Orijinalini görmek için tıklayınız : ''VE'' Karsinizda izzet :D
Şuanki görüntünün üstüne sc yapilsa daha iyi mi olur sanki. Çünkü su gördüğüm araclarda en güzeli sadece kırmızısı :)
Nightfish
23-09-2015, 14:55
Az önce Facebook'taki fotoğrafçı sayfamızda gördüm. :)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/12010528_10200988272024935_8756597994965048836_o.j pg
Sanirim o izzet degil :D olsa cekimlerin konusu da bu sekilde olmazdi :D
mert_can 41
23-09-2015, 16:11
İzettin eski cantlarınada benziyo cantlar eğer oysa onun bile aşk hayattı benden renkliymiş arkadaş :D
Kanka saydığın parçalar zaten elinde var, tak istersen :D:D
Kanka saydığın parçalar zaten elinde var, tak istersen :D:D
Haha çaktirmaaaa kuzulari korkutmayalim :D parçalar kutusunda yatiyo procharger kinetix emme aem infinity haha
Bu arada diger turuncu araba benim degil DRK plka Doruk kardesimin arabasi :D
MustafaCam
23-09-2015, 22:11
Abi sabah bayram namazına kalkıcaz neden uykularımızı kaçırıyorsun :) bu arada tamponu bilmem ama Voltex Gt çok iyi olur maşallah abi :)
Low-Rider
23-09-2015, 22:16
Beyaz ings tampon tam nfs underground işi. Ya nismo ve yada voltex diffuser ile devam et :D Benim tercihim diffuser yönünde olurdu
DTM kanat içinde, bagaj kapağına oturan bölüm pek hoş durmuyor bence. Ayaklar ortada değilde genelde japon araçlarında kullanıldığı gibi köşelerde olan bir model daha güzel durur sanki
http://image.superstreetonline.com/f/65456335+w+h+q80+re0+cr1+ar0+st0/9k-racing-car-meet-and-party-nissan-350z-nismo-rear-bumper-23.jpg
http://image.superstreetonline.com/f/65456221+w+h+q80+re0+cr1+ar0+st0/9k-racing-car-meet-and-party-nissan-350z-apr-gt-spoiler-26.jpg
turbo&quattro
23-09-2015, 22:18
Turbo Z ler fena yuruyorlar. Gorselden sonra atarli giderli birseyler sartti :) kolay gelsin ben bu aralar cok sik geliyorum Tr ye parca konusunda yardimci olurum.
ferhatcam
23-09-2015, 22:51
Konuyu okuyunca kendi kendime dedim ki; biz ne yapıyoruz bu adam ne yapiyo ya. Hay maşallah
şuanki görünüm üzerine yükle +1 :)
Bu arada Bugra (AKPINAR) sahalara geri donuyor :D , oldukca guzel bir video cekiyoruz bittiginde guzel olucak , teaser tadinda olsun , videoyu instagramdan repost ettigim icin kalitesi dustu ama olsun idare edicez artik :D
http://youtu.be/2Soj4cimD3c
ateş ediyor orange izzet adeta
nolur hemen chargerlayalim, sonrasinda napicagimizi biliyosun :D amansiz bir mangal sonrasi :D
dragon07
24-09-2015, 10:20
aren twinturbo kitte verebiliriz broo, powerenterprise :D kelepir
Bence paylasilan fotograflardaki arka tamponlar abarti kalir :) sc yerinde olmus :)
Gökhan Kavuştu
24-09-2015, 23:48
ben izzet'e video çekilsin derken bu kadar iddialı bir şey beklemiyordum slshlhjs
Haha çaktirmaaaa kuzulari korkutmayalim :D parçalar kutusunda yatiyo procharger kinetix emme aem infinity haha
Bu arada diger turuncu araba benim degil DRK plka Doruk kardesimin arabasi :D
kinetix geldi mi, hiç söylemiyorsun kanki :) bayramdan sonra oradayız o zaman :D
Geçen kırıntı da gördüm mekanda içinde de bakındım göremedim görsem selam verecektim.
Gerçekten canlı daha da bi mükemmel :)
ya illa kafamıza mı sıkalım amk gazetesi :D maşallah da TR ye bu kadarı fazla olur tadınca bırakın bence ikaş olarak :D
Aklımız sadece biraz karışık :D teşekkürler
Abi ikaş a stajyer eleman falan almıyomusunuz :D maşallah proje çok can yakacak anlaşılan ama arka tamponlar için endişeliyim izettin arka tamponu bu şekilde güzel duruyo tabi bu sadece kişisel görüşüm :) şimdiden kesenize bereket diyelim de daha çok hızlansın izzet :D :D
ikaşa stajer almaya başladık ilk alımımız 2 ay önce yapıldı haha Teşekkürler iyi dileklerin için
Şuanki görüntünün üstüne sc yapilsa daha iyi mi olur sanki. Çünkü su gördüğüm araclarda en güzeli sadece kırmızısı :)
Kırmızıdaki Nismo tamponla ings çok benziyor zaten ama SC olursa baya eğlenicez sanırım
O izzet degil, DRK
Adam biliyor da konuşuyor bitti mi askerlik ?
Abi sabah bayram namazına kalkıcaz neden uykularımızı kaçırıyorsun :) bu arada tamponu bilmem ama Voltex Gt çok iyi olur maşallah abi :)
Beni de en çok Voltex GT cezbediyor ama işte direk gel beni bağla kanadı
Beyaz ings tampon tam nfs underground işi. Ya nismo ve yada voltex diffuser ile devam et :D Benim tercihim diffuser yönünde olurdu
DTM kanat içinde, bagaj kapağına oturan bölüm pek hoş durmuyor bence. Ayaklar ortada değilde genelde japon araçlarında kullanıldığı gibi köşelerde olan bir model daha güzel durur sanki
http://image.superstreetonline.com/f/65456335+w+h+q80+re0+cr1+ar0+st0/9k-racing-car-meet-and-party-nissan-350z-nismo-rear-bumper-23.jpg
http://image.superstreetonline.com/f/65456221+w+h+q80+re0+cr1+ar0+st0/9k-racing-car-meet-and-party-nissan-350z-apr-gt-spoiler-26.jpg
İşte Ing's in çok güzel kanatları var ama voltex ing's gibi firmalarda 2500 usd + kanatlar bu kurlarla yara açıyor gerçekten
Turbo Z ler fena yuruyorlar. Gorselden sonra atarli giderli birseyler sartti :) kolay gelsin ben bu aralar cok sik geliyorum Tr ye parca konusunda yardimci olurum.
Abi aslında takipleşebiliriz super olur :D turbo çok risk abi yani ben daha eğlence peşindeyim
Konuyu okuyunca kendi kendime dedim ki; biz ne yapıyoruz bu adam ne yapiyo ya. Hay maşallah
Çok teşekkürler :D
şuanki görünüm üzerine yükle +1 :)
Sanırım biraz öyle olacak abim
ateş ediyor orange izzet adeta
Teşekkürler kral
nolur hemen chargerlayalim, sonrasinda napicagimizi biliyosun :D amansiz bir mangal sonrasi :D
Amansız bir mangal peşine aslan tepede tavsan miki filmi :D
aren twinturbo kitte verebiliriz broo, powerenterprise :D kelepir
kanka turbo için çok yaşlandım , uğraşıcak ne zmanım var ne de yüreğim sc candır gerisi zarar :D
Bence paylasilan fotograflardaki arka tamponlar abarti kalir :) sc yerinde olmus :)
SC şart sanırım artık ya :D
ben izzet'e video çekilsin derken bu kadar iddialı bir şey beklemiyordum slshlhjs
Buğra döktürüyor gerçekten bakalım bittiğine güzel bir anı olacak bence de
Geçen kırıntı da gördüm mekanda içinde de bakındım göremedim görsem selam verecektim.
Gerçekten canlı daha da bi mükemmel :)
Salı gece bebekteydim ama kırıntıda değildim o bölgede tanıdığım güvendiğim tek vale hizmeti veren yer bebek kırıntı tek geçerim :D
başrollerini Aren Özgür ve İzzet Yıldızhan'ın paylaştığı; milyonların merakla beklenen filmi sKILLZ çok yakında
-film vizyona girmeden izleme şansı bulan ünlü yönetmen J.J.Abrams, Buğra Akpınar'ı övgü yağmuruna tuttu:cool:
http://i60.tinypic.com/2vm6kwy.jpg
-Murat Özcan-
12-10-2015, 16:52
Maşallah Kazasız Belasız.. Alet Gergin..
hahshsha @can2k best movie ever!
ModulaRKinG
27-10-2015, 21:15
İzzet :D Az Önce Buğra Akpınar İle The Makına Yı İzledim :D
ahmetmalcok
29-10-2015, 15:36
Ne denir ki :) Koca bir maşallah. Hala lanet olası birer fakiriz :))
Devam etmeli ufak ufakta olsa bizde izlemeliyiz. Çok güzel Maşallah.
İyi eğlenceler.
OkanÇekiç
30-10-2015, 00:25
Baştan aşağı konuyu okudum bide kendimi kıl zannederdim
Resmen servet dökülmüş , papaz büyüsüyle ekin basireti bağlanmış sağlam bir hoca lazım
Bakalım ilerleyen aşamalarda nelerini göreceğiz
Allah içine sindirerek kullanmayı nasip etsin
Video çalışmasıda efsane olmuş
başrollerini Aren Özgür ve İzzet Yıldızhan'ın paylaştığı; milyonların merakla beklenen filmi sKILLZ çok yakında
-film vizyona girmeden izleme şansı bulan ünlü yönetmen J.J.Abrams, Buğra Akpınar'ı övgü yağmuruna tuttu:cool:
http://i60.tinypic.com/2vm6kwy.jpg
Ya çocuk hahaha işsizlikte son nokta
Maşallah Kazasız Belasız.. Alet Gergin..
Çok teşekkürler
hahshsha @can2k best movie ever!
Kimin yorumu bir de ya hahaha
müdür 350z
Asıla asıla gider miyiz peki ? müdür 350Z 'le
İzzet :D Az Önce Buğra Akpınar İle The Makına Yı İzledim :D
Güzek iş çıkardı gerçekten ya :D
Ne denir ki :) Koca bir maşallah. Hala lanet olası birer fakiriz :))
Devam etmeli ufak ufakta olsa bizde izlemeliyiz. Çok güzel Maşallah.
İyi eğlenceler.
Çok teşekkürler :D
Baştan aşağı konuyu okudum bide kendimi kıl zannederdim
Resmen servet dökülmüş , papaz büyüsüyle ekin basireti bağlanmış sağlam bir hoca lazım
Bakalım ilerleyen aşamalarda nelerini göreceğiz
Allah içine sindirerek kullanmayı nasip etsin
Video çalışmasıda efsane olmuş
okan çok sağol :D iyi dileklerin ve yorumların için
Muhammet Uğur
06-11-2015, 16:59
Abi emeğine sağlık, kesene bereket.Çok merak ettiğim bi konu var ben bu arabayı Mert Gülay'ın e5 te takla attığı araba sanıyodum the makinada gördüm yeni halini bi yanlışım var galiba.
yusufcan_k
06-11-2015, 17:55
Abi emeğine sağlık, kesene bereket.Çok merak ettiğim bi konu var ben bu arabayı Mert Gülay'ın e5 te takla attığı araba sanıyodum the makinada gördüm yeni halini bi yanlışım var galiba.
o araba başka kardeş ilanlarda vardı sahibinden de..
baska bir arac bahsettigin, 350z sorgulamada konusu gecmisti..
Sen cok yanlis geldin kardesim , arac Mertin takla attigi arac degil konusu var sorgulamalar bolumunde ama diyelim ki bu araba taklali , degil ama velev ki oyle ne yapicaksin cok merak ediyorum gercekten ? Bunun yeri burasi mi ? Cok sukur arabamin taklasi vs yok ama artik birilerine bir sey sorarken bir dusunun tasinin
Muhammet Uğur
07-11-2015, 09:06
Sen cok yanlis geldin kardesim , arac Mertin takla attigi arac degil konusu var sorgulamalar bolumunde ama diyelim ki bu araba taklali , degil ama velev ki oyle ne yapicaksin cok merak ediyorum gercekten ? Bunun yeri burasi mi ? Cok sukur arabamin taklasi vs yok ama artik birilerine bir sey sorarken bir dusunun tasinin
Niye böyle bir tepki verdiğini anlamadım abi bi niyetimde yoktu yanlış biliyomuşum arabanın sahibi ile iletişim geçme fırsatım olunca sordum sadece.Yanlış bir yerde sorduysamda kusura bakma yaşıma ver ne diyim.
Draniela
07-11-2015, 09:52
Normaldir aslında. Genel olarak bir çok insanda var. Hıı bunun burası şey hıımmmm burasında da şey var. Şey şey şey sanki arabadan kürek çıksa sana girecek. Arkadaş baktın beğendin çok hoşuna gittiyse güzel dileklerini yaparsın olur biter.
Muhammet Uğur
07-11-2015, 10:15
Normaldir aslında. Genel olarak bir çok insanda var. Hıı bunun burası şey hıımmmm burasında da şey var. Şey şey şey sanki arabadan kürek çıksa sana girecek. Arkadaş baktın beğendin çok hoşuna gittiyse güzel dileklerini yaparsın olur biter.
Bence ben çok yanlış anlaşıldım amacım arabaya b*k atmak değildi ki araç Türkiye'de tek ve emek harcanmış mükemmel bir araç hayran olduğum bir araç sadece böle bir bilgim vardı araç sahibine sormak istedim bu kadar.
Gokberk611
26-11-2015, 17:17
Gitti gönlümüzün efendisi, inşallah tanıdık birine değerini bilecek birine gitmiştir abi. Hayırlısı olsun. Çok sevmiştik seni izzzeeeet :D
_muhaRRem
26-11-2015, 17:54
Bu arabayla o ses turkiyeye katıl 1. Olursun :)
Maşallah hacıı aaaabii devamm çok güzel gidiyorsun
İzzet gitti beyler, artıkın Aziz var :)
İzzet gitti beyler, artıkın Aziz var :)
aziz ile gecelerin darkwater ı olmaya aday sanırım.
gtr falanimo ?
:D
Hayırlı uğurlu olsun diyelim. :)