Orijinalini görmek için tıklayınız : defi replikalar hakkında ?
bu saatlerin replika olayı nedir ? kimisi 1. kalite replika yazmıs 200 lira üzeri yazmış bırısı 160 yazmış birisi 120 bunların hangisi nedir ne degildir. insan illaki ekonomik olsun istiyor tabi ama sakatada gelmek var sonuçta süs olsun diye alınmicak. birde varsa tavsiyelerinizi alabilirmiyim
bende defi cr 2. kalite dedikleri cihazdan vardı rolantide ara ara titreme yapıyodu baska bı sorunu yoktu anlık 1.5 1.6 peak yapıp 1.1 de stabil yuruyodu gayet memnundum ama orjınalı tabıkı daha ıyıdır kalıte olarak bıde tıtreme olayı fln yok orjınallerınde...
defi replikalar + - bazen fazla veya az gösterebilir fazla hassas olmayabilir birazda şans işi diyelim. çoğu ebaydan geliyor satan kişiler alıdığı fiyata göre değişiklik yapabiliyor.
yani işimizi görürmü atıyorum yag sıcaklıgı 100 ken 80 gösterirmi yada yağ basıncı tehlikeli düsse yanıltıcı bişey gösterirlermi.
o kadar fark olucagını sanmıyorum ama cokta dandık bı urun almayın 1. sınıf replıkalar 200 lıra...
e onu nasıl anlıcam kutunun üzerinde 1. sınıf rep mi yazıyo :D yani adam en dandiğini 200 yazıp 1. sınıf diyosa nasıl uyanıaz bu işe ?
http://www.techturkey.com/forum/elektronik-parcalar/178357-defi-cr-serisi-60mm-saatler.html
bu iyi :)
hazır konu açılmışken ben de bir soru sorayım.
Şimdi Defiler çok canlı ve parlak renkli olduğundan dolayı benim arabamda çok sırıtıyor denedim gördüm.
Bir tane custom boost saati yaptım kendime, tam istediğim gibi oldu ama onunda mekanizması dandik olduğu için basıncı sapmalı gösteriyor.
Bana tavsiye edebileceğiniz fiyatları çok uçmamış ve daha analog çok caf caflı olmayan bir marka var mıdır?
teşekkürler
doğru düzgün göstermesi isteniyorsa mekanik saatlerden şaşmamak lazım ..
valla bende getirdim yurtdışından cr serisi, turbo boost bağlı sadece şuan çakma makma gayet güzel çalışıyor doğru değeri veriyor şimdilik.
Ozmn buldugumuz en ucuzunu alalim napalim burdan bunu anliyorum.
berkay_aydin
28-04-2014, 21:38
Gerçek değer görmek istiyorsanız replikalardan uzak durun bence basınç göstergeleri %80 kafasına göre takılıyor :)
Bu replika yüzünden 1.5 basıyorum sanıyordum meğersem 1.2 basıyormusum. Canı ne isterse onu gösteriyor
Ben basinc saatini test ettim(sensorlu tip) mekanik boost olcen alet ne gosterdiye aynisini gosterdi ama yag basinca vs bisey diyemem ,
Basinc saati icin soyluyorum 1. Sinif 2. Sinif farki yok sayilir , sensorlu tip ve sensorsuz tip ayrimi var sensorsuzler kotu olan oluyor :)
Wg 0.5 barlik bakicaz bakalim kac gosterecek :) boosttan ziyade yag basinci sicakligi ve egt onemli benim icin ??
boostların cogu dogru gosterıyor zaten dıgerlerıne bısıy dıyemem
bende defi cr 2. kalite dedikleri cihazdan vardı rolantide ara ara titreme yapıyodu baska bı sorunu yoktu anlık 1.5 1.6 peak yapıp 1.1 de stabil yuruyodu gayet memnundum ama orjınalı tabıkı daha ıyıdır kalıte olarak bıde tıtreme olayı fln yok orjınallerınde...
Senin saatinde yanlış gösteriyormuş, normalde bile turbo basıncı dediğin değerden yüksek.
Replika defi yerine prosportlara bakabilirsiniz.Ebay linki Prosport 52mm Super Amber / White Turbo Boost Gauge BAR - Stepper Motor Version | eBay (http://www.ebay.co.uk/itm/371041082246?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649)
bu saatlerin replika olayı nedir ? kimisi 1. kalite replika yazmıs 200 lira üzeri yazmış bırısı 160 yazmış birisi 120 bunların hangisi nedir ne degildir. insan illaki ekonomik olsun istiyor tabi ama sakatada gelmek var sonuçta süs olsun diye alınmicak. birde varsa tavsiyelerinizi alabilirmiyim
moruk replica alıcağına ikinci el kaliteli ürün al alma replica ürün