Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koluman Sancaktepe Rezilliği !

Sert@ç
15-04-2014, 17:06
Gecen hafta persembe gunu kiz arkadasim ve bana uygun arac bulduk
Aradik uzun bi gorusme sonrasi bi kac sey disinda tamamen anlastik bugun yani sali gunune randevulastik.
Bugun oglen havalimaninda ucagi beklerken ilanlara baktik satildi yaziyor...
Arayincada piskin piskin arabalar satildi demezler mi...
Kapora kabul etmeyip aksi durumda bizi aramalarini soylememize ragmen sanki birsey olmamis gibi baska arac verelim diyorlar
En buyuk sorun ise kiz arkadasimin aracini olu parasina verdik ve kredi cekti.

131mirafiori
15-04-2014, 17:11
Parayı veren düdüğü çalar olmuş bu... Kız arkadaşına parayı harcamaması için hemen bir araba alın kafanız rahatlar bi nebze ?

muratburunce
15-04-2014, 17:19
kesin 2000-3000 fazla veren biri çıkmıştır kendi komisyonu aratacak onun için satmıştır... başka araba verelim diyo bide sanki lokantada sipariş aliyo pez....nk ızgara yok ne verim der gibi...

Sert@ç
15-04-2014, 17:33
Parayı veren düdüğü çalar olmuş bu... Kız arkadaşına parayı harcamaması için hemen bir araba alın kafanız rahatlar bi nebze ?

Kapora verelim dedik kabul etmediler
Arabanin uzerinde soylenenden farkli birsey yoksa parayi gonderelim dedik yine kabul etmediler...

kesin 2000-3000 fazla veren biri çıkmıştır kendi komisyonu aratacak onun için satmıştır... başka araba verelim diyo bide sanki lokantada sipariş aliyo pez....nk ızgara yok ne verim der gibi...

bende 2-3 fazla veriyim pazarliksiz aliyim dedim kabul etmediler...

oğuz
15-04-2014, 17:35
bende 2-3 fazla veriyim pazarliksiz aliyim dedim kabul etmediler...

o araba eşe dosta gitmiş sanki.görüşülen ve yan çizen kişi dayağı hak etmiş

sde30
15-04-2014, 17:37
İnsanlarda ticaret ahlakı diye birşey kalmamış adamdaki rahatlığa umursamazlığa bak ya :ofk:

bugrak
15-04-2014, 17:38
Kayıtlar olsa davalık olmuş . Aynısını Aydın Opel servisi yapmıştı. Ticaret ahlakı yok bunlarda

Maxi
15-04-2014, 19:51
arkadaşlar ülkedeki ticaretin ne duruma geldiğini bilmiyormuş gibi davranmayın
öyle bir ticaret anlayışı varki, yapa yapa bunlar normal gibi gelmeye başladı insanlara

hem sadece karşı tarafı suçlamayın
telefonda konuşup-anlaşıp vazgeçen müşteri hiçmi yok sizce??
konuşmadan sonra aynı arabayı 500 lira daha ucuza başka bayide bulan bir müşteri düşünün bakalım neler yapacak?
birazda olaya tarafsız bakın bakalım

Sert@ç
15-04-2014, 19:56
Kayıtlar olsa davalık olmuş . Aynısını Aydın Opel servisi yapmıştı. Ticaret ahlakı yok bunlarda
Kayitlar var bugun 20 kere aradilar ama ne fayda ortalikta araba yok...

öyle bir ticaret anlayışı varki, yapa yapa bunlar normal gibi gelmeye başladı insanlara

konuşmadan sonra aynı arabayı 500 lira daha ucuza başka bayide bulan bir müşteri düşünün bakalım neler yapacak?

haklisiniz ancak kapora gondermekte israrci oldum kabuk etmediler
Araba dediginiz gibiyse direk tamamini gonderiyim dedim yine kabuk etmediler

Sorun piskinlikleri ve baska araba verelim diye 2 kat fiyat olan araba onermleri...

MiaMi
15-04-2014, 20:25
Bu yapılan insanların sürmenaj olmasındna adam olan satıcı karakterli ise arar telefon açar not alır müşterisine bilgi verir başka talipler er satılacak araç vs.vs. diye bu resmen sürü zihniyetindeki TÜRK insanı işte arkadaş nerde türk var kacacaksın ya o derece karaktersiz olduk o derece , adama diyorumki olm bak marketine fare girmiş o salanım kıyısını kemirmiş ben müşteriyim görmüyormusun umursamıyor bile zorla farenin didiklediği yeri kesip dolabına geri koyuyor böyle şerefsiz böyle haysiyetsiz bir toplum olduk.

O satıcı insan olsa telefon açar beyefendi burda başka satış temsilcileride var arabayı satmak üzereyiz der bişey der haber verir yani yazık.

bu tür olaylara yüzlerce örnek verebiliriz kısmet olsada kurtulsam şu ülkeden yemin ediyorum arkama bakmam

Berkan
15-04-2014, 22:46

mercedeste huy heralde bu

aynısını gülsoy yaptı 0 araçta cla Tr ye girmeden haber verin diye kesin parası hazır gelip alcam dendi not düşüldü 2-3 kere arayan soran yok.
birgün sansa gülsoya bi gittik adam bakıyo suratımıza cla geldi buyrun. hani solicektin ? abi unutmusum 3 ay sonrayeni parti bidaha gelcek hepsi satıldı.

herneyse sonra tanıdıgım vasıtasıyla yönlendirildik maslak sanayideki (has dı galiba) gittik belki vardır diye yok. 2012 c coupe ye anlastık kapora verelim yok kredi kartı kabul etmiyoruz dendi peki ayırın tmm dedi merak etmeyin ayırdım not düşdüm sisteme.(pazardı pazartesi para gecicek hesaba. 113.500 TL anlaşıldı) ordanda eve donerken istocdaki mercedese ugradık maslakdan daha büyük c coupe teshirde vardır belki diye, hakkatende vardı hatta 113.500 e fiyat aldıgmız araçın aynı donanımı .

gittim satıscı birine yapıstım konustum alıcak arkadasm incelerken aracını :D
ben-c coupe istiyorm
satıcı-2012 1 adet kaldı istermisiniz
b-tabiki daha iyi olur fiyat
s-118 bin
b-eminmisiniz
s-aa pardon dedi yanlıs hesapladım 113 bine bırakırım
b-simdi oldu ben o aracı demin konustum anlastım opsiyon yokmu gozukmuyomu ?
s-hayır.
b-busefer koyun yrn geliyorm almaya (vekalet ıvır zıvır şeyleri verir kadın, kapıları kitler aracın ve 500 tl ucuza ordan alınır)