PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmızı Honda Logosu Montajı

Proctives
15-04-2014, 20:37
http://img713.imageshack.us/img713/4060/b0eu.jpg

Aracıma ön panjur ve arka bagaj üstü için kırmızı Honda logosu aldım. Fakat montajda çok çekingen kaldım. Ön tarafın orijinal logosunun üstüne mi yapıştıracağız kırmızıyı? Ve de kendiliğinden yapışır mı ayrıca malzeme kullanmam gerekir mi?
Arka tarafın üstüne olmaz büyük ihtimal ama çıkarınca da kabortaya zarar veririm diye korkuyorum. Daha önce yapan ve bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim...

Proctives
16-04-2014, 16:41
Kendin pişir kendin ye misali olacak ama yapacak arkadaşlara yardımcı olması açısından nasıl yaptığımı izah etme gereği duydum. Her iki orijinal logo da kırılmadan veya zarar görmeden sökülüp kırmızılar entegre edilmiştir.

Ön Taraf: Kaputu açıp panjur tamamen söküldü. Arka taraftan vidaları gevşetip logo kısmını çıkardım ve yeni logoyu taktım. Dişlilerini geçirdim ve tekrar vidalayıp panjuru yerine oturttum...

Arka Taraf: Bagaj üstündeki logoyu çıkarmak için bagaj kapağı açıldı ve döşemenin altından logonun arka kısmı dışarı doğru zorlandı. Yuvadan çıktıktan sonra dışarıdan kendinize doğru çektiğinizde eski logo elinize gelecektir. Yenisinin boyutu hafif küçük kalıyor. Eskisinin altında kalan yapışkan izleri vs. güzelce temizlendi. Yeni logonun iki dişini kırarak bagaja yapıştırdık. Dişi kırma sebebi yerlerin uyuşmaması. Orta kısım boş kaldı ise yeni logonun orta kısmını çift taraflı bant ile sağlamlaştırabilirsiniz. Herkese kolay gelsin...

batu35
16-04-2014, 16:50
bilgilendirme için teşekkürler yapıcak olan kişlere yol göstermiş oldunuz :)