PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dereceli ekzantrik b16a2

OronteS
16-04-2014, 10:20
Şuan elimde skunk2 pro p2 v16 ekzantrik var bunu aracima takmak istiyorum ? Aracim honda vti aracta 51 lik düz boru bronz baski ve vafc mevcut. Ekzantrigi takmak icin ne lazm ayarli kasnak vs. Ve bunlari nereden temin edebilirim ? Teşekkür ederim.

BAR22
16-04-2014, 10:25
şuanki setupla orjinal egzantiriklerinle çok daha verimli olursun..

o egzantiriklerden verim alabilmen için sıkıştırma arttırman ve beyin kullanman gerek..Ayrıca yay şapkada alman lazım...tefferruatlı iş yani..

okan16
29-04-2014, 16:44
aracın stok subap yayları ne durumda bu da önemli bir faktör.onlarında değişmesi gerekli diye düşünüyorum.subapların açık kalma süresi değişeceiğinden içeri giren hava miktarı artıcak ve alt devirler rolantide dengesiz bir çalışması olucaktır. yazılımsal ve donanımsal bi işlemede ihtiyacın var.BAR22'nin de deiği üzeri sıkıştrma oranın artılması fayda sağlayacaktır.

Gry
29-04-2014, 17:15
elindeki egzantrikleri satıp ilanlardaki EK9 oem egzantrikleri takmanı tavsiye ederim.

elindeki setup ile guzel sonuçlar alırsın.

Birde şu 51 lik borunu değiştiriğ 60 lık düz yaparsan tamamdır ;)

Skunk2 pro2 seni tahmin edecmeyeceğin bir külfetin altına sokacaktır.

BEEPower
29-04-2014, 20:29
elindeki egzantrikleri satıp ilanlardaki EK9 oem egzantrikleri takmanı tavsiye ederim.

elindeki setup ile guzel sonuçlar alırsın.

Birde şu 51 lik borunu değiştiriğ 60 lık düz yaparsan tamamdır ;)

Skunk2 pro2 seni tahmin edecmeyeceğin bir külfetin altına sokacaktır.

Bahıs i geçen ilan nerde ben bir göz atayım.

EOG
30-04-2014, 06:36
OEM valvetrain ve sıkıştırma ile pro serisi bi egzantrikten verim alamazsın malesef, aksine risk almış olursun boş yere, elindekileri satmaya kalkarsan kısa sürede talibi çıkar, yerine skunk2 tuner serisi stg1 ya da hiç olmadı B16b OEM egzantrik almanı tavsiye ederim. Bu setupa 51'lik boru yeterli olacaktır, aşırı yüksek bi sıkıştırman ya da hacim artışın yoksa 60'a gerek yok.

Edit : B16b sadece emme egz.'de alabilirsin, egzost tarafında aşırı bi fark yok diye biliyorum B16a ile.

Kemal Demir
02-05-2014, 23:34
arkadaşlar gerekli açıklamayı güzel yapmışlar..elimde b16b ekzantirk mevcut düşünürsen yardımcı olabilirim..

OronteS
06-05-2014, 19:10
sanırım elimdeki ekzantirikler tamamen atmosferiğe çevirdiğimiz taktirde işimize yarıyacak gibi

XSi
13-05-2014, 10:15
arkadaşlar gerekli açıklamayı güzel yapmışlar..elimde b16b ekzantirk mevcut düşünürsen yardımcı olabilirim..

Ekzantrikler icin fiyat bilgisi rica edebilirmiyim?