Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa/istanbul'dan selamlar
Selamın aleyküm arkadaşlar bursa/istanbuldan selam olsun sitede uzun zamandır üyeyim fakat sadece takip edebiliyordum şimdi kendimi tanıtayım dedim bursalıyım ve istanbulda yeditepe üniversitesinde okuyorum. Aracım 13' kia cee'd 1.6 dizel :rolleyes: iyi forumlar :heyoo: :heyoo:
hoşgeldin
bayabi hızlı diyolar bucedlere :D
teşekkürler :) aynen çıtırdan bişiler var nasipse yazılımda yapınca şakalar başlayabilir :cool:
bu şaka makinesinin canı cibrigi nedir bidehele bana :D
Amca dişine göre buldun sonunda bırını :D
Abicim hoş geldın :)
farketmez laa benim için esnaf tayparda olur :D hertürlü sıkarım:D
şimdilik 130 bg stock çiğerli :rolleyes:
hoşbulduk abi sonunda :)
şimdilik 130 bg stock çiğerli :rolleyes:
iyiymiş , ciger arnavutmu :D kızmıyon demi muhabet ediyoz haa işimiz geyik :D
iyiymiş , ciger arnavutmu :D kızmıyon demi muhabet ediyoz haa işimiz geyik :D
yok yahu takipteyiz sizide ec813 konularını okumuştum baya emek verildi sanırım :) :)
yok yahu takipteyiz sizide ec813 konularını okumuştum baya emek verildi sanırım :) :)
ehh işte yapıyoz bişeyler kendi çapımızda :D fsm de bi ara denk geldim gibime geliyo senin arabaysa eyer
ehh işte yapıyoz bişeyler kendi çapımızda :D fsm de bi ara denk geldim gibime geliyo senin arabaysa eyer
doğrudur abi genelde fsm taraflarında oluyorum bursaya geldiğimde :) 16KG221 :cool:
hoşgeldin genç hayırlı olsun :)
hoşgeldin genç hayırlı olsun :)
Hoşbulduk ilker abim :)
hoşgeldin iyi forumlar
hoşgeldin... Teşekkürler :)
i-vtec07
30-04-2014, 08:23
hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
Burak K.
01-05-2014, 03:00
Hoşgeldin. :)
melihyilmaz
02-05-2014, 22:07
hoş geldin iyi forumlar
SinanAdalı
02-05-2014, 22:38
Aleyküm Selam hos geldin dostum iyi forumlar.. :)
The_Doctor
03-05-2014, 12:50
hoşgeldiniz...
tayreep_john
04-05-2014, 14:03
hoş geldin kardeşim bende fsm de görüyorum aracını maşallah ...
hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
teşekkürlerr:)
Hoşgeldin. :)
hoşbuldukk :)
hoş geldin iyi forumlar
teşekkürler öğrenilicek çok şey var :)
Aleyküm Selam hos geldin dostum iyi forumlar.. :)
eyvallah teşekkürler :)
hoşgeldiniz...
hoşbuldukk.. :)
hoş geldin kardeşim bende fsm de görüyorum aracını maşallah ...
hoşbulduk teşekkürler ince dokunuşlarla bişiler yapıyoruz işte bizde :):)
MKandemir53
09-05-2014, 13:46
hoşgeldin keyifli forumlar
Hoşgeldin iyi forumlar.
teşekkürler :)
hoşgeldin keyifli forumlar
hoşbulduk teşekkürler :)
MURAT_HLX
13-05-2014, 22:29
fsmde oturuyosan sen bizim 16 z 1265 beyaz mareayayı tanıman lazım bir fsmde birde esentepe tarafında ufaktan bizim volkanla denemişsiniz sanırım
fsmde oturuyosan sen bizim 16 z 1265 beyaz mareayayı tanıman lazım bir fsmde birde esentepe tarafında ufaktan bizim volkanla denemişsiniz sanırım
yok fsm tarafında oturmuyorum yıldırım tarafındayım ama doğrudur denk gelmiş olabiliriz 1 ay oldu gelmeyili bursaya :D
MURAT_HLX
14-05-2014, 06:47
yok fsm tarafında oturmuyorum yıldırım tarafındayım ama doğrudur denk gelmiş olabiliriz 1 ay oldu gelmeyili bursaya :D
dün akşam muhabbetin geçti :D senin fsmde ufaktan roll yapmışsın sanırım genç delikanlılar yeni almış arabayı değince burdada konuyu görünce tamam dedim :D
dün akşam muhabbetin geçti :D senin fsmde ufaktan roll yapmışsın sanırım genç delikanlılar yeni almış arabayı değince burdada konuyu görünce tamam dedim :D
yakın tarihteyse ben değilimdir :D eğer bensem kusur olduysa affola :) en son geldiğimde bulvarda c nin ilersinde bi 122 sciroccoyla sıkmıştım :D
MURAT_HLX
14-05-2014, 22:01
yakın tarihteyse ben değilimdir :D eğer bensem kusur olduysa affola :) en son geldiğimde bulvarda c nin ilersinde bi 122 sciroccoyla sıkmıştım :D
valla ne zaman tam hatırlayamadımda :D estafurullah ya ne kusuru bir iki geyik atalım dedim :D
valla ne zaman tam hatırlayamadımda :D estafurullah ya ne kusuru bir iki geyik atalım dedim :D
hahaha tamam ozman sizin araç 155 bg miydi :soru: :)
MURAT_HLX
14-05-2014, 23:40
hahaha tamam ozman sizin araç 155 bg miydi :soru: :)
bana söylediği volkanın 1.6 marea ile denemişsiniz eğer onun anlattığı sen isen tabii :D benim marea evet 2.0 20v 155liklerden :)
bana söylediği volkanın 1.6 marea ile denemişsiniz eğer onun anlattığı sen isen tabii :D benim marea evet 2.0 20v 155liklerden :)
olabilir ozman yarın okul bitiyor haftaiçi bursaya gelicem denk gelirsem korna çalarım :D:D
MURAT_HLX
16-05-2014, 00:40
olabilir ozman yarın okul bitiyor haftaiçi bursaya gelicem denk gelirsem korna çalarım :D:D
denk geliriz umarım :) çay kahve içeriz :)
denk geliriz umarım :) çay kahve içeriz :)
inşllah gelirce denk geliriz ;)
biz seni unutmadık tekrar hoşgeldin :D
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/93250-bursadan-selam-olsun.html
biz seni unutmadık tekrar hoşgeldin :D
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/93250-bursadan-selam-olsun.html
hahahaha ben konu açtığımı bile unutmuşum dümdüz girmişim resmen :D:D:rolleyes: