Orijinalini görmek için tıklayınız : NG106 vs SS F7R
Erdalın arabasında benim yazılımım yok parçalarının benim koyduğum parçalarla alakası yok. Özgün attı map ini. Dediği senin araba ile alakası yok. İnançın yeni hali normal dynoda 1 barda 260 hp verdi büyük turbo ile. Benim stock mapim dynomacs üzerinde 245ti. Yani % 10 ile hesaplarsan aynı. Eski hali ile aynı mapte denediğimiz zaman daha ağır olmama rağmen geçiodum. Alperin arabasını bilmiyorum görmedim. Görende yok. Dyno verisi de yok. Bişey diyemem.
Dbn e gelinde dbn bir kere öylesine ölçüldü o da 12.8 stock map herşey takılı. Senin 11.9. Sence yazılımı yüklersem koltukları söküp yakıt koyup avans açarsam 1 saniyeden daha mı az hızlanır. Kafan mı iyi. Yazılımı neden ne için yapıo millet o zaman. DBN dosyası sormayın öylesine harala gürele arasında takılıp denedim. Daha sonra söker yazılımla deneriz dedik ve kaldı. Yani yok. OK
Abi dur buyuk turbo deme :) gt30 sanicaklar alti ustu mrs3 turbosu var ojinale gore 1mm buyuk :) bu arada stg1 ve 260 degil 270, 10 beygirimi yeme :D
Ng bana göre en hızlı 106 lardan falan değildir,NG şu an marka model fark etmez tr de en hızlı(piyasada koşan)bi kaç n/a dan biridir.Yani tam anlamıyla mami ye yakışan bir n/a dır NG.Deneyen iki aracada maşaallah.ayrıca okanı tebrik ederim,emeklerine saygı duyuyorum.
HarunToprak
21-04-2014, 22:28
ya bigünde çık deki adam içimden geçti helal olsun hep bi bahane hep bi cevap ki mami abi giyinik gelmiş düşün soyunup gelse neler olacak :hehe:
aĞziniza saĞlik
Throttle
21-04-2014, 23:18
Bebegim merakmi ediyosun beni :))
seni değilde abi kendimi merak ediom ilerledikmi yerimizdemi sayıyoz yoksa geriledikmi la bi deneyek bi ara özlemiştir iki sarı birbirini :D
eg ile tekrar denesene işte ne kadar ilerlediğini görürsün.
sesin değişmesi header dan dolayı.
umarım ayarı yine murat abiyle yapmışsınızdır, onu da yapmaya kalkışmamışsınızdır burgazda :D
ayrıca yakıtlı ayar yapsan baya bişeyler alıcaksın. ama direniyorsun inadına :)
egk20 ile deneriz ya sorun deil o :) beyin ayara dokunmuyorum bikere sadece avans için bağlandım onun haricinde murat ellettirmio :D hiç yakıt denemedik araç yakıt nedir bilmio daha görmedi garibim :D pompa benziniyle devam edioz ama du bakalım bi ara denicem ethanolü ona göre dyno üstündede yeni bi ayar yapar murat dynoda ayar daha stabil oluyor dedi zaten daha bi kaç tıkımız var muayene işini halledip sökcez kısmetse aracı bide dediğin gibi yakıt ve ona göre bir ayar falan derken doruğuna ulaştırcaz makinayı Allahın izniyle :)
MasAllah araclara, ng zaten kendini kanitlamis 106 larin en hizlisi, ona laf yok fakat barzocum ss benim tahminimden daha guzel yurumus hatta o aksam ist.dan donerken bile muhabbtini yapmistik masAllah kardesim iki aracada tebrikler :)
ibocum biz bizi bilioz böle iyiyiz zaten biliosun:) burgazın gözünü yiyem yapamıcamız şey yok evelallah yeterki bize bi gaz verilsin ver gaz yansın burgaz hesabı ahahha :D
Ng bana göre en hızlı 106 lardan falan değildir,NG şu an marka model fark etmez tr de en hızlı(piyasada koşan)bi kaç n/a dan biridir.Yani tam anlamıyla mami ye yakışan bir n/a dır NG.Deneyen iki aracada maşaallah.ayrıca okanı tebrik ederim,emeklerine saygı duyuyorum.
teşekkürler abicim çok saol evet ng zaten tr de kendini kanıtlamış strokerlı bir 106 ama aslında 106 lıktan çıkmış acayip bir cisim bence :D daha çok deneriz inş ilerleyen zamanlarda :)
Okan cikar deneriz abim alo demen yeter
Throttle
22-04-2014, 08:00
Okan cikar deneriz abim alo demen yeter
biliyorum abi saolasın bu hafta muayene işini halledip alo diyorum sana :icon_tup:
cem abiyi yorma okan b16 geliyoo ( :
Throttle
22-04-2014, 09:34
cem abiyi yorma okan b16 geliyoo ( :
hadi bakalım çıkarda yakak ortalığı :D
hadi bakalım çıkarda yakak ortalığı :D
adamın dibisin :icon_tup:
Throttle
22-04-2014, 10:18
adamın dibisin :icon_tup:
sen adamın karaköküsün :icon_tup:
guwen_ar
22-04-2014, 10:30
Lan okan isin yok mu senin koca gun burdasin.bak 4 tane kamyon calmislar teşhise mi gitcen napcan bi ise yara be olm :D
Throttle
22-04-2014, 11:03
Lan okan isin yok mu senin koca gun burdasin.bak 4 tane kamyon calmislar teşhise mi gitcen napcan bi ise yara be olm :D
hani lan nerde çalmışlar gelmedi bize öle bişi gelse hallederiz rahat ol :D
brs_odbs
22-04-2014, 11:28
Maşallah mami abi
Firattoptas
22-04-2014, 12:05
Kanka goy goy işi amk :)) biz vergi ödüyoz okan maaş alıyo yattığı yerden :))
guwen_ar
22-04-2014, 12:10
Kanka goy goy işi amk :)) biz vergi ödüyoz okan maaş alıyo yattığı yerden :))
Harbiden hee :D
Cumartesi aksami buluscaz kanka bi guzellik yapalim ona :D
Firattoptas
22-04-2014, 12:14
Yaparız kanka 😂:D
muratburunce
22-04-2014, 12:42
okan kardeşim aracına maşallah gidişide kendide harika NG ztn uc nokta onla denemeye kalkman bile büyük bir başaırıdır 2aracada kocaman maşallah allah tekerlerinize taş deydirmesin kazasız belasız ağız tadıyla keyifli denenemeler nsip etsin allah :) birde özel bi soru olacak F7R'a hedır olayını kaça haletin?
Throttle
22-04-2014, 13:29
Yaparız kanka :D
sizin güzelliğiniz anca benim hoşuma gider len veletler :D:D
okan kardeşim aracına maşallah gidişide kendide harika NG ztn uc nokta onla denemeye kalkman bile büyük bir başaırıdır 2aracada kocaman maşallah allah tekerlerinize taş deydirmesin kazasız belasız ağız tadıyla keyifli denenemeler nsip etsin allah :) birde özel bi soru olacak F7R'a hedır olayını kaça haletin?
saolasın murat headers işini tekirdağda bi ustada yaptırdım ortalama 800 civarına falan geldi sadece headers ama düz boru falanda yapılacak daha 51 lik boru var şuanda 70mm e çıkarmak istiyorum boruları headersın etkisini tam alamıyor olabiliriz çünkü bariz bir fark hissedemedik headerstan sonra o nedenle :icon_tup:
SEÇKİN172
22-04-2014, 13:41
sizin güzelliğiniz anca benim hoşuma gider len veletler :D:D
saolasın murat headers işini tekirdağda bi ustada yaptırdım ortalama 800 civarına falan geldi sadece headers ama düz boru falanda yapılacak daha 51 lik boru var şuanda 70mm e çıkarmak istiyorum boruları headersın etkisini tam alamıyor olabiliriz çünkü bariz bir fark hissedemedik headerstan sonra o nedenle :icon_tup:
kaçlık boru var la senin arabada ?
O günleri aramıyo değilim muhabbet ortam çok iyiydi
Passatınada gider :) bendede dizel golf var videolu rol yapcaz :)
Kanka yurtdisindayim. Doneyim bi cay corba organizasyonu yapicam. Makaramizi yapariz. Haber bekle benden.
Throttle
22-04-2014, 14:07
kaçlık boru var la senin arabada ?
51 lik la :)
1998corsa
22-04-2014, 14:33
Magic te yapilan gs plakali 206 ile denendi mi hic guzel bir eslesme olur diye dusunuyorum... hemde ayni garajin araclari polemik olmaz.
muratburunce
22-04-2014, 14:34
eywallah kardeşim saolasın cvp için :) hedır olayı baya tuzlu bu araçlarda sanırım... düz borudan sonra ses durumu nasıl çok abartımı?
Throttle
22-04-2014, 14:40
Magic te yapilan gs plakali 206 ile denendi mi hic guzel bir eslesme olur diye dusunuyorum... hemde ayni garajin araclari polemik olmaz.
GS şuanda tam hazır değil çıkarsa biz kendi aramızda deneriz zaten ama denenmedi hiç.
eywallah kardeşim saolasın cvp için :) hedır olayı baya tuzlu bu araçlarda sanırım... düz borudan sonra ses durumu nasıl çok abartımı?
yok aksine eskiden çok cazırtılı bir ses vardı şimdi o gitti daha tok bir ses var araçta
muratburunce
22-04-2014, 14:43
GS şuanda tam hazır değil çıkarsa biz kendi aramızda deneriz zaten ama denenmedi hiç.
yok aksine eskiden çok cazırtılı bir ses vardı şimdi o gitti daha tok bir ses var araçta
hedırsız düz boru ve son susturucu ile nası bir ses çıkar o şekilde kullandınmı hiç kardeşim?
Throttle
22-04-2014, 14:58
hedırsız düz boru ve son susturucu ile nası bir ses çıkar o şekilde kullandınmı hiç kardeşim?
orjinal manifolt + 51 lik düz boru 63 lük son egzosla gazladım uzun süre ses çok cızırtılı ve rahatsız ediciydi headerstan sonra toklaşınca tat vermeye başladı :icon_tup:
SEÇKİN172
22-04-2014, 14:59
ullan okadan muayneden sonra hemen o 51 likten kurtul üst devirlerini gebertir senin direk 70 lik yap headers ın ekmegini ozaman yersin ulan bizde 63 fln biliyoz :)
onursoytam
22-04-2014, 16:04
maşallah Niğde gazozu yeni tadı ile :)
maşallah megane de formunda başarılar..
brs_odbs
22-04-2014, 16:44
valla okan şu kamera olayına sana kızıyorum sadece birde çok konuşup polemik yaratıyosun milletle tartışıyosun gerek yok adamlar bukadar video var diyo inat ediyosun hala tak arabana kamera bak işine çok basit bişe .. ama tebrik ederim kimse burda sana arabana *** atmasın NG gibi K20 gibi araçlarla yürüyosan o cesareti gösteriyosan senin araban olmuş kardeşim . mami abide zaten sölemiş bence çoğu N/A aracı süzgeç eder! kimse boşuna atıp tutmasın Allah kaza belada vermesin istanbula denemeye gelmek kolay sanıyolar ama bunun polis,yakıt olayını kimse sölemiyo herkez denemeden sonra uyurken sen yolda araba kullanıyosun helal olsun . bu arada okanı falan tanımam etmem cevap yazcak olan olursa ona göre yorum yazsın ;) mami başkana diycek laf yok zaten vur kırbacı abii :))
Throttle
22-04-2014, 17:09
valla okan şu kamera olayına sana kızıyorum sadece birde çok konuşup polemik yaratıyosun milletle tartışıyosun gerek yok adamlar bukadar video var diyo inat ediyosun hala tak arabana kamera bak işine çok basit bişe .. ama tebrik ederim kimse burda sana arabana *** atmasın NG gibi K20 gibi araçlarla yürüyosan o cesareti gösteriyosan senin araban olmuş kardeşim . mami abide zaten sölemiş bence çoğu N/A aracı süzgeç eder! kimse boşuna atıp tutmasın Allah kaza belada vermesin istanbula denemeye gelmek kolay sanıyolar ama bunun polis,yakıt olayını kimse sölemiyo herkez denemeden sonra uyurken sen yolda araba kullanıyosun helal olsun . bu arada okanı falan tanımam etmem cevap yazcak olan olursa ona göre yorum yazsın ;) mami başkana diycek laf yok zaten vur kırbacı abii :))
bende tanıyamadım ama objektif bakışın için saolasın çoğu insana bazı şeyleri anlatamıyorsun yada anlatsanda anlamıyorlar bende sanırım artık tek tek anlatamıcam gerçekten uğraşılmıyor en iyisi dediğin gibi millete güvenmeden kendin yapacaksın ne yapıyorsan ben yapılmayanı yaptığım için ve bu noktaya geldiğini gördüğüm için mutluyum gurur duyuyorum bundan bikaç ay önce f7r diye bir araba var 140hp 1100kg coupe kurcalıyorlar uğraşıyorlar 100-200 10-11 saniyelerde koşacak piyasanın en hızlıları ile denicek dense millet götüyle gülerdi ki gülenlerde vardı ben şimdi onları susturdum ya oda bana yetiyor şunuda söylemeden geçemicem denediğim araçlar ya stroker ya swap ya çok aşırı hafifletilmiş fiber vs vs yada araç üzerine koyulablecek en üst seviye parçalarla hazırlanan araçlar benim aracımda egzantrik desen yay şapka bile istemeyen mekanik iticiye gerek duymayan soft bir egzantirik bunun bikaç kademe üstü var pistonların daha yüksek sıkıştırmalıları var itb desen çok büyük flap lı bir itb değil vs vs nerdeyse her koyduğum parça aslında orta yollu yükleme yapmaya müsait parçalar hard spec değil aracım ha bunlar olsa böle olurdu şöle olurdu demicem ama az çok tahmin yürütülür ha ben daha fazla hard bir setup düşünmüyorum bana bu yetiyor sadece bunlar yapılsa düşünemiyorum bile gerçekten piyasada tanınmayan bir çok araçta ne cevherler var keşke herkes belirli araçlarla uğraşacağına piyasaya çıkmamış cevherleri ortaya çıkarsalar.. zaten ben en hızlılarlada denedim yapacağım birkaç işlem daha var aracın kapasitesini gördüm beklediğimde bile iyi şimdi diğer denenecek ve hesap görülecek araçlarda şu çok konuşanları ozaman görecem ama hepsi kaçıo ;) yorum için tekrardan saol :icon_tup:
chiefkadir
22-04-2014, 21:10
Kanka yurtdisindayim. Doneyim bi cay corba organizasyonu yapicam. Makaramizi yapariz. Haber bekle benden.Dön artık,Ankaradaki sevenlerin seni özledi;):hahaha:
bu specteki araç için 51 çok ufak değil mi ? Üst devirlerin rahatlığı için 55 60 ları görüp bi deneseniz
Throttle
22-04-2014, 22:20
bu specteki araç için 51 çok ufak değil mi ? Üst devirlerin rahatlığı için 55 60 ları görüp bi deneseniz
aracı bursadan stock aldığım zamanki lpg li haliyle olan orjinal egzos boruları duruyor hala :) bu hafta 70 e çevirecez kısmetse ufak tefek dokunuşlarla biraz daha ilerlicez inş gün geçtikçe boylar geliyor :icon_tup:
civic@ef
22-04-2014, 22:46
sene 2034
,
aracı bursadan stock aldığım zamanki lpg li haliyle olan orjinal egzos boruları duruyor hala :) bu hafta 70 e çevirecez kısmetse ufak tefek dokunuşlarla biraz daha ilerlicez inş gün geçtikçe boylar geliyor :icon_tup:
Valla Ellerine sağlık tek tek uğraşıyorsun herşeyiyle bu arabanın inşallah N/A daha iyi zamanlar çıkardığını görürüz
Throttle
23-04-2014, 10:05
Valla Ellerine sağlık tek tek uğraşıyorsun herşeyiyle bu arabanın inşallah N/A daha iyi zamanlar çıkardığını görürüz
çok saol kardeşim inşallah her uğraşan kişi uğraştığının karşılığını alır zevkide bu zaten emek harcamadan boy gelmiyor bizde uğraşıyoruz kendi çapımızda :icon_tup:
GS 206 İLE OKANI BENCE KIYASLAMAMAK GS 206 ONA AĞIR GELİR RED 106 ONA YETTİ..
MagicPerformance - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=05YIY9BFzXg&feature=youtu.be&hd=1)
Throttle
24-04-2014, 17:20
15 denemede 13 kere geçildin alt devir basalım dedin alttan bastık şimdide geçtim die o videoları reklammı yapıon ulan onur kesilmemiş videoları koyda yettimi yetmedimi görek :D
dıştan video var Allahtan yoksa yedircen geçiom die :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=433097610168240&set=vb.100004040145959&type=2&theater
ilerde 2 boy net yedin kafa bile çıkaramıon üst devirde :)
15 denemede 13 kere geçildin alt devir basalım dedin alttan bastık şimdide geçtim die o videoları reklammı yapıon ulan onur kesilmemiş videoları koyda yettimi yetmedimi görek :D
dıştan video var Allahtan yoksa yedircen geçiom die :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=433097610168240&set=vb.100004040145959&type=2&theater
ilerde 2 boy net yedin kafa bile çıkaramıon üst devirde :)
sen harbı hayal dünyasında yasıosun konu actım neden sildirdin yemedimi yok konuyu silin diye kendini yıttın :) valla okan denemeleri herkez orda canlı gördü
Throttle
24-04-2014, 17:28
sen harbı hayal dünyasında yasıosun konu actım neden sildirdin yemedimi yok konuyu silin diye kendini yıttın :) valla okan denemeleri herkez orda canlı gördü
ben sana videoları kesilmemiş şekilde at dedim işine gelenleri kesip at demedim
3 gündür oyalıosun atacam atacam diye bi halt ettiğin yok seninle birdaha denemiyorum zaten o kesilmemiş videoyuda al bilgisayarında aç aç izle dur
Allahtan dışardan video çekmiş 1 tane bizimkiler yoksa yedircen millete geçtim diye zaten artık hiç bir denememide kamerasız yapmıyorum sizin gibiler yüzünden
ben sana videoları kesilmemiş şekilde at dedim işine gelenleri kesip at demedim
3 gündür oyalıosun atacam atacam diye bi halt ettiğin yok
Allahtan dışardan video çekmiş 1 tane bizimkiler yoksa yedircen millete geçtim diye
hanı derler ya kadının deılde erkeğin cok konusanından korkucaksın sen harbıden öle bi tipsin anladın sen onu yuhhhh be
o paylastıgın vıdeo da da sen onde gıttıgınımı zannedıosun harbıden guluyorum heee
Throttle
24-04-2014, 17:31
hanı derler ya kadının deılde erkeğin cok konusanından korkucaksın sen harbıden öle bi tipsin anladın sen onu yuhhhh be
hadi yavrum sen git 15 denemeden 2 tanesini kesip izlemeye millete izletip geçtim geçtim die kendini kandırmaya devam et :icon_tup:
adam sandımda alttan basalım dedin die bastım seninle bu şekilde biri olduğunu bilsem ztn bırak altttan basmayı kalkıp sana benzin yakmazdım hadi şimdi bidahada yazma konuya tamam sen geçtin 10 boy senin araban füze oke git kandır kendini
hadi yavrum sen git 15 denemeden 2 tanesini kesip izlemeye millete izletip geçtim geçtim die kendini kandırmaya devam et :icon_tup:
adam sandımda alttan basalım dedin die bastım seninle bu şekilde biri olduğunu bilsem ztn bırak altttan basmayı kalkıp sana benzin yakmazdım hadi şimdi bidahada yazma konuya tamam sen geçtin 10 boy senin araban füze oke git kandır kendini
az delikanlı olda kabullen senın devrınde bastıklarımızda 5 vıtes redline kadar bastık fecebıldn mı okan yuhhhh dıorum sana yaaa gercekten
Throttle
24-04-2014, 17:38
az delikanlı olda kabullen senın devrınde bastıklarımızda 5 vıtes redline kadar bastık fecebıldn mı okan yuhhhh dıorum sana yaaa gercekten
olum sen o videoyu kesilmemiş halde bana 3 gündür atacam diye oyalıosun heryere alt devir basıp öne çıktığın videoları geçtim diye yaymışsın bizde salak gibi orjinal videoyu bekliyoruz senden zaten atacağını sananda kabahat senle deneyende suç neyse kapat konuyu sen geçtin 10 boy tamam orda olan gördü zaten herşeyi o videoyuda saklamaya devam et bilgisayarında buradada reklam yapıp durma milletin konusuna
vh 106 ile denedik adam ne varsa gönderdi çünkü senin gibi reklam derdinde değil işine geleni alıp koymuyor az adamlık öğren
olum sen o videoyu kesilmemiş halde bana 3 gündür atacam diye oyalıosun heryere alt devir basıp öne çıktığın videoları geçtim diye yaymışsın bizde salak gibi orjinal videoyu bekliyoruz senden zaten atacağını sananda kabahat senle deneyende suç neyse kapat konuyu sen geçti 10 boy tamam orda olan gördü zaten herşeyi o videoyuda saklamaya devam et bilgisayarında buradada reklam yapıp durma milletin konusuna
senın paylastıgın vıdeoada onde oldugana emınmısın az delıkanlı ol
Throttle
24-04-2014, 17:42
senın paylastıgın vıdeoada onde oldugana emınmısın az delıkanlı ol
onur önde olduğum bütün videolar senin araçtan çekilen kamerada kabak gibi gözüküyor ama işine gelmediği için atamıyorsun bana kapat konuyu senin notunu verdim ben bidahada muhattap olma daha öncede aynı tür muhabetleri cooper s konusunda yapmışlardı orda seni kollamıştım ama gözümle gördüm burdan o arkadaşlara özür diliyorum
mami_makinen
24-04-2014, 17:44
Çıkın bi daha deneyin araç içi videolarınızı çekin ne tartışıyosunuz ikinizde aynı garajın adamlarısınız
onur önde olduğum bütün videolar senin araçtan çekilen kamerada kabak gibi gözüküyor ama işine gelmediği için atamıyorsun bana kapat konuyu senin notunu verdim ben bidahada muhattap olma
seni kayle alıp deneyende suc kımle denedıysen hep sorun polimik ilk önce sorunu kendınde ara bıde sağda solda yazmıssın yok ben sana vıdeolar silindi demiş oyle yazıomussun az delıkanlı konus sımdı bana ben sana hıc vıdeo sılındı dedım mı yalan konusma bari
guwen_ar
24-04-2014, 17:46
Tarafisiz olarak yaziyorum.
Mustang'le hep dibinizdeydik izledik denemeleri 106 yi sadece bi kez onde gordum yanlisim warsa duzeltin .
Throttle
24-04-2014, 17:47
seni kayle alıp deneyende suc kımle denedıysen hep sorun polimik ilk önce sorunu kendınde ara bıde sağda solda yazmıssın yok ben sana vıdeolar silindi demiş oyle yazıomussun az delıkanlı konus sımdı bana ben sana hıc vıdeo sılındı dedım mı yalan konusma bari
3 gün oldu 50 kere söyledim gönder şu orjinal videoyu bana diye gönderdinmi delikanlı gibi konuş dön bir kendine bak sonra beni yargıla onur bu saatten sonrada atma zaten adam olana 1 kere söylenir aynı garaj diyoruz mami abi ama selçuk bile ne istediysek attı ng ile deneme videolarında bu adamla birdaha denemekmi uzak dursun
Mustang'le hep dibinizdeydik izledik denemeleri 106 yi sadece bi kez onde gordum yanlisim warsa duzeltin .
güven eminmisin tarafsız olduguna sen zaten okanın ıle hep gelıosun gıdıosun bıde o gun sen baska arabadan mutangın vıdeosunu cekıosun anlamadıgım nasıl içinde oluyosun ?????
Throttle
24-04-2014, 17:50
ondada alt devir alt devir diye tuttturdu 106 larla alttan birdaha basmıcam dememe rağmen adam dedik istediği yerden bastık istediği gibi şimdi kalkmış heryere geçtim diye reklam ediyor birdaha yeminim olsun hiç bir 106 ile öle 3000 devir 3500 devirden si...seler basmıcam
Throttle
24-04-2014, 17:52
güven eminmisin tarafsız olduguna sen zaten okanın ıle hep gelıosun gıdıosun bıde o gun sen baska arabadan mutangın vıdeosunu cekıosun anlamadıgım nasıl içinde oluyosun ?????
onur konuyu kirletip durma al o alt basıp 15 denemeden 1 kere öne çıktığın videonuda git nereye reklam ediosan et
birdahada muhattap olma kapat gitsin herkes kendi dalgasına baksın kime deniosan dene benden uzak dur
3 gün oldu 50 kere söyledim gönder şu orjinal videoyu bana diye gönderdinmi delikanlı gibi konuş dön bir kendine bak sonra beni yargıla onur bu saatten sonrada atma zaten adam olana 1 kere söylenir aynı garaj diyoruz mami abi ama selçuk bile ne istediysek attı ng ile deneme videolarında bu adamla birdaha denemekmi uzak dursun
Ilk önce soruma cvp ver ben sana video silindi mi Dedi mde sağda solda ole yaziosun
Throttle
24-04-2014, 18:03
Ilk önce soruma cvp ver ben sana video silindi mi Dedi mde sağda solda ole yaziosun
onur 3 gün sana 50 defa söyledim oda sırf videoyu kestiğiini gördüğüm için yoksa video derdinde değilim sana alt devir basınca stock f7r bile önüme çıkıo dedim buna rağmen alttan 1-2 kere bastım ve sen bunları kesip faceye attın 3 gündür yazmaktan bıktım istersen buraya bütün yazıları koyayım rezil olmak istiosan günleri saatleride yazıyor hep atacam atacam atacam bu saatten sonrada video falan atma ister sil ister evinin köşesinde gizli gizli izle hadi bak işine birdahada yazma konuyuda kirletme hatta konu kilitlense daha iyi
guwen_ar
24-04-2014, 18:07
Mustang'in videosunu ceken ibo ile baris.
Biz orcunla ikimiz mustangla her denemenizi izledik bak sakin yanlis anlama okan deil ben her hafta nerdeyse atasehirdeyim ya rol yapmaya giderim yada muhabete.
Ben gordugumu soledim yanlisim warsa duzeltin dedim kimsenin kalbini kirmak deil amacim
la oğlum ne tartışıyosunuz siz böyle denenmiş olmuş bitmiş çıkıp geldikmi hep birlikte toplanıyoruz yüzyüze bakıyoruz eksiğiniz varsa tamamlanır birgün yine denersiniz 1 boya o geçmiş bu geçmiş mevzusuna yediniz birbirinizi..
ali elbasan
24-04-2014, 18:53
offf amma uzamiş konu 106 devırlenmesı super miş
ResuscitateR
24-04-2014, 19:05
Tanımam etmem arkadaşları ama 3 gün önce mevzuyu baştan sona okuduğum da "ne kadar gereksiz konuşan forumdaşlarımız varmış" demeye tenezzül bile etmemiştim. Artık forumdaşımız bile değilmiş o arkadaş.. Gerek kalmamış.. NG106'nın gidişine, sahibinin duruşuna tebrikler..
maşallah araçlara şimdi videoları izledim megane ii yürümüş diceksinizki neden ii yürümüş
megane nin motoruna vs... sine nekadar para harcandı ? NG ye nekadar harcandı ?
birine 5 bin diğerine 20 bin harcandıysa 20 bin harcanan yürümemiş bence tabi bu benim fikrim...
maşallah araçlara şimdi videoları izledim megane ii yürümüş diceksinizki neden ii yürümüş
birine 5 bin diğerine 20 bin harcandıysa 20 bin harcanan yürümemiş bence tabi bu benim fikrim...
o nasıl bi bakış açısı ya :D:D
aLperTunga
24-04-2014, 19:32
fiyat kıstasında yanılıyorsun ng ye daha fazla para harcandı.
Bu arada okan niye yine tatile gönderildi ki?
mami_makinen
24-04-2014, 20:51
O zaman bi tane 106 yap 25000 tl harca gel NG yi geç parayla beygir satıyorlar galiba
O zaman bi tane 106 yap 25000 tl harca gel NG yi geç parayla beygir satıyorlar galiba
:icon_tup::icon_tup:
.............................
denemeleri canlı izledik arkadan kafa burun gidiyorlar gözüküyordu , araç içi çekimlerden daha net anlaşılır ..fakat red 106 bırakmamış 5 sonunu görmüştür..
denemeleri canlı izledik arkadan kafa burun gidiyorlar gözüküyordu , araç içi çekimlerden daha net anlaşılır ..fakat red 106 bırakmamış 5 sonunu görmüştür..
ben okan ıle evet 5 sonuna kadar bastım ama okan anlamıor okanun dıstan cekılmıs olarak paylastığı bi vıdeo var o denemenin arac içi çekimide budur....
MagicPerformance - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fOVFVtjpuqI&feature=youtu.be&hd=1)
ben okan ıle evet 5 sonuna kadar bastım ama okan anlamıor okanun dıstan cekılmıs olarak paylastığı bi vıdeo var o denemenin arac içi çekimide budur....
MagicPerformance - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fOVFVtjpuqI&feature=youtu.be&hd=1)
burda okanı ne kadar geçiyosun ??
mami_makinen
25-04-2014, 10:39
Onur senin 106 ile bordo rol106 yı denesene bence çekişmeli olur
burda okanı ne kadar geçiyosun ??
burda okanın devrınde basıoruz ve ben 5 vites sonunda 1 boy önde oluyorum
rol 106 ılede deneme yapıcaz
bide ben okan ile denerken aracım tam sökük dğildi orjinal jantlatım üzerınde ve kaputum bagajım orjınal takılı sadece koltuklar ve döşemeler söüktü aracımda
salih mert
25-04-2014, 11:10
Ben hazırım abi Onurdan haber bekliyorum arabasının eksiklerini tamamlıyormus
Patisever
25-04-2014, 11:14
ecu. tesisat. ıvır. zıvırda değişecek aksilik olmazsa haber werirseniz bende gelirim. pasalar. yetişebilirsem
onur madem hepsinde önde gittiğini iddia ediosun videonun kesilmemiş orjinal halini istemiş adam ısrarla alt devir bastıklarınızı özellikle kesip izinsiz yayınlamışsın deneme gecesi bizde ordaydık 10 kere denediniz belki kalkıp 2-3 tane video koyman ayıp birde haber vermeden koymuşsun adam 106 larla alt devirde basmıcam dediği halde sana güvenip altları ölü olduğu halde 1-2 defa bastı video çekildiğinide söylememişsiniz orjinal videoyu koymayacaksan bence bu videoların hiç bir geçerliliği yok ha bilmek istersin belki benim stock f7r la alt devir basınca okanla kafakafaya gidiyoruz biz belli bir süre adamın egzantrik bandı tamamen 5000 devirlerden sonrası için tasarlanmış :)
Ben hazırım abi Onurdan haber bekliyorum arabasının eksiklerini tamamlıyormus
EN KISA ZAMANDA DENİCEZ KARDEŞİM :icon_tup::icon_tup:
onur madem hepsinde önde gittiğini iddia ediosun videonun kesilmemiş orjinal halini istemiş adam ısrarla alt devir bastıklarınızı özellikle kesip izinsiz yayınlamışsın deneme gecesi bizde ordaydık 10 kere denediniz belki kalkıp 2-3 tane video koyman ayıp birde haber vermeden koymuşsun adam 106 larla alt devirde basmıcam dediği halde sana güvenip altları ölü olduğu halde 1-2 defa bastı video çekildiğinide söylememişsiniz orjinal videoyu koymayacaksan bence bu videoların hiç bir geçerliliği yok ha bilmek istersin belki benim stock f7r la alt devir basınca okanla kafakafaya gidiyoruz biz belli bir süre adamın egzantrik bandı tamamen 5000 devirlerden sonrası için tasarlanmış :)
valla genelde okanin devrinde bastik ve o kendi devrinde bİle benİ geÇemedİ ama beklesİn vİdeolari kesmeden tek Şekİlde yayinlicam o zaman okanin surat ifadesini cok merak ediyorum ben hayatimda bu kadar cok konusan bİ İnsan gÖrmedİm İlk Önce kabullenmesİnİ bİlsİn eger gectyse o gece neden demedi ben onurun ÖnÜne Çiktim dİe o hep bÖle klavyede konusur gercİ kendİ arabasinin markasida klavye tuŞunu animsatiyor:d:d
alt devİr dİe tutturmuŞsunuz 106 3000 devİrde bastiĞinimi zannediosunuz anlamiŞ deĞİlİm İlk Önce bİraz bİlgİ sahİbİ olun ondan sonra konusun bence
gercİ kendİ arabasinin markasida klavye tuŞunu animsatiyor:d:d
iyi güzel klavye tuşu diyosun dalga geçiosunda sen böyle bir aracın var oldugunu bilmiyorken adam kalktı bilinmeyen bir araçla uğraştı hemde burgazda kendi imkanlarıyla sen istanbulda bakkalda bile parçası bulunan bir araç yapıp yürütene kadar sizden fazla deneme yaptı sen o bizi geçer onla denemiyim diye sağda solda hesap yaparken geçilceğini bile bile en hızlılarla gitti denedi ve hala aracını hızlandırma peşinde bir insanın aracına leke atarken dönüp kendine bakması lazım insan ve şimdi o araç üzerinden alt devirde gitmediğini bile bile denetip 10-15 kere deneyip sırf hafifliğinden sadece 2 kere öne çıkıp videoları sağda solda reklam yapmaya çalışıosun f7r devri buysa bütün denemelerde geçmiş olman lazım orjinal videoyu kesmeden atarsan herkes görecektir zaten gerçek sonucu at bakalım hepsinde öndemisin görelim :icon_tup:
iyi güzel klavye tuşu diyosunda sen böyle bir aracın var oldugunu bilmiyorken adam kalktı bilinmeyen bir araçla uğraştı hemde burgazda kendi imkanlarıyla sen istanbulda bakkalda bile parçası bulunan bir araç yapıp yürütene kadar sizden fazla deneme yaptı sen o bizi geçer onla denemiyim diye sağda solda hesap yaparken geçilceğini bile bile en hızlılarla gitti denedi ve hala aracını hızlandırma peşinde bir insanın aracına leke atarken dönüp kendine bakması lazım insan ve şimdi o araç üzerinden alt devirde gitmediğini bile bile denetip 10-15 kere deneyip sırf hafifliğinden sadece 2 kere öne çıkıp videoları sağda solda reklam yapmaya çalışıosun f7r devri buysa bütün denemelerde geçmiş olman lazım orjinal videoyu kesmeden atarsan herkes görecektir zaten gerçek sonucu at bakalım hepsinde öndemisin görelim :icon_tup:
BENİM NE REKLAMA NEDE BAŞKA BİŞİ YAPMAYA GEREK DUYMAM O AKSAM DA BEN OKANLA DENİCEM DİE ORAYA GELMEDİM BEN OKAN İLE DENERKEN ARACIMDA ORJİNAL JANTLAR KAPUTUM BAGAJIM TAKI VE DAHA Bİ ÇOK SÖKÜLMEMİŞ PARCAM VARDI HE BİZİM ARACLARIN PARCASI BAKKALDA BİLE VARSA BUYRUN SİZDE YAPIN BENİM KİMSENIN ARABASINA LEKE SÜRME GİBİ Bİ DERDİM YOK MADEM BENİ GEÇMİŞ ÖLE DİO O AKSAM NEDEN DEMEDİ BEN ONURU ŞUKADAR GECTİM DİE BANA BOŞ MUHABBET YAPMAYIN VİDEOYU KOMPLE BURDA HERKEZİN GÖZÜ ÖNÜNDE ATICAM BAKALIM BENİ GEÇMİŞMİ KENDİ ARABANIN İÇİNDE DENEDİK VE GECEMEDİĞİNİ BİLE BİLE DURMADAN YALAN SÖYLÜYO SAĞDA SOLDA YOK BEN VİDEO SILINDI DEMİŞİM DİE LAF EDIO AZ İNSAN DELIKANLI OLUR YA BEN ÖLE BİŞİDE DEMEDİM GERCEKTEN COK ACAYİP Bİ COCUK BU OKAN KIMLE NE ZAMAN DENESE HEP DENEME SONRASI SORUN OLUYO SORUNU ILK ONCE KENDINDE ARASIN HEE OKANIN DEVRINDE BASTIĞIMIZ ZAMANDA ÖNE CIKAMADI HATTA O PAYLASTIGINIZ VİDEONUN ARAC İÇİ ÇEKIMINDE PAYLASTIM VE BİDAHA PAYLAŞIORUM....
YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fOVFVtjpuqI&feature=youtu.be&hd=1)
Selcuk_RoL
25-04-2014, 12:35
iyi güzel klavye tuşu diyosun dalga geçiosunda sen böyle bir aracın var oldugunu bilmiyorken adam kalktı bilinmeyen bir araçla uğraştı hemde burgazda kendi imkanlarıyla sen istanbulda bakkalda bile parçası bulunan bir araç yapıp yürütene kadar sizden fazla deneme yaptı sen o bizi geçer onla denemiyim diye sağda solda hesap yaparken geçilceğini bile bile en hızlılarla gitti denedi ve hala aracını hızlandırma peşinde bir insanın aracına leke atarken dönüp kendine bakması lazım insan ve şimdi o araç üzerinden alt devirde gitmediğini bile bile denetip 10-15 kere deneyip sırf hafifliğinden sadece 2 kere öne çıkıp videoları sağda solda reklam yapmaya çalışıosun f7r devri buysa bütün denemelerde geçmiş olman lazım orjinal videoyu kesmeden atarsan herkes görecektir zaten gerçek sonucu at bakalım hepsinde öndemisin görelim :icon_tup:
ya sen bi avukatlığı bırak allah aşkına ya yazıp yazıp duruyorsunuz kaç gündür okanla deneyipte sorun yaşamayan adam yok anasını satiyim 106lara çöp teneke derken bişey yoktuda klavye tuşu denilincemi ayıp oluyor bırakın bu işleri iyki reno ile uğraşıldı ya napalım madalyamı verelim ilk o yaptı diye burgazda oldu diye burda 106 yapan gazoz kapağı verip yaptırmıyor dimi?kimsenin bişey dediği yok adam herkezden fazla konuşuyor yok alt devir yok üst devir yok geçilmedi video kesildi güvendim çıktım denedim denemez olaydım 200kg sökücem öyle böyle şöyle hep aynı terane okandaki
2 2 daha 4 eder geçildiysen kabullen tebrik et bitsin gitsin he şunuda söyliyim hep hızlılarla denedi diyorsunya evet hızlılarla denersen bi kaybın olmaz geçilince zaten en hızlıydı dersin benim arabam burda yapıldı az para harcadım bak ne kadar tutundum diye kendini avutursun bu edebiyatları kimse yemez burda bırakın bu işleri:heyoo:
kardeşim sen ataşehirden kavacık a kadar kaydettiğin görüntüyü neden atmıyorsun roll e başlayıp sağa çekip durana kadar kayıtta değilmiydi bu kamera 10 kere deneyip kesip biçip içinden 1 boy öne çıktığın videoyu koyup duruyorsun o gece bizde ordaydık bu adamı her seferinde geçtinmi sen ? okan zaten söyledi altta basınca 106 öne zıplıyo kalıyo dedi sırf rica etti diye altta bastım rol 106 ile ne olacağını görmek istedi kıyas alcakmış diye dedi adamın yalan falan attığı yok adamın söylediği neden komple videoyu koycam dediğin halde kesip biçip işine gelen videoyu yayınlıyorsun bunun cevabını ver adama boşver gerisini 5 sayfadır aynı videoyu koyup duruyorsun sıkılmadınmı ?
ya sen bi avukatlığı bırak allah aşkına ya yazıp yazıp duruyorsunuz kaç gündür okanla deneyipte sorun yaşamayan adam yok anasını satiyim 106lara çöp teneke derken bişey yoktuda klavye tuşu denilincemi ayıp oluyor bırakın bu işleri iyki reno ile uğraşıldı ya napalım madalyamı verelim ilk o yaptı diye burgazda oldu diye burda 106 yapan gazoz kapağı verip yaptırmıyor dimi?kimsenin bişey dediği yok adam herkezden fazla konuşuyor yok alt devir yok üst devir yok geçilmedi video kesildi güvendim çıktım denedim denemez olaydım 200kg sökücem öyle böyle şöyle hep aynı terane okandaki
2 2 daha 4 eder geçildiysen kabullen tebrik et bitsin gitsin he şunuda söyliyim hep hızlılarla denedi diyorsunya evet hızlılarla denersen bi kaybın olmaz geçilince zaten en hızlıydı dersin benim arabam burda yapıldı az para harcadım bak ne kadar tutundum diye kendini avutursun bu edebiyatları kimse yemez burda bırakın bu işleri:heyoo:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ARABANIN BASINDA DENEDIKTEN SONRA SESI CIKMIO AMA İŞ KLAVYEYE GELINCE SUSMUYO KEŞKE SES KAYDI CEKSEYDIM
kardeşim sen ataşehirden kavacık a kadar kaydettiğin görüntüyü neden atmıyorsun roll e başlayıp sağa çekip durana kadar kayıtta değilmiydi bu kamera 10 kere deneyip kesip biçip içinden 1 boy öne çıktığın videoyu koyup duruyorsun o gece bizde ordaydık bu adamı her seferinde geçtinmi sen ? Okan zaten söyledi altta basınca 106 öne zıplıyo kalıyo dedi sırf rica etti diye altta bastım rol 106 ile ne olacağını görmek istedi kıyas alcakmış diye dedi adamın yalan falan attığı yok adamın söylediği neden komple videoyu koycam dediğin halde kesip biçip işine gelen videoyu yayınlıyorsun bunun cevabını ver adama boşver gerisini 5 sayfadır aynı videoyu koyup duruyorsun sıkılmadınmı ?
ben mİ Öle demİŞİm yuhhhh arkadas yaaa sİz harbİden kafayi yemİŞsİnİz
BU VİDEONUN DISTAN CEKLMISINI PAYLASIP DURUYOSUNUZ YOK BİZ GECTIK DIE ONA İSTİNADEN YAYINLIORUM
mami_makinen
25-04-2014, 12:43
Şu video neymiş merak ettim harbiden
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ARABANIN BASINDA DENEDIKTEN SONRA SESI CIKMIO AMA İŞ KLAVYEYE GELINCE SUSMUYO KEŞKE SES KAYDI CEKSEYDIM
bizde ordaydık orda söylenenleri yazıyorum zaten altta basınca 1-2 kere öne çıktı oda rica etti diye bastım dedi diğer denemelerde zaten öne çıkamıyor dedi hatta son denemede çamurluğundaymmışsın bırakmışsın geride kalınca herneyse sonuç olarak orjinal videoyu koycam deyip sonra seçmece videolar koymanız olayları buraya getirdi daha önce cooper denemelerindede aynı şeyi yapmışsın her denemende aynı şeyi yapıyorsun 50 kere deneyip 1 tane işine geleni yakalayınca yapıştırıyosun videoyu internete zaten buda son yazım gerisi sana kalmış hadi eyw:icon_tup:
Şu video neymiş merak ettim harbiden
bİŞİ yok paylasicam komple hepsini bastan sona kadar adamlarda bahane cok ama bakalim videodan sonra yine bi bahanelerİ olur sende o gece ordaydin denemelerİ gÖrmÜŞsÜndÜr
mami_makinen
25-04-2014, 12:46
bİŞİ yok paylasicam komple hepsini bastan sona kadar adamlarda bahane cok ama bakalim videodan sonra yine bi bahanelerİ olur sende o gece ordaydin denemelerİ gÖrmÜŞsÜndÜr
Bende izledim az çok fakat acaba yakalayamadığım yerlermi
Oldu merak ettiim
bizde ordaydık orda söylenenleri yazıyorum zaten altta basınca 1-2 kere öne çıktı oda rica etti diye bastım dedi diğer denemelerde zaten öne çıkamıyor dedi hatta son denemede çamurluğundaymmışsın bırakmışsın geride kalınca herneyse sonuç olarak orjinal videoyu koycam deyip sonra seçmece videolar koymanız olayları buraya getirdi zaten buda son yazım gerisi sana kalmış hadi eyw:icon_tup:
ben birakmadim okanla hep 5 vites sonuna kadar bastim videoda gÖzÜkÜyor hic gaz kesmedİm birakmadimda napim araba kesiciye girincede mİ gaz basmaya devam ediyim
paylaşta izleyelim bakalım hepsinde önde gidiyormusun gitmiyormusun çıkar ortaya geçiyorum diyebiliyorsan her defasında geçmiş olman lazım bu sözümü unutma videodan sonra hatırlatıcam :icon_tup:
paylaşta izleyelim bakalım hepsinde önde gidiyormusun gitmiyormusun çıkar ortaya geçiyorum diyebiliyorsan her defasında geçmiş olman lazım bu sözümü unutma videodan sonra hatırlatıcam :icon_tup:
merak ediyorum sİzİn bahanenİz ne olucak ?????
SEÇKİN172
25-04-2014, 15:52
yanlış anlamayında videoyu neden kesitiniz tarafsız yazıyorum ?
yanlış anlamayında videoyu neden kesitiniz tarafsız yazıyorum ?
videoyu kestığımız yok kardesım sadece deneme arasındakı boş görüntüleri ayıkladık napalım 5 dk boş boş görüntüleride mi yayınlayalım :D:D
Red 106 satıldımı ? Erdal diye bi arkadaştaydı en son...
Koyulan videoda 106 ortalama 1 boy önde bu 106 dewri ise okanın dewrinde basıldığı zaman okan nekadr öne çıkıyor ?
red 106 satıldımı ? Erdal diye bi arkadaştaydı en son...
Koyulan videoda 106 ortalama 1 boy önde bu 106 dewri ise okanın dewrinde basıldığı zaman okan nekadr öne çıkıyor ?
orda okanin devrinde basioruz red 106 devrinde baya bİ Öne cikioruz
orda okanin devrinde basioruz red 106 devrinde baya bİ Öne cikioruz
Maşallahh ozaman red106ya :icon_tup:
anlamadığım bi konu daha war neden konu açmadınız burda tartışıyorsnz:)
maşallahh ozaman red106ya :icon_tup:
Anlamadığım bi konu daha war neden konu açmadınız burda tartışıyorsnz:)
konu actimda okan arkadasimiz kendini yirtti konuyu sildiler
konu actimda okan arkadasimiz kendini yirtti konuyu sİlİn dİe konuyu sİldİler he Şu konuyoda gİrİyİm red106 bİ tarafran erdalindir..
Garipp... GerçekteN :)
garipp... Gerçekten :)
aynen cok garip
ahmet_NLS
25-04-2014, 18:02
O gece sizi net izleyemedim altimizdaki arac cok hizli degildi.fakat rolingten sonra bir bir dinledim konusmalarinizi gülüş cümbüş muhabet ediliyordu.
106 ci arkadasin soyledigi 2 defa 1-2 boy gectim.ust devir basinca 180 gibi yarim boy one cikiyor okan yine yakaliyorum denk gidiyoruz.5 sonuna kadar bastim gibi muhabet dondu.okanda dogruladi.
Ve orda okadar guzel muhabet donerken guzel sohbet donerken burda bu sekilde bisey gorunce sasirdim ayipladim sizi.
O gece sizi net izleyemedim altimizdaki arac cok hizli degildi.fakat rolingten sonra bir bir dinledim konusmalarinizi gülüş cümbüş muhabet ediliyordu.
106 ci arkadasin soyledigi 2 defa 1-2 boy gectim.ust devir basinca 180 gibi yarim boy one cikiyor okan yine yakaliyorum denk gidiyoruz.5 sonuna kadar bastim gibi muhabet dondu.okanda dogruladi.
Ve orda okadar guzel muhabet donerken guzel sohbet donerken burda bu sekilde bisey gorunce sasirdim ayipladim sizi.
BEN O KONUSMALARDAN FARKLI BİŞİ KONUSMUYORUM KI ZATEN KARDEŞİM:icon_tup::icon_tup:
ahmet_NLS
25-04-2014, 18:30
BEN O KONUSMALARDAN FARKLI BİŞİ KONUSMUYORUM KI ZATEN KARDEŞİM:icon_tup::icon_tup:
1.si buyuk harflerle yazmak forum kurallarina aykiri biri bisey der moralini bozar.
2.si alt devir basinca geciyorum ust devir basinca kafa burun gidiyoruz dersin bu gereksiz tartismada bitmis olur.
Ordaki samimiyetinizi gordukten sonra surdaki tartismanizdan ben bile utandim acikcasi.
1.si buyuk harflerle yazmak forum kurallarina aykiri biri bisey der moralini bozar.
2.si alt devir basinca geciyorum ust devir basinca kafa burun gidiyoruz dersin bu gereksiz tartismada bitmis olur.
Ordaki samimiyetinizi gordukten sonra surdaki tartismanizdan ben bile utandim acikcasi.
ben bu dedıklerını dıyorum zaten onun devrınde ben 5 sonuında benı gecemıo dedım baska bısey demedım ama kabullenemıo arkadas olay bu