Orijinalini görmek için tıklayınız : mutant headers hakkında..
flexamin
21-04-2014, 09:20
bir arkadaşım 3.30ci'ndan headers dahil komple supersprint egzoz sistemini söküp oem e dönecek.
mutant'a uyarmı? uyarsa almayı düşünüyorum
Uymasada sen uydurursun panpa.
Bu radikal degisiklik mutantin namina yakisir :D
flexamin
21-04-2014, 12:17
ahaha uydurulabilirse neden olmasın bakalım
ghibli06
21-04-2014, 17:57
en kötü flanş kestiririz :)
flexamin
21-04-2014, 18:36
en kötü flanş kestiririz :)
uyar diyon yani abi? sence nasıl olur ?
ghibli06
21-04-2014, 18:43
uyar diyon yani abi? sence nasıl olur ?
muhtemelen saplama yerleri uymaz ama CNC de flanş yapılır takılır, sesi mükemmel olur, performansa katkısını da kendin görürsün zaten :) eski egsozun üzerinde sıkıyordur diye tahmin ettiğimden söyledim...
flexamin
21-04-2014, 18:52
muhtemelen saplama yerleri uymaz ama CNC de flanş yapılır takılır, sesi mükemmel olur, performansa katkısını da kendin görürsün zaten :) eski egsozun üzerinde sıkıyordur diye tahmin ettiğimden söyledim...
valla bakalım abi pm atıyorum bu konuyla ilgili
ghibli06
21-04-2014, 18:56
Ankaraya dönüyorum, yol bitsin bakıp cevaplıcam :)
M U R A T
21-04-2014, 20:35
sorması ayıp mutant ne ?
Ankara dan ciğerli bir e39 520i :D
Sahibi görürse spec.leri yazar.
flexamin
21-04-2014, 22:11
sorması ayıp mutant ne ?
kendinden 300-400kg hafif araçlarla yürüyen 1603 kg lık çıtır yüklü e39 5.20i
specleri
84 mm tepeli forged piston kol bacak
kapak port polish
Cometic İnce conta
arp saplamalar
25 Gaz kelebeği ve polishli
25 egzantrik
30 volan
30 stage 3 baskı balata
28 şanzıman & Dif.
Rs Racing Garage green Cai
oem egzoz sistemi (kat dahil duruyor)
Yazılım
M U R A T
22-04-2014, 08:00
mutant deyince herkes bilir bilmeyen kendi bilir diyorsun yani :)
kendinden 300-400 kg hafif araçlarla yürürken videosu var mı merak ettim şimdi ayrıca neden mutant :) sen böyle mutluysan sorun yok ayrı konu tabi
flexamin
22-04-2014, 08:48
sitede konuları videoları var.
aracın üzerinde 25 den 28 den 30 dan parçalar olunca adını mutant koyduk.
yeni denemeler yaptığımda ayrıca çeker koyarım
flexamin
22-04-2014, 15:26
istanbula gelirsen full stock BMW lerimiz mevcut deneriz ?
bir deneme için istanbula gelmem. eğerki siz denemek istiyorsanız misafirim olursunuz. ama arabayla istanbul'a işim düşerse haber ederim sizi deneriz.
SerkanKurt
22-04-2014, 16:30
bir deneme için istanbula gelmem. eğerki siz denemek istiyorsanız misafirim olursunuz. ama arabayla istanbul'a işim düşerse haber ederim sizi deneriz.
yok zaten istanbula geliyorsan eğer diye dedim :) Benim denemeyle falan hiç işim olmaz zatende eğer musait bir zamana denk gelirsek olur tabiki.
İbooo bende roccoya kaldirdim. Duy artik...
kendinden 300-400kg hafif araçlarla yürüyen 1603 kg lık çıtır yüklü e39 5.20i
specleri
84 mm tepeli forged piston kol bacak
kapak port polish
Cometic İnce conta
arp saplamalar
25 Gaz kelebeği ve polishli
25 egzantrik
30 volan
30 stage 3 baskı balata
28 şanzıman & Dif.
Rs Racing Garage green Cai
oem egzoz sistemi (kat dahil duruyor)
Yazılım
Speclerde "2.2'lerin termik fanı" unutulmuş
Mutantın üzerindeki parçalar çok özenle seçilmiş, işten anlayan biri yapmış belli
Eline beline diline zekasına bileğine bilgisine yeteneğine tecrübesine matematiğine kimyasına fiziğine biyolojisine sağlık. Ancak aklıma takılan birşey var 84mm pistonlar birbirine değmiyor mu?
flexamin
22-04-2014, 17:57
Mutantın üzerindeki parçalar çok özenle seçilmiş, işten anlayan biri yapmış belli
Eline beline diline zekasına bileğine bilgisine yeteneğine tecrübesine matematiğine kimyasına fiziğine biyolojisine sağlık. Ancak aklıma takılan birşey var 84mm pistonlar birbirine değmiyor mu?
20 kapagi 84mm ye kadar izin veriyor.
M_PROJECT
22-04-2014, 18:03
kavga dovus olmasin beyler , herkes burda bir sekilde yuz yuze geliyor , yapmayin ayiptir . temizliyorum konu disi mesajlari .
20 kapagi 84mm ye kadar izin veriyor.
Kapakmi blokmu ?
flexamin
22-04-2014, 18:19
Kapakmi blokmu ?
cepten yazıodum. sinirle hızlıca yazayım dedim. blok...
flexamin
22-04-2014, 18:22
konu dağılmasın. Dediğim gibi Varsa Mutant gibi yürüyen 5.20 deneyelim.
yarın iboylada konuşurum telden s320 si ile deneyelim. Önceki denemeye göre nasıl gidicez görelim.
en başta da söyledim saplarım ederim demedim ama bu sefer sonuç çok şaşırtabilir.
ibo ile o denediğimizde motor yapılmamıştı. yani pistonlar değişmemişti.
S320 le denemeye gerek yok. Egzantrik takip tic rsi gececekmissin ya :D tak egzantrigini rs le deneyelim.
Yada bi focus varmis onlada tic i deneyelim diyomusun getir onuda double yapiyim iki iki benzin yaktirma bana :D
flexamin
22-04-2014, 18:44
S320 le denemeye gerek yok. Egzantrik takip tic rsi gececekmissin ya :D tak egzantrigini rs le deneyelim.
Yada bi focus varmis onlada tic i deneyelim diyomusun getir onuda double yapiyim iki iki benzin yaktirma bana :D
biz mesada geyiğine takıldık ibo güldük geçtik orda. (ferhat ben sen görkem)
focusun daha işi var zaten işleri bitsin deneticem zaten bu en başında yüzüne de söledim focus bitsin deneyek mi diye.. sende sıkıntı yok dedin.
gelelim s320 ile 5 atıyordun ozamandan bu zamana hızlandım. taşşak geçiyordun ya bende deneyelim nasıl olmuş ne kadar fark atıcan görelim dedim sana..
önceki postlarda da belirttim geçicem diye birşey sölemedim. şunu da unutma kimsenin arabasına emeğine *** atmadım. geçtiğim arabalarıda taşşak konusu yapmadım.
Ben Hiçbir zamanda R yapmadım. bunu çok iyi biliyorsun.
s320 ile deneyelim bende öncesi sonrasını görmüş olurum. ama şunu bil o kadar fark atamazsın Stok s320'inle şuan.
Neyine *** attik la :D
Sen 400 kilo hafif arabalari geciyorum diyincede *** atmis oluyosun o mantikla :D
Gectimmi? Gectim :D
Gecen sefer 150-160 a kadar anca bastik:D
Bu sefer 240 dan asagi birakmak yok okeymi?
10 boy da handikap sana :D
Persembe deneriz :D
flexamin
22-04-2014, 18:58
Neyine *** attik la :D
Sen 400 kilo hafif arabalari geciyorum diyincede *** atmis oluyosun o mantikla :D
Gectimmi? Gectim :D
Gecen sefer 150-160 a kadar anca bastik:D
Bu sefer 240 dan asagi birakmak yok okeymi?
10 boy da handikap sana :D
Persembe deneriz :D
dikkat et ben geçtimmi demişim yürüyorum dedim. tabi geçtiğimde oldu geçildiğimde.
Ben nezaman hırs yaptım da geçince veya geçilince abuk sabuk konuştum bahane ürettim?
ben herşekilde denerim sıkıntı yok benim açımdan. Geçilince nezaman bırakmısım sıkmayı?
perşembe benim için zor (ertesi gün mesai hemde nişanlım yarın geliyor pazar sabah döncek) ama pazar tüm gün müsaitim. gündüz gözüyle rahat rahat basarız.
Şunu unutma öncesi sonrası yapabilmek için en rahat ulaşabileceğim kişi sensin.
ilk yazdığımda da ne fark olacak bakalım dedim. benden hacmi yüksek 50-60 hp ve fazla torka sahip bir araçla son hali nasıl olcak onu görelim diyorum. bunda okadar ters algılancak birşey yok. zaten sürekli yüzyüze geliyoruz. sen beni tanıyon ben seni tanıyorum.
bravo hgt
22-04-2014, 19:29
Yaehhhh küçükkk iboo mutantıı dellendirmeee lennnn:D
ghibli06
22-04-2014, 20:02
arada 400 kg olduğuna emin olmayın... 275 kg fark var ve de S320 her türlü alır, içinde 5 kişi olan e39 530 ile deneyin bakalım kim ışınlanıyor görebilirsiniz...
arada 400 kg olduğuna emin olmayın... 275 kg fark var ve de S320 her türlü alır, içinde 5 kişi olan e39 530 ile deneyin bakalım kim ışınlanıyor görebilirsiniz...
W140 kasa abi :) kiloyu bidaha hesapla istersen.
5 kisi e39 530 orneginden de bisey anlamadim.
ghibli06
23-04-2014, 10:29
W140 kasa abi :) kiloyu bidaha hesapla istersen.
5 kisi e39 530 orneginden de bisey anlamadim.
ben 530 la kiloları eşitleyelim anlamında dedim :) motor farkı var 5.20 ile... tam orj 5.28 olsa bile geçemez ama hemen hemen aynı motorlu 5.30 ile denemek lazım...
ben 530 la kiloları eşitleyelim anlamında dedim :) motor farkı var 5.20 ile... tam orj 5.28 olsa bile geçemez ama hemen hemen aynı motorlu 5.30 ile denemek lazım...
Abi s320 le rollingmi yapilir ya :)
520 yi gecse ne olacak 530 a gecilse ne olacak.
Biz muhabbet olsun diye bastik isin girdirindayim :D serdar ciddiye almis sadece ;)
Serdar hep benim arabam agir diyodu, bende gel dedim bende daha agiri var onla deneyelim :D
CasabLanca
23-04-2014, 11:10
İbo abi senin arabada S500 fan termiği var heralde, geçen lambalardan yan yan kalktın gittin
flexamin
23-04-2014, 14:16
Ibo ile sknti yok aramizda. bazi arkadaslar konusuyorda birtane varsa mutant gibi 5.20 getirsin deneyelim. Yok hatta stok 5.20 getirsinlerde deneyeyim arada kac tir olacagini gostereyim. Denedigim araclarin %90 i daha guclu araclar. Ornek s320 aradaki guc farki vs vs belli zaten hicbir zaman hicbir denemede saplarim ederim o bu su demedim. Allah askina getirin birtane 5.20 stock deneylim. Madem abuk sabuk yurumuor deniliyor
hangi araclarla bu gucte iken nasil yurudugum belli.
Ibo ile sknti yok aramizda. bazi arkadaslar konusuyorda birtane varsa mutant gibi 5.20 getirsin deneyelim. Yok hatta stok 5.20 getirsinlerde deneyeyim arada kac tir olacagini gostereyim. Denedigim araclarin %90 i daha guclu araclar. Ornek s320 aradaki guc farki vs vs belli zaten hicbir zaman hicbir denemede saplarim ederim o bu su demedim. Allah askina getirin birtane 5.20 stock deneylim. Madem abuk sabuk yurumuor deniliyor
hangi araclarla bu gucte iken nasil yurudugum belli.
Benim ankaraya sattigim 1.7 dti la denemeni gordumde baya cok gecmis serdar seni problemlimiydi acaba ozaman 5.20 :))
flexamin
23-04-2014, 16:39
Hangi dti la denemisim? Bir kere mertle denedim ben ozman motor yapmamistim. Ondan baska dti ile denemedimsuana kadar
flexamin
23-04-2014, 16:45
Ayrica karsilastirma yaparken adil bir sekilde yapilmali. Dedigim gibi e39 5.20 stock varsa deneyeyim ozaman nasil gittigini daha net gorulur. Ona bakarsan senin kasa sport 136 ligida gecmistim motor yapmadan once. Ama bu bir olcu olmaz nedeni o hafif kilo olarak ama benden gucu dusuktu ben agirdim 200-300 kg ona gore ama biraz daha gucluydum. 5.28 le denesemde pek fazla kistas alinmaz stok 5.20 den ne kadar hizli oldugum konusunda. Varsa yine denerim 5.28 le 5.20 ile bunu her denemede soledim soluyorumda varsa getirin deneyeyim
flexamin
23-04-2014, 17:15
Mertin dti sa eger bahsettigin o denemede sokuktu bende motor yapmamistim. Dti full takiliyken kac kg geliyor? Max 1100-1200 geliyordur. Aradaki kilo farki 400-500 kg az mi? Sokukken hadi dielim max 600 kg daha hafif. Nasil bir mantikla kiyaslama yapabilabilir. Bu isin icindesin 100kg hafiflik bile nasil etki ettigini biliyorsun.. Hem dizel hem hafif hem tork bandi. Vs vs kisacasi bu kistas olamaz. Herzaman dedigim gibi bulun stock bir e39 5.20 deneyeyim aradaki tirlar farkini ozaman daha net goruruz.
edit corsa 1.7 dti 1040 kg mış full takılı halde.. artık gerisini siz hesap edin.
hade 40 kg atsın aradabadan
1000 kg vs 1600 kg.. 600kg hafif olmak hiç etken değil. yazık ayıptır ayıp.
eticet06
23-04-2014, 18:05
niye hep böyle oluyor ki dostca yapılıpda oturup muhabeet edilse veya ne biliyim kıyas yaptıgınız arabalar aynı olsa agırlık hp felan pilotaj konussa mesela benım aracım arızalı iken en samimi arkadaşımla sıktık adam araya titanik soktu bunuda uploud etti :) ama biz makara yaptık yorumlarda simdi c2 vts beni geçti diye tartışalım mı
eticet06
23-04-2014, 18:07
artı şunuda belirteyim mutant nickli arkadaşı tanımam ama bende clio varken bile bir kac sohbetimiz oldu siteden patenle kaykayla gidene bile sıkıcak adam adamın geçme geçilme pek umrunda değil benim kendi gördüğüm
flexamin
23-04-2014, 18:44
artı şunuda belirteyim mutant nickli arkadaşı tanımam ama bende clio varken bile bir kac sohbetimiz oldu siteden patenle kaykayla gidene bile sıkıcak adam adamın geçme geçilme pek umrunda değil benim kendi gördüğüm
aynen ben geçilceğimi bile bile denemek isteyen olduğunda hiçbir zaman geri çevirmedim. Çevirdin diyen varsa söylesin.
ben şuana kadar hep yapılmayan uğraşılmayan arabalarla uğraştım yaptım ettim. ve karşılığını alıyorum sonuçta.
İlla geçmek veya ne bilim başka konularda hırsım olsa çok daha farklı olurdu.
Ama birileri gelip abuk sabuk *** atmaya kalkarsa emeğime harcadığım paraya vs o zaman olmaz işte..
bu kadar deneme postum var. hepsinde varsa stock 5.20 deneyeyim hatta varsa 5.28 ile deneyeyim dedim. Şuana kadar kim çıktı denemek için? eee mecburi olarak kendimden ya daha güçlü ve arabalarla yada kendimden daha güçsüz arabalarla denemek zorunda kaldım. geçtiğimde oldu geçildiğimde.
Hani geçsem ne olucak GEÇİLSEM ne olucak. Ben GEÇİLMEYİ HAZMEDEMEYENLERDEN değilim.. İçimde hiçbir art niyet olmadan denedim, denerimde herzaman.
en son işte sitede deniz kardeşim abi foresterla deneyelim dedi denemeden önce geçersin demiştim ama yine denedim.
dp li egzozlu foresterdan 1 buçuk boy dan az boy yiyen veya geçen e39 5.20i varsa göstersin.. bunun gibi bir sürü örnek verebilirim.
Bu yazılanlara son kez söylüyorum. BULUN STOCK 5.20İ aradaki farkı herkes görsün....!!!
bravo hgt
23-04-2014, 19:58
:)Eyyyy Ankara Stok 5 .20 aranıyor yokmuuu?:)
eticet06
23-04-2014, 20:00
mutant a derman olsun diye s70 t5 ime 5.20 swaplayacam (:
flexamin
23-04-2014, 20:46
Stock e39 5.20 istememin sebebi art niyetli kisilerin arada ne kadar fark oldugunu gormeleri. Zaten art niyet olmasa mutantin nasil ve nelerle yurudugunu gormelerine ragmen bu sekilde konusmazlar. Varsa bir tane mutant gibi yuruyen 5.20 gostersinler bizde gorelim deneyelim
mert0640
24-04-2014, 10:41
Mutant cigerli bi e39 o gunku denemede serdarin dedigi gibi arabam sokukdu 40 kg kadar ve ankara da stock turbosuyla nasi gittigi bilinir az cok benim dti in
Mutanta masallah :D