PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlaç Yardımı !

opamp
24-04-2014, 17:40
Arkadaşlar forumda ciddi bağlantıları olan arkadaşlar çıkabiliyor. Bunu umut ederek şansımızı denemek istedim.

Ablam uzun süredir Skleroderma (Sistemik Skleroz) hastası ve rahatsızlığı tam anlamıyla iyileşme sürecine bir türlü geçmiyor. Hastalığının vücuda verdiği yan etkilerden biride sindirim sistemiyle ilgili bir sorun ve bu ciddi anlamda onu etkilemeye başladı. Hayatı çekilmez bir hal aldı. Normalde üretimden kalkmış diye duyduğumuz bir ilaç var adı: #prepulsid# 10 mg içeriği: #cisapride olan bir ilaç bu ilacın baya bir yararı olduğunu öğrendik. Ancak "sözde" üretimden kalktığı için hala aramaktayız bulamadık. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen araştırıp bana burdan ulaşırlarsa gerçekten çok sevinirim.

Not: İlaç genelde yurt dışında bulunabiliyormuş.

exvitermini
24-04-2014, 20:13
kardeşim öncelikle geçmiş olsun.eczacı eniştemle konustum şimdi.maalesf ellerinde bulunmadığını eski bi ilaç olduğunu söyledi ama depoları arayıp soruşturacak yarın ben sana gene haber ederim olumulu olumsuz.insallah olumlu olur.

Ers
24-04-2014, 20:18
allah şifa versin güncel olsun.

turbo&quattro
24-04-2014, 20:24
Burada ( abd ) sordum cok eski ilac oldugunu, artik uretilmedigini ve bulmanin mumkun olmadigini soylediler. Cok gecmis olsun.

opamp
25-04-2014, 06:26
kardeşim öncelikle geçmiş olsun.eczacı eniştemle konustum şimdi.maalesf ellerinde bulunmadığını eski bi ilaç olduğunu söyledi ama depoları arayıp soruşturacak yarın ben sana gene haber ederim olumulu olumsuz.insallah olumlu olur.

Kardeşim çok sağol Allah razı olsun. Türkiyede ilacın bulunması pek söz konusu değilmiş. Yurt dışında belli ülkelerde sunulmuş piyasaya eski bir ilaç olduğu doğru, ama biz yinede yurt dışında araştırmaya devam ediyoruz belki bir yerlerde çıkar ümidiyle hayırlısı.

opamp
25-04-2014, 06:28
allah şifa versin güncel olsun.

Sağolun Allah razı olsun.

opamp
25-04-2014, 06:33
Burada ( abd ) sordum cok eski ilac oldugunu, artik uretilmedigini ve bulmanin mumkun olmadigini soylediler. Cok gecmis olsun.

İlgilenip sorduğunuz için çok teşekkür ederim.

Araştırdığım kadarıyla ABD'de piyasaya sürülmemiş hiç, 5-6 tane ülkede muhtelif isimlerde aynı ilaçtan satılmış zamanında, O ülkeleri ve ilacın hangi isimlerde satıldığını bugün bulup eklerim buraya..

Gko
25-04-2014, 11:45
Yazin bulgaristana gidicem.gittigim sure zarfinda arastiririm bende ge degilse..

KoramiraL
25-04-2014, 12:51
Arkadaşım bölge sorumlusu onunla konuşcam mutlaka geçmiş olsun

opamp
25-04-2014, 13:50
Yazin bulgaristana gidicem.gittigim sure zarfinda arastiririm bende ge degilse..

Çok memnun olurum teşekkürler.

opamp
25-04-2014, 14:05
Arkadaşım bölge sorumlusu onunla konuşcam mutlaka geçmiş olsun

Çok teşekkürler.