Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Full boya yapabilecek mekan önerisi?
Selamlar,
aracımı rosso corsa 300/9 yada 300/12 tonunda boyatma düşüncem var.bu boyayı layıkıyla tutturabilecek kaporta işinde de iyi,temiz bir fırına sahip mekan arıyorum.Tecrübe ettiğiniz yada önerebileceğiniz bir yer varmıdır?
Emre Ekrem
06-05-2014, 09:18
Bana da lazım, takipteyim.
Şaşmaz girişinde ABC Peugeot arkasında erdem bmw var onun 2 dükkan yukarisinda 2 kardeşin çalıştığı kaporta boya Atölyesi var. Iscilikleri güzel. Adı Fatih. Attığı boya işledikleri kaporta gayet güzeldi. Öneririm
Şaşmaz girişinde ABC Peugeot arkasında erdem bmw var onun 2 dükkan yukarisinda 2 kardeşin çalıştığı kaporta boya Atölyesi var. Iscilikleri güzel. Adı Fatih. Attığı boya işledikleri kaporta gayet güzeldi. Öneririm
Bende başka fatih usta diyim o zaman , Tork garajın bir sokak üstünde. Rover servisinin karşısı , boya kaporta olarak iyidir tavsiye ederim
koray ozan
06-05-2014, 21:16
ben mekan tavsiye etmiyorum. simdiye kadar is yaptirdigim butun boyacilar 2 kere duzgun 3. de icine ettiler...
gez dolaş bak abi, cikan arabalari incele fiyat iste
Benim aracımda boyaya girecek haziranda.İskitler sanayide Lada servisi sahibi tanıdık onunla anlaştım.Fırın boya olacak.Aceleniz yoksa benim araca bakıp karar verebilirsiniz.
evolution_9
06-05-2014, 22:56
şaşmazda oto irfan var 10 numara iş yapar sürekli lüx araçlar gelir biraz pahalıdır ama yaptığı işin hakkını verir, aracımı başka kimseye ellettirmem yetkili servislerde dahil. zaten gidip görürsen anlarsın. düşünürsen sana fiyat konusunda yardımcı olurum aram çok iyidir.