PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İç Mimarlar yardımcı olurmusunuz?

Merthan
25-04-2014, 10:22
Arkadaşlar Rölöve Restorasyon dersi teslim projesi için hoca bizden İstanbul'da ki herhangi bir iskelenin rölövesini istedi.
İstanbul'da olmak kaydıyla hangi iskele olduğunun önemi yok Avrupa-Anadolu yakası farketmez.
Eğer daha önce yapmış olanlar varsa mail yolu ile bana gönderirse çok sevinirim. Eğer elinde 2-3 tane olan varsa hepsini gönderirse tabi daha da iyi olur.
Finallerin yaklaşmasından ötürü projelerden dolayı başımı kaşıyacak vaktim yok.
Bu konuda bu yoğun dönemimde yardımcı olanlara minnettar olurum :) teşekkürler.

Merthan
26-04-2014, 13:17
Tüm mimarlar görsün diye güncelleyelim :) Elinde olan var mı arkadaşlar?

Ahmet Saraçoğlu
26-04-2014, 13:24
iskele yok malesef , eski yapı adına eski mısır konsolosluğu binasının projesi var sadece.Güncel olsun.

Runo
26-04-2014, 13:25
Maalesef yok, olsa da yardımcı olabilsem :)

Merthan
26-04-2014, 13:52
Teşekkürler arkadaşlar,ille de iskele istiyor hoca ve çıkıp ölçü almaya hiçbirimizin zamanı yok fena köşeye sıkışmış durumdayım :)

Burak K.
26-04-2014, 15:03
Belediyelerde yok mu planlar? :) Bi tanıdık bulsanız iş hallolur gibi.

Merthan
26-04-2014, 15:51
Belediyelerde yok mu planlar? :) Bi tanıdık bulsanız iş hallolur gibi.
Tanıdık yokki işte onuda düşündüm ama maalesef yok.
Zaten bazı iskeleler de okulun yazdığı kağıt olmadan ölçü vermiyolar. Her işini 4-4 lük yapan kompleksli güvenlik arkadaşlar izin vermiyolar :)

Burak K.
26-04-2014, 21:38
Tanıdık yokki işte onuda düşündüm ama maalesef yok.
Zaten bazı iskeleler de okulun yazdığı kağıt olmadan ölçü vermiyolar. Her işini 4-4 lük yapan kompleksli güvenlik arkadaşlar izin vermiyolar :)

Bize okulun projesini vermediler. :) Rektör beyden izin almamız gerekiyormuş,bizde gittik duvara asılı olan tahliye planını çaldık. :D Sonra güvenlik şefi çağırdı bizi siz napıyosunuz diye. :D

Foruma ayrı bi konu açarsan belediyede tanıdığı olan var mı vs. gibi illa ki bi yerden bi şekilde tanıdık bulunacaktır.

mimarsertac
26-04-2014, 23:43
Bende ahşap konut var iskele yok. İskeleyi restore eden firmayı bulup, orada çalışan bir tanıdık bulup ondan istemek gibi uzun ve zor bir yolla bulunur ancak.

Burak K.
12-05-2014, 21:27
Edit: Yanlış konuya yazmışız mesajı:)

Merthan
12-05-2014, 21:29
Zaten bu acil olan şeyler varya bigün beni cidden kalpten götürücek :D
Belalı bölüm ya :)

Burak K.
12-05-2014, 21:31
Zaten bu acil olan şeyler varya bigün beni cidden kalpten götürücek :D
Belalı bölüm ya :)

Bende aciliyetten mesajı yanlış konuya yazmışım kusura bakma seninde konuyu güncelledik durduk yere. :D N'aptın bulabildin mi iskele rölövesi :)

Merthan
12-05-2014, 21:37
Bende aciliyetten mesajı yanlış konuya yazmışım kusura bakma seninde konuyu güncelledik durduk yere. :D N'aptın bulabildin mi iskele rölövesi :)
İnternetten araştırdım baya bi çubuklu vapur iskelesinin planını falan buldum,autocad e geçip çıkarmam lazım da işte... bakalım nolucak :D

Burak K.
12-05-2014, 21:48
İnternetten araştırdım baya bi çubuklu vapur iskelesinin planını falan buldum,autocad e geçip çıkarmam lazım da işte... bakalım nolucak :D

Hakkımızda hayırlısı olsun. :D

Merthan
12-05-2014, 22:34
Hakkımızda hayırlısı olsun. :D
Amin kardeşim :) okula alırken iş garantisi verdiler bakalım gerçek mi traş mı görücez :)

Burak K.
12-05-2014, 23:31
Amin kardeşim :) okula alırken iş garantisi verdiler bakalım gerçek mi traş mı görücez :)

İş buluruz biz ya. :D Olmadı manyak manyak tasarımlar yapıp salarız piyasaya,milletin psikolojisini bozarız. :D O şekilde duyururuz adımızı :D

Merthan
13-05-2014, 01:33
İş buluruz biz ya. :D Olmadı manyak manyak tasarımlar yapıp salarız piyasaya,milletin psikolojisini bozarız. :D O şekilde duyururuz adımızı :D
İnşallah inşallah :D bu devirde de herkes iç mimar arkadaş,limon çizen iç mimar oluyor :D