriyim yanı başımızdaki sevgili araba konusunda ucuzcu olan bulgaristanda ki rafinerileri Lukoil işletmektedir bu yüzden en güzel yakıt bulgaristanda lukoil bayilerindedir hatta ve hatta bulgaristan Shell bile düşük kalite satmaktadır ki orda yaşadığım süre boyunca bozulan arabada duydum otobüste duydum

At gözlüklerinizi bir kenara koyun , aldığınız ürün kötü ise , o %90 aldığınız benzin istasyonundan kaynaklıdır , depolarını temizletmiyor ise içinde su , kurum vb zararlı şeyler barındırıyor ise yada içine fantastik şeyler katıp satıyor ise sonuç bellidir ve gerekli yerlere fişiniz ile birlikte şikayet edin , az km gidiyorum yada yakıtı kirli vb. diye....

Tabii birde denedim mi de konuşuyorum bunları kendi bipper ve bmw x3 müze sürekli bu şekilde indirimli mazot alıyoruz trakya yada istanbul fark etmez Allaha şükür hiçbir sıkıntı yok , boşuna diğer firmalara fazladan para vermeyin

Evet bunu ben de duymuştum. Shell ve BP hatta başka markalar sanırım aynı üretim tesisinden alıyordu İstanbul'da (Ambarlı)

BaybuRtlu69
09-04-2014, 19:12
Lukoil candır :)

Normal dizel ve euro dizelini de denedim ve sürekli kullanıyorumda şirket aracımızda (kangoo) ,, her hangi bir sorunla karşılaşmadım, çekiştede bir problem yok.

Lukoil kartın varsa hayat güzel :)

snan1910
09-04-2014, 20:22
Az önce, istanbul caddesi lukoilden boş depoya 100tl lik aldım, ilk izlenim olarak afr de bir farklılık yok.
Ayrıca direkt 4,71tl yazıyor benzinde lukoil kart felan hiç birşey istemediler

ferroo
09-04-2014, 20:36
bence kucumsencek bı fırma degıl

BERKİN
09-04-2014, 20:46
Ben izmirdeyken gaz ve benzin alıyordum çok memnundum

oğuzk
09-04-2014, 20:48
Mazota yok mu :D

NaNick
09-04-2014, 21:11
markaya göre değil istasyona göre değişiyor shell den aldıktan sonra aşırı kalitesiz benzin yüzünden içine ne kattılarsa aracım ağrıza vermişti o gün bu gündür markaya değil bildiğim yere giderim.

Vintage
10-04-2014, 00:16
Az önce gördum 4.71 yazıyodu hala ve o benzin yazan yerlere patron cıldırdı yazmışlar :)

Jeandan-R
10-04-2014, 02:08
Bu 95 oktanını kullanmıştım bir aracımda, üst devirlerde araç ilginç tepkiler veriyordu (çatırtı vs. tarzında). Zaten bir kaç kere deneyip aracın pek gitmek istemediğini görünce yakıtı alt devirde bitirip, shell'e geri dönmüştüm. 97 oktanı fena değil gibiydi ama o olaydan sonra lukoil'e uğramadım hiç.

cabrioleter
10-04-2014, 02:48
bu arada Full istasyonları yanlış duymadıysam eğer Lukoil tarafından bir nevi kiralandı , satılan ürünlerin Full ile bir alakası yok zaten onların bütün ticari hareketlerinin dondurulmuş olması gerekiyor , o yüzden önemli olan yakıtı sağlıyan firma , :)

kiralama değil bildiğim kadarıyla 500 milyon dolara full'ün bütün hakkını aldı aytemiz şirketinden..

Ome_RS
10-04-2014, 09:55
dün aldım bende 100 liralık haftalık indirim yapıyorlarmıs belli gunlerde.
ptesi benzin cars mazot cuma lpg gibi takip etmek gerekli sürekli
özel indirim günlerinde kartı okutmuyorlar
normal gunlerde lt basına 3-4 krs indirim yapıyorlar puan hesabı yok
bu arada dün 97 istedim yokmus tabelada aynı fıyatta oldukları yazıyordu ama kalmamıs güya sanıyorum ucuzlktan dolayı sadece 95 satıyorlardı

snan1910
10-04-2014, 10:14
dün aldım bende 100 liralık haftalık indirim yapıyorlarmıs belli gunlerde.
ptesi benzin cars mazot cuma lpg gibi takip etmek gerekli sürekli
özel indirim günlerinde kartı okutmuyorlar
normal gunlerde lt basına 3-4 krs indirim yapıyorlar puan hesabı yok
bu arada dün 97 istedim yokmus tabelada aynı fıyatta oldukları yazıyordu ama kalmamıs güya sanıyorum ucuzlktan dolayı sadece 95 satıyorlardı

97 oktanı bende sordum, tek ürün var bizde dediler

ahmet_xy
10-04-2014, 10:25
arada fiyat farkı olmadıktan sonra, kimse 97 oktan satmaz.

Ome_RS
10-04-2014, 10:29
eskiden full ken satıyorlardı
gecen haftalardan hatırlarsanız 95 ve 97 düz 5 liradan satılıyordu

bkaraca
10-04-2014, 10:49
Ben dün gittim ama indirim yoktu-istasyon kampanyaya dahil olmasına rağmen.Genel müdürlüğe fiş ile birlikte mail gönderdim cevap bekliyorum.Rusça kopyasını da yazdım cevap gelmezse ana merkeze yollayacağım.1 kuruş bile olsa kimse kimseyi salak yerine koyamaz.

metin_1989
10-04-2014, 10:51
benzını mazotu bılmem amk lpgsı iş gormez kafadan 10 km az gıdıyorum luk bıttıkten sonra shellden bı alıyorum ''en kral ferrarı gelsın elıne verırım '' gıbı hıssedıyorum cunku o denlı degısıyor :D

Yiğit G.
10-04-2014, 10:53

Öyle düşünülüyor... Eski kız arkadaşlarımdan birinin ailesi kaçak petrol işi yapıyordu.Bütün sizin bildiğiniz bilmediğiniz hepsine satıyorlardı.Şuna şuna şuna veriyoruz diye sayınca içinde en populer yakıt istasyonlarını bile görünce şok olmuştum.

Pendikte mağza açtık temmuz-ağustos gibi buraya gelip gitmeye basladım.Tam o zamanlarda aracımda tekleme vs problemi basladı hatta konu açmıştım

http://www.techturkey.com/forum/dizel/159220-3000-deviri-gecmiyor.html

Sonra düzeldi neyseki 1 ay sonra tekrardan oldu düzeldi tekrar oldu... dedim arac senelerdir bende niye şimdi olmaya basladı ? Aaa sonra bir farkettim burda pendik sahildeki benzinciden aldıgım zamanlarda problem yasıyorum.Hemen herzamanki benzimcimden aldım aldıgım gibi düzeldi... 1 ay önce tekrardan aynı sorunu yaşadım sinirim bozuldu ya dedim geçmemişmiydi bu sorun.Sonra hatırladım ki bir aksam önce dalgınlıgıma gelmiş aynı benzinciden mazot almıstım... Arada acil almam gerekti şehir dısında biryerden aldım yine sorun yaşamıştım.Kim nerden alır bilmiyorum ben benzincimi değiştirmem...

Berkan
10-04-2014, 10:55
Ben dün gittim ama indirim yoktu-istasyon kampanyaya dahil olmasına rağmen.Genel müdürlüğe fiş ile birlikte mail gönderdim cevap bekliyorum.Rusça kopyasını da yazdım cevap gelmezse ana merkeze yollayacağım.1 kuruş bile olsa kimse kimseyi salak yerine koyamaz.

şikayetvar.com dada baktım sürekli bu hususda baya bir başlık açılmış. indirim var uygulanmıyor diye ilginç valla kartada gerek yoksa.

yada ayırdıgmız kota vardıda bitti falan deme olanagına sahipmidir bayii

bkaraca
10-04-2014, 11:40
şikayetvar.com dada baktım sürekli bu hususda baya bir başlık açılmış. indirim var uygulanmıyor diye ilginç valla kartada gerek yoksa.

yada ayırdıgmız kota vardıda bitti falan deme olanagına sahipmidir bayii

Hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını, olsaydı kampanya duyururken alt not bile olsa belirtmeliler.Ciddi ciddi 2 günde cevap gelmezse Rusya ana merkeze mail atacağım.

AEM
11-04-2014, 02:33
3 keredir bende alıyorum ama bı sıkıntı yaşamadım oyleyse bı bakınayım lukoıle bugun :D bıde bildigin benzinlik olunca daha ıyı oluyor.

olum sen küçükköydeki skimsonik yerden almıyomuydun :D benzin her yerde 5.10 ken orda 4.50 di :D :D ama lukoil değildi starped miydi :D

Burak E.
11-04-2014, 11:31
olum sen küçükköydeki skimsonik yerden almıyomuydun :D benzin her yerde 5.10 ken orda 4.50 di :D :D ama lukoil değildi starped miydi :D

starpet az ılerısınde solda lukoıl var ordan alıyodum starpet fıyat yukselttı lukoıle geçtım benzin alana iç diş temizlik 1 tl sende git yıkatırsın arabayı :D