Orijinalini görmek için tıklayınız : F1 Çin GP
ghibli06
20-04-2014, 07:12
kimler izliyor? geçen yarışı izlemedim ama çok zevkliymiş, sonrasında tamamını izledim... Mercedes yine güçlü, 1-1,5 sn kadar, Redbull ensesinde Ferrari vasat...
initial-D
20-04-2014, 09:22
Hamilton akar :)
halilcan9455
20-04-2014, 09:42
Mercedesleri konuşmaya gerek yok başka bir çağdalar.
ReddBull 'un tek avantajı virajlardaki başarısı.
motor olarak ferrari çok daha iyi.
Sezon içi güncellemelerinde ben ferrarinin kendini geliştireceğini düşünüyorum.
geçen sene bunu başardılar.
Alonso direniyor. :D
Bu yarış için baya iddalıydı zaten.
Son durumu bi update etseniz :)
Ham. 1.
Alonso 1 sn arkasındaki rosberg'den erken pit stopla 2.liğini korudu ve farkı açtı. Rosberg'in pitten çıktığı turda alonso yeni sert lastiklerle fark açmış oldu baya. :D
ghibli06
20-04-2014, 10:15
Rosberg rahat yakaladı ve geçti...
Aynen çok kolay geçti. :D
Ricardo da yaklaşıyor. :D
halilcan9455
20-04-2014, 10:45
Podyum
1-Hamilton
2-Rosberg
3-Alonso
Mutlu Değerli
20-04-2014, 11:59
abiler hangi kanaldan izliyorsunuz ? takvim varmı bi de ?
Canselmo
20-04-2014, 12:04
Mercedes bu kadar hizliyken hicbir zevki yok 1-2 siralar belli . Herturda 1 saniye aciyorlar arayi nerdeyse..
Redbull duzlukte yavas,vettel daha kotu ricardo ya gore.
Ferrari patronu istifa ettikden sonra sanki araclarada yaradi guc var ferraride fakat tam olarak ortaya cikaramadilar.
Artik benzin durumu lastikler bide araclarin durumlari cok etkili oldu ki resmen pilotluk degil sadece teknik durumlarin degistirdigi bir yaris olucak cidden hayal kirikligi..
Ne kadar iyi surersen sur , hizli olan arac her sartlarda geciyor
Mercedes düzlükte 0.5 Ferrari'ye, 0.8 Redbull'a fark atıyordu zaman zaman. Anlayabilmiş değilim. En pahalı motor Renault, en çok yakıt tüketende o, en yavaş olanda. Bir terslik var bu durumda. :D Testlerde yaşadıkları sorunlar yüzünden arada ki farkı kapatmaları zor. Mercedes fena. Ferrari hızlanmış gibi gözüksede 2 haftada araç bu kadar hızlanamaz, iyi ayarlar yakaladılar Alonso ile o yüzden güçlü gözüktüler. Raikkonen sürünüyordu arkalarda. :) Redbull da tek sorun motor. :) Şasi ve aero olarak gayet iyiler. 2. sektörde Mercedeslerden bile hızlıydılar. :) Redbull Renault'un motoru geliştirmesini bekliyor. Daha da bekleyecek gibi gözüküyor. :D Geçen yarış güzeldi bu yarışta pek bir şey olmadı. Vettel'e takım emri geldiğinde nasıl delleniyor ama. :D Ben Mclaren'den umutluydum önde olacaklarını düşünüyordum ama pek parlak gözükmüyorlar. :(
Link falan yok mu? İlk yarışın vardı sonradan da olsa izlemiştik..
Link falan yok mu? İlk yarışın vardı sonradan da olsa izlemiştik..
Formula 1 Çin GP Yarış 2014 720p HD Türkçe izle | FilmSmart.Net ' Yeni, 1080p & 720p Dizi & Film Dünyanız... (http://www.filmsmart.net/formula-1-cin-gp-yaris-720p-hd-turkce-izle/)
Teşekkürler. Pek bi rekabet olmasa da idare eder bi yarıştı :)
Bu derece buyuk kural degisikliginin oldugu yilda , kisikli test imkanlari varken ve gucsuz motorla neredeyse tum sezon basi testleri kacirarak bu kadar cabuk basa donmek ? RedBull gercekten saygiyi hak ediyor.
Bu arada Vettel in karizma fena cizildi.Tipki Hamilton gelir gelmez Alonso yu sildigi gibi.
Sesler ciddi facia her zaman dedigim gibi zaten bu konuda calismaya baslamislar.