PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : basın ekspres yolu motor kazası

furkantekfidan
20-04-2014, 20:02
ya akşam 18.30 civarlarında bi racing motor kaza yapmış sürücüsüde yerde yatıyordu.herhangi bir bilgisi olan varmı kaza hakkında bilgisi olan bu yolda amma cok motor kazası oluyo ya.şeritler birden artıp azalıyo çıkışlardan dolayı çok denk geliyorum.inşallah sadece maddi zararlı bi kazadır.:(

burkaykalyon
20-04-2014, 20:05
Ya çok özür dilerim ancak bir şey söylemek istiyorum.

Tam bilgi sahibi olmadan şöyle kaza konuları açmasak? Burada Racing motor sahibi arkadaşı, eşi, dostu, akrabası bir dünya insan var.

Benim bir arkadaşım o saatlerde Basın Ekspres'ten Racing motoruyla geçti diyelim? Belki kazayı o yaptı. Milleti panik havasına sokuyorsunuz.

Kaza ile ilgili; motor sürücüsünün umarım ciddi bir şeyi yoktur. Allah acil şifa versin.

furkantekfidan
20-04-2014, 20:10
iyi güzel söylüyosunda benımda arkadaşım motor kazasında vefat etti ve bi çok arkadaşım ve abilerim motor kullanıyo.tam bilgi sahibi olsam konuyu açmam zaten.belki burdan biri tanıyo belki kanım uycak adamın hayatını kurtarcam veya benim yada başka bi arkadaşın gördüğü bişey işe yarıcak niye her konuya bu forumda ön yargıyla bakılıyo ya.

burkaykalyon
21-04-2014, 12:06
Ölen arkadaşına Allah rahmet eylesin de bende tam olarak bundan bahsediyorum. O kazayı yapan belki benim arkadaşım? Beni niye paniklettiriyorsun? Ne hakkın var? Belki buradan biri tanıyor demişsin de. Verdiğin bilgi sadece bir racing motor bilgisi. Kilimcinin kör oğlu. Nerden bilelim biz kim olduğunu müneccim miyiz?

Tam olarak bilgi sahibi olmak şudur: Kazayı görürsün, durursun. Bakarsın duruma. Yaralı arkadaşa. Sonra buraya gelirsin. Dersin ki: Arkadaşlar Basın Ekspres yolunda şu şu plakalı motor kaza yapmış. Sürücüsünün durumu bu bu. Kan ihtiyacı var. Kan grubu da bu. o taraftaki arkadaşların bilgisine.

Anladın mı güzel kardeşim?

Yiğit G.
21-04-2014, 12:40
bende yazıcaktım da millet atarlanır diye yazmadım.Bizim forumdan veya arkadaş çevresinden değilse bu tarz konuları açmamak gerek bence.Oda %100 eminseniz... Hatta yasak gelmeli forum kurallarına eklenmeli diye düşünüyorum.Her kaza gören konu açıyor..Bende 2 günde bir kaza görüyorum.Her gördüğüm kazayı buraya açsam...

furkantekfidan
21-04-2014, 13:29
Yazık ya hiç bi şey demiyorum.konuyu silebilirmisiniz ya