Orijinalini görmek için tıklayınız : Rc model araç heli. vs hakkında
Yiğit G.
28-04-2014, 21:34
Arkadaşlar şirketimiz bünyesinde bu araçların satışını yapmak istiyorum.Araç uçak helikopter şarjlı benzinli pilli farketmez.Bayilik veya franchising almak amacındayım.Bu ürünlerin toplu satışını yapan bir tanıdıgınız falan varmıdır yardımcı olabilecek ?
arsenikli
28-04-2014, 21:43
Toplu satis degilde parakende satanlar var bizim orda satis konusunda ben bile elimden geldigince yardimci olmaya calisabilirim
alicancalis
28-04-2014, 21:46
Topmodels'den Alpaslan Bak veya Ok model'den Orhun Kuduğ ile görüşebilirsin.
alicancalis
28-04-2014, 21:47
Helikopter içinde technomodel'in sahibi Sinan Binali kardeşimizdir. Hepsine adımı verebilirsin.
Yiğit G.
28-04-2014, 21:52
eyw hocam yarın arıyacam.Sanırım top models daha bir piyasaya hakim yanlıyormuyum ?
Abicim pm atıyorum istedigin ne model varsa adetli olarak temin edebilirsin benden
Elimde 2 adet sifir kutusunda Align Trex 450 Sport mevcut. Dilersen PM atabilirsin.
HondatugraL
29-04-2014, 03:21
Valla ileriye dönük bu işi bende düşünmüyor değilim zaten 5 senemı verdım hobi işine Allaha şükür kafa basıyo :D
top models işin mercedesini bmwsini getiriyor :D
alt sınıf versiyonları daha uygun versyionlarıda buraya bakabilirsin. avcılar ssangyong yanında yeni ana yerleri aynı zamanda gopro distirubtörüdeler
Oyuncak Hobi Modelcilik - Radio Kontrollü Model Araçlar ve GoPro Kameralar Türkiye (http://www.oyuncakhobi.com/default.asp)
Type-Rdinc
29-04-2014, 15:17
benim bildiğim technomodel diye bi firma var istanbul bayisinden bi araç almıştım isterseniz ona da bi bakın bayilik veriyor olması lazım.
Anasayfa Technomodel (http://www.technomodel.com/)
şöyle streetjam ürünleri falan getirinde uğraşmayalım :) hayırlı olsun
Dikilitaş tarafında Kalyon model Hakan abi var. Bi görüşün isterseniz.
Bi de Balmumcu Shell'in yanındaki sokakta vardı bi yer. Adını unuttum :D Ona da sorabilirsiniz. Kimse yokken piyasada bu ikisi vardı.