Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul seat leon kaza
Mivec_4G63
22-04-2014, 19:02
Geçmiş olsuın umarım can kaybı yoktur, bir arkadaşım makas atarken oldu diye paylaşmış ne kadar doğru bilemiyorum.
http://imgim.com/6631incix7794899.jpg
mert_can 41
22-04-2014, 19:13
Haberlerde gösterdi az önce can kaybı yokmuş makas atarken bir jibe vurmuş sanırım
Cok fena vurmus umarim akillanmistir
Colossus
22-04-2014, 19:22
cana gelmemiş allahtan dikkatli olmak lazım trafik içerisinde
Bosuna demiyorlar, kolay olumlerin ulkesi diye, yine de gecmis olsun.
serkanaygün
22-04-2014, 21:52
Haberlerde gördüm buradan mıdır acaba diye düşündüm. Beyaz bi q7 ye patlamıştı. Geçmiş olsun diyelim.
trafıkte olumune makas atanlara irite oluyorum agzıma gelenıde soyluyorum ana bacıda kayıyorum kımsenın canını dusunmuyolar bascaksan s.. olup gıt cık otobana bas amk trafıkte ne ısın var
KoramiraL
23-04-2014, 06:53
Önümüzde oldu cruze ile oynuyorlardı adam bariyerlere vurdu q5 ona vurdu aracın ıcınden adamı çıkardık ama yolcu koltuğundan aracın ıcınde yer değiştirmiş
VhpCupra
23-04-2014, 07:40
Geçmiş olsun kötü kazaymış allah korumuş... Daha dikkatli olmak lazım trafikte...
Su metrobus ayirim seritlerini yukseltemiyorlarmi ya? 1 hafta once benimde makasci bi arkadasim metrobus yoluba girdi o sirada bi ici dolu metrobus gelse ne olacak,zaten ustun zeka yoneticiler ters kapili aldiklari metrobusleri yoldan ters yurutuyorlar.Hem bu sayede bi tarafta kaza oldugu zaman obur taraftada trafik yogunlasmaz?
mechanic
23-04-2014, 12:34
inşallah kaskosu vardır
Bu kaza japon ve fransızla olsa sonuç 3cü sayfa olurdu
Önemli olan Q7dekilere bişi olmamıştır umarım.
burakgunay
23-04-2014, 12:47
Bu kaza japon ve fransızla olsa sonuç 3cü sayfa olurdu
Ne alaka konuyla?
q7 dekilere bir şey olmamıştır inşallah. Geriye kalan Allaha havale.
Önümüzde oldu cruze ile oynuyorlardı adam bariyerlere vurdu q5 ona vurdu aracın ıcınden adamı çıkardık ama yolcu koltuğundan aracın ıcınde yer değiştirmiş
oynadıkları cruze basık ve jantlı falanmıydı? rengi hatırlamıyorum. eğer o cruze ise bu aralar çok oynuyor trafikte. ben s2000'leyken az kalsın bana vuruyordu. yakalarsam altına işeticem onu
burak_2885
23-04-2014, 13:14
araba fena halde kötü inşallah kimseye zarar gelmemiştir. Özellikle masum insanlara
Fransızla japonlar farklı güvenlik testlerine mi dahil oluyorlar? Tüm segment arabalarıyla ncap'ten 5 yıldız alabilen ilk marka renault .
Fransızla japonlar farklı güvenlik testlerine mi dahil oluyorlar? Tüm segment arabalarıyla ncap'ten 5 yıldız alabilen ilk marka renault .
merak ettiim yanlış anlamassanız ciddimisniz ? renault mu 5 yıldız alıyor ? vallaha clio , megane ve fluence kazaları biliyorum arkadaşlarımdan düşman başına öyle araba
PiscocuK
23-04-2014, 23:48
demekki istanbula boş trafik yaramıyor
hergün işim gereği eyüp tuzla yapıyorum ilk kez bu sabah işe giderken köprüde durmadan geçtim ama hemen hemen her yerde kazalar vardı ve hepsi bunun gibiydi
özellikle sabiha gökçen ayrımını gelmeden bir tır yan yatmıştı
ayrımdan sonrada sahile inene kadar 4 farklı kaza gördüm ve hepsi bu şekilde hasarlıydı
umarım araç sahibi akıllanmıştır
geçmiş olsun
merak ettiim yanlış anlamassanız ciddimisniz ? renault mu 5 yıldız alıyor ? vallaha clio , megane ve fluence kazaları biliyorum arkadaşlarımdan düşman başına öyle araba
Latitude ile gecen yaz Antalya-Alanya yolunda 3 takla attik aracta 4 kisiydik cok sukur hafif siyriklarla atlattik . Renault benim gorusum bir cok markanin ust siniflar dahil olmak uzere guvenlik konusunda cok cok onunde bir firma
SerkanYazgan.
24-04-2014, 00:09
Latitude ile gecen yaz Antalya-Alanya yolunda 3 takla attik aracta 4 kisiydik cok sukur hafif siyriklarla atlattik . Renault benim gorusum bir cok markanin ust siniflar dahil olmak uzere guvenlik konusunda cok cok onunde bir firma
Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.
Markaların önemi yok, alınan 5 yıldıza o kadar güvenmeyin çünkü ncap 64 km hızla gerçekleşen bir testtir. Kazanın oluş şekli önemlidir. 80 ve üstü km hızlarda yapsınlar o testi görelim bakalım kaç yıldız alacaklar. Ayrıca belli bir hızdan sonra tankta dahi olsan iç organların parçalanıyor.
O testlerde arabanın kırılması dökülmesi değil içindeki sürücü ve yolcunun ne durumda olduğu önemli arabanın dağılması kimsenin umrunda değil yani içindekine bişey olmasın önemli olan o ;)
muratburunce
24-04-2014, 08:24
büyük bir ders olmuşutur bu arkadaşa... uyarı niteliğinde bir ders kendisine ve çevresindeki bir insana zarar vermeden öğrendiği için şanlı bu tür olayları birilerinin canına kast edip öğrenenlerde var...
orhan_guney
24-04-2014, 09:33
zevkine makas atan herkesten nefret ediyorum,kendilerini düşünmedikleri kadar başkalarınıda düşünmüyorlar.
Lise'de Geometrisi zayıf olan insanlar hep bunlar , açıyı iyi hesaplıyamıyorlar .
Geçmiş olsun .
demekki istanbula boş trafik yaramıyor
hergün işim gereği eyüp tuzla yapıyorum ilk kez bu sabah işe giderken köprüde durmadan geçtim ama hemen hemen her yerde kazalar vardı ve hepsi bunun gibiydi
özellikle sabiha gökçen ayrımını gelmeden bir tır yan yatmıştı
ayrımdan sonrada sahile inene kadar 4 farklı kaza gördüm ve hepsi bu şekilde hasarlıydı
umarım araç sahibi akıllanmıştır
geçmiş olsun
Aynen oyle bizdekiler dur kalka alistigi icin bos yolda sacmaliyorlar birde yagmurda sacmaliyorlar
Ayrica geometri olayida farkli bakis acisi:D
setnogrom
24-04-2014, 09:49
Metrobüsteydim ve köprü üstünde çok bekledi o zaman anladım bir kaza olduğunu meğerse bu araçmış.Kimseye birşey olmaması sevindirici.
xx
wolkanku
24-04-2014, 10:00
plakasını bilen var mı? sanırım eski arabam :/ 34 TZ idi
Emre Ekrem
24-04-2014, 11:06
Kendisini düşünmüyor, bari çevresindekileri düşünse bu tür insanlar, geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması sevindirici.
Su metrobus ayirim seritlerini yukseltemiyorlarmi ya? 1 hafta once benimde makasci bi arkadasim metrobus yoluba girdi o sirada bi ici dolu metrobus gelse ne olacak,zaten ustun zeka yoneticiler ters kapili aldiklari metrobusleri yoldan ters yurutuyorlar.Hem bu sayede bi tarafta kaza oldugu zaman obur taraftada trafik yogunlasmaz?
Şerit yükseltmek yerine kurallara uyar şekilde araba kullanılsa daha mantıklı olmaz mı :) Ama ters şerit giden metrobüs yolu konusunda aynı fikirdeyim, saçma bir görüntü ve bence şaşırtacak bir unsur.
Birde o metrobüslerin yağmurlu havada su birikintisinden geçip arabayı komple yıkaması yok mu. Harbi kaza yaptırır adama. Bi adamı arabanın içinde ıslattı gözümün önünde. Gülsemmi ağlasammı bilemedim allahtan trafik sıkışıktı.
Geçmiş olsun, kaza anından çok kısa bir süre sonra e5 te haliç istikametine doğru geçtim, trafik çok yoğundu aracı gördüm ama resmini çekemedim. Allah tan can kaybı olmamış.
plakasını bilen var mı? sanırım eski arabam :/ 34 TZ idi
http://www.34volt.com/images/haber-baslik/istanbul/okmeydani-e5-yolunda-yaralamali-kaza-trafigi-aksatti-67578.jpeg
O testlerde arabanın kırılması dökülmesi değil içindeki sürücü ve yolcunun ne durumda olduğu önemli arabanın dağılması kimsenin umrunda değil yani içindekine bişey olmasın önemli olan o ;)
Ne diyeyim o zaman helal olsun renaulta bilmesek yicez sendekı aracın 1.2 si vardı bende senin tattığın güven hissini nedense ben tadamadım
Fransızmı tövbeler tövbesi hiçbir zaman almayacağım tek ülke fransız arabaları...
Ne diyeyim o zaman helal olsun renaulta bilmesek yicez sendekı aracın 1.2 si vardı bende senin tattığın güven hissini nedense ben tadamadım
benim güven hissini tattığımı kim söyledi yada nerden çıkardın ben sana renaultla ilgili bişey mi söyledim o testlerde önemli olanın ne olduğunu söyledim renault a biniyorum diye fanatiklik yapcak halim yok Clio ya binip en tedbirli giden insan benimdir heralde benim arabam 11.5 cm basık :D nerde ne zaman napıcağı belli olmuyorda clio3 ncaptan 5 yıldız almış bi araç ki kendı sınıfında 35 metre fren mesafesiyle en iyi duranda araç falan filan okadarda abartıp boklamann alemi yok en basiti hangi aynı sınıf arabada en boşunda abs standart ford opel fiat hiçbrde yok :D
İbrahim33
01-06-2014, 16:11
Yeni konu açmak istemedim.
Linea ne hale gelmiş yahu , kanım dondu şerefsizim.Ölenlere Allah rahmet eylesin.Allah kazadan beladan esirgesin cümlemizi...
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000565624.jpg
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000565630.jpg
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000565640.jpg
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000565638.jpg
İstanbul'da Trafik kazası : 2 Ölü - Genel Bakış - ntvmsnbc Foto Galeri (http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/istanbulda-trafik-kazasi-2-olu.html?position=0)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/184960-yenibosna-e5-kaza.html