Orijinalini görmek için tıklayınız : devir keserken sarsma
aracım manuel civic ep2 , pek kesiciye girmeyi sevmem arabanın canını alıyomuşum gibi geliyor sanki, fakat bi iki kez farkına varmadan gazlarken kesiciye girdiğimde arabanın sarstığını farkettim , keserken hoplatıyor araç , bu bi sorun mu yoksa kesicide zaten öyle mi olur ? , eğer sorunsa benim sorunum nedir ? :) motor kulaklarını yeni değiştirdim..
motor kulaklarına bir baktırın
halilkarakas
23-04-2014, 15:00
egzos bilyası pas yapmıştır
egzos bilyası pas yapmıştır
Çok komik çok güldüm
Bujiler ne alemde
Benimde basıma bi kere geldi de bir tanesi yerinden hafif oynamıştı oturttum düzeldi
halilkarakas
24-04-2014, 06:45
Çok komik çok güldüm
tamam.....
motor kulaklarını yeni değiştirdim, bujilerden neden kaynaklanabilir ki
daha önce başına gelen eden yokmudur ?
sercanavcı
26-04-2014, 09:22
motor kulaklarına bi baktır derim başka bişeden yapmaz kolay kolay
maskaran
26-04-2014, 09:29
motor kulakları çok eskimiştir taş gibi olmuş görevini yapmıyodur yada kopmuştur başka açıklaması yok (şanzıman kulagıda olabiilir)
adam motor kulaklarını yeni değiştirdim diyor siz motor kulaklarına baktır diyorsunuz. :) konu başlığına göre içeriği okumadan cevap yazıyorsunuz. :)
SekoLive
26-04-2014, 10:42
adam motor kulaklarını yeni değiştirdim diyor siz motor kulaklarına baktır diyorsunuz. :) konu başlığına göre içeriği okumadan cevap yazıyorsunuz. :)
şu ihtimal yokmudur takan adamın sallapati iş yapıp eksik gedik bişiler yapma olaslıgı?
banada motor yada şanzuman kulağı gbi geldi.
Hemen kötüye niye yorup moral bozuyorsunuz ya. :)
Bence yanınıza birini daha alın, çıkın deneyin. K serisi motor gibi değil kesicileri sonuçta bu motorların normal olan bir şey size anormal geliyor olabilir.
şu ihtimal yokmudur takan adamın sallapati iş yapıp eksik gedik bişiler yapma olaslıgı?
banada motor yada şanzuman kulağı gbi geldi.
taiiki öyle bir ihtimal var ama @maskaran nickli arkadaş motor kulakları eskimiştir baktır demiş. :)
Risendark
28-04-2014, 21:20
Benim arabada kendini yerden yere vuruyor MAD bence genel bişey bu :)
tamam.....
ahahahahahhaha
SerhatA.
19-05-2014, 11:57
Kesicide giderken ok gibi sabit gitmesi lazım %90 motor kulakları gibi
Motor kulakları iyi diyorsan geriye bir tek egzoz bağlantıları kalıyor, aracı en çok sarsan noktalar bunlar.
kanka ne derecede sarsıyo acaba kesiciye girince bi öne doğru yıgılma gibi sallanma oluyoda seninki ne türde benimde ilk aklıma gelenler motor şanzıman kulağı ve eksoz bağlantıları
maskaran
24-05-2014, 15:13
taiiki öyle bir ihtimal var ama @maskaran nickli arkadaş motor kulakları eskimiştir baktır demiş. :)
mesaj sayısı kaldırıldı kardeş boş yorum yapma olabilir demişimdir :icon_tup: