Orijinalini görmek için tıklayınız : 200sx s13 sorgusu
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-acil-nadir-bulunacak-s13-lerden-biri-157588431/detay)
Araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar şehir dışından ankara ya araca bakmaya gideceğim bi önerilerinizi görüşlerinizi alayım dedim şimdiden teşekkür ederim...:soru:
Mechanix
23-04-2014, 11:24
İç mekan baya temiz görünüyor. Ahmetlere (Meray) mekaniğine baktırıp alabilirsin. Ben beğendim. Alınca kanadı ve vites topuzunu da sökersin umarım. :)
emretektas
01-05-2014, 13:34
arkadaşımın eski aracı durumu pek iyi değildi satalı 1 sene oldu alan kişiler topladımı tam bilemiyorum ama araç gitmiyordu
emin olmamak kaydı ile daha önce arızalı olarak satılan araca benziyor motor arızası vardı satılırken
Kaportası macun küpü Berkhan ın eski arabası
Bagaj kapagi falan turuncuydu bi ara , ve çalınmıştı araç
Nissan My Life
02-05-2014, 12:00
Bir kaç kerede turbo bittiğini ben biliyorum kardeşim , bagaj kapagı ve farlar turuncuydu tek göze carpan yanı koltukları
araca baktık aman uzak durun patlamaya hazır bomba. kaporta iyi gibi ama motor şanzıman keşke hiç olmasaymış :)