Orijinalini görmek için tıklayınız : sahibinden com telefon no paylasilmasi hk
arkadaslar bana mi oyle geliyor yoksa gercekten boyle birsey mi var??
ne zman sahibinden com a arac olani koysam ertesi gun sacma spaan firma ve kuruluslardan uyelikler icin check up lar vsler icin araniyorum size de boyle borsey oluyorsa sikayet edilmeli diye dusunuyorum
olabilme ihtimali yüksek sonuçta kişisel bilgilerin parayla satıldığı bir ülkedeyiz ama sahibinden buna ne yapabilir ki?
sonuçta insanların sana ulaşması için araması lazım ayrıca ztn sana numaramı yayınlama diye seçenek sunmuş
Risendark
29-04-2014, 14:05
Abi sahibinden baya yoğun olarak kullanıyoruz ama hiç böyle bişey başımıza gelmedi ??
SekoLive
29-04-2014, 14:06
boyle acayip bir pazarlama ortamı varken orasınında kullanılması mümkün. sahibinden.com numaraları satıyordur, satmasa bile boş adam cok birisine bu numalara tek tek toplatılabilir.
ahmet_xy
29-04-2014, 14:08
arkadaslar bana mi oyle geliyor yoksa gercekten boyle birsey mi var??
ne zman sahibinden com a arac olani koysam ertesi gun sacma spaan firma ve kuruluslardan uyelikler icin check up lar vsler icin araniyorum size de boyle borsey oluyorsa sikayet edilmeli diye dusunuyorum
maalesef bu dediğin oluyor. yapacak bişey yok. engelliler tiyatrosundan arayanlar mı dersin, termal tesis kiralayanlar mı dersin.. :)
Sahibinden uyeligimde isim ahmet yaziyor ,bigun biri aradi ahmet bey şu gun şu saate engellilere yardim amacli bi etkinlik duzenliyoruz dedi numarami nerdn aldiniz dedim iste daha once katilmis oldugunuz etkinliklerden aldik diyo yalan soylemeyin sahibinden.com dah aldiniz dedim çat kapandi telefon :D
Shinigami
29-04-2014, 14:43
Benimde başıma gelmedi öyle birşey... Bankalar çok yapıyor genellikle...
edemirbas
29-04-2014, 14:45
Benide ipsos araştırma diye bir firma arayıp duruyor, numaramı nerden aldınız diyorum söylemiyolar. Benimde sahibinden hesabım vardı bi sorayım onlara :D
yavuz364
29-04-2014, 14:51
Benimde başıma gelmedi ama yemeksepetinde benzeri olay başıma geldi :)
bütün pizzacılar mesaj atıp duruyor herhafta..
ceratoniaorg
29-04-2014, 14:53
Bu uygulama sadece sahibinden de değil bir çok sitede mevcut. Ticaret ve sanayi odalarında bile bir şirket kurulumundan hemen sonra bankalar arıyor yada ilan sitelerindeki firmalara mailler atılabiliyor vsvs.
büyütücü hoplatıcı hep ayakta:D:D değişik değişik mesajlar geliyor digitürk ve check-up aramaları hariç:D
Digitürk aramasından bıktım usandım. Birde Kur'an-ı Kerim bilmem ne derneğinden arayanlar illallah ettirdi. Sahibinden alıyor olabilirler numaramızı. Engellemek için yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Site vermiyor olabilir.
Onur Fatih
29-04-2014, 15:12
Beni de izmitte acilan termal tesise davet ediyorlar her ilan verdigimde. Kaldirmis, saplayacak yer ariyor herifler.
ahmet_xy
29-04-2014, 15:12
ben sigara kullanmıyorum. sigarayı bırakma derneğinden arıyorlar :D :D
individual
29-04-2014, 15:32
en beteri uygu alıcısı satanlar hergün telefona 5 tane mesaj geliyor...
Serkan_UR
29-04-2014, 15:36
engelliler tiyatrosundan her ilan verdiğimde arıyorlar engelliler felan söz konusu yapınca istemiyorum diyip kapatınca insan tuhafta oluyor ama bu tip pazarlama ve yardım yada her kimse okadar çok aranıyoruzki kimi kapatıcaz kimi dinlicez anlayamıyor insan..Hele Digiturk illahlah ettirdi istemiyorum kampanya felan aramayın beni diyorum bi süre sonra tekrar arıyorlar yauv not alın kara listeye alın aramayın diyorum tekrar arıyorlar arayanlarında suçu yok biliyorum onlara o talimatı verenlere saydırmak lazım ama şanslarını iyice zorladılar kime patlicam bakalım....
free-hifi
29-04-2014, 16:30
bulgaristandan arıyorlar genelde :D
Benimde başıma geliyo, engelliler tiyatrosundan aradılar beni de. Heralde Ankara'da kileri arıyolar onlar. Gop hastanesi var bi de elli kere bağır çağır yaptım aramayın kardeşim beni diye, üstelik farklı isimle arıyolar her seferinde.
Bi ara bu mesajlar falan yasaklanacaktı gibi bi muhabbet olmuştu, noldu o iş? yalan mı oldu?
Beyler hazır yazılımlar var sahibindeki ilanlara tek tek girip tel nosu toplayan.
free-hifi
29-04-2014, 16:39
Beyler hazır yazılımlar var sahibindeki ilanlara tek tek girip tel nosu toplayan.
bunların çOĞU cinsel ürüncü pezevenkler
çoğu merdiven altı call center firmaları parayla data satın alabiliyor.
Bunların başında Ticaret odaları ve Sanayi odaları da yer alıyor.
sahibinden ise satmasına gerek ypk ilana girdiğinizde zaten isim soyisim telefon bilgisi çoğu ilandan alınabiliniyor. Hatta bazı durumlar için isim bilgisine gerek bile kalmıyor.
Öyle sanıyorumki Sahibinden'in bundan haberi yoktur.
Firat.M3
29-04-2014, 17:01
çözüm üretmek bizim işimiz. birkaç güne kadar bu sorundan kurtarayım topluca :)
maalesef bu dediğin oluyor. yapacak bişey yok. engelliler tiyatrosundan arayanlar mı dersin, termal tesis kiralayanlar mı dersin.. :)
hay agzınla bin yaşa bugün 2si içinde aradılar yav
Benide ipsos araştırma diye bir firma arayıp duruyor, numaramı nerden aldınız diyorum söylemiyolar. Benimde sahibinden hesabım vardı bi sorayım onlara :D
TUIK istatistiki verileri belirli ucret karsiliginda satabiliyor. IPSOS bilinen bir arastirma firmasi, digerlerini bilmiyorum ama onlar ordan almislardir muhtemelen :)
fatihcakin
29-04-2014, 19:37
bulgaristandan arıyorlar genelde :D
:D:D:D Bana seçim öncesi muş belediye başkan adayı mesaj gönderiyordu
edemirbas
29-04-2014, 20:19
:D:D:D Bana seçim öncesi muş belediye başkan adayı mesaj gönderiyordu
banada ankara yenimahalle adayının vaatleri geliyordu, ankarada teyzem oturuyor hat onun adına, lokal çalışıyo adamlar ama ters tepti :D
Şimdi düşününce, acaba bu numarayı onlara operatörüm vermiş olabilirmi ( başkan adayı için atılan mesajlardan bahsediyorum ). Hattım ankarada değil kocaelide kullanılıyor, 2 yılda bir giderim ankaraya. Hattın yenimahalle'yle tek ilişkisi teyzem.
Ahmet Bby
29-04-2014, 21:03
Otomobil için hiç denk gelmedi ama satılık daire ilanı verdim fırsatcı emlakcılar mesaj atıp reklam vermeye başlamış buyrun çayımızı için falan tarzı mesajlar
dasemert
29-04-2014, 21:03
bir yakınımızın basına geldi.cagrı merkezlerinden özellikle ürün satışı yapanlar buradan ad soyad ve tel bilgileriyle arıyorlarmıs ürün satısı icin şu şu plakalı aracınıza şu firmadan akaryakıt almışsınız bizden şunu kazandınız şöyle böyle masrafı var kapıda ödeyin diyolarmış.dolandırıcı cok var..
CiNSEL HAYATINIZA RENK KATACAK 10Lu Set 2KUTU Kapsul -GeciktiriciSPREY Buyutucu BAYANDAMLA BAYPARFUM JEL+MENDiL FATURA DAHiL 29TL CAGRI ATIN Yeter
Gelen msj
Ahmet Bby
30-04-2014, 16:38
0507 622 30 55 numara aradı beni açtım 10 parçadan oluşan dini sete bedava kavuşacaksınız yalnız kargo ücretini ödeyin bant kaydı kapattım telefonu
zafer1905
30-04-2014, 18:24
arkadaşlar sizinkiler gene iyimiş bana sahibinden üzerinden özel masaj yapıyorum mutlu sonlu diye msjlar geliyorum yeni ilan koyduğum zaman ve eminiimki sahibinden den alıyorlar numarayı
bunların çOĞU cinsel ürüncü pezevenkler
aynen banada 3 4 gunde bır reklam mesajları gelıyor abuk subuk
araç ilanlarınızda cep numaranızı resimlerden birinin üzerine yazın. Ve ilanda numaram yayınlamasın seçeneği seçin. Biraz yardımı olur.
Bu reklam mesajları android telefon kullanırken çok fazla geliyordu. Yeni hattımla birlikte iphone geçtim. Birde araç ilanı verirken numarayı yayınlamıyorum. Reklam mesajlar, a aramaları ı %90 azaldı
CiNSEL HAYATINIZA RENK KATACAK 10Lu Set 2KUTU Kapsul -GeciktiriciSPREY Buyutucu BAYANDAMLA BAYPARFUM JEL+MENDiL FATURA DAHiL 29TL CAGRI ATIN Yeter
Gelen msj
Iyi mesaj gelmis beni direk bi kadin aradi gecen hafta telesekreter falan da diildi, birlikte mi kullanicaz dedigimden beri 1 haftadir mail bile gelmiyo :D
halilcakir
30-04-2014, 20:16
5 sene önce falandı sanırım ferrari ilanı verdim.
Açıklamalardan,açık plakadan falan ilanın gerçek olduğu çok belliydi.
3 gün içinde 10 tane falan "ya tutarsa modundaki" kadın yanlışlıkla aradığını iddia ederek muhattap olmaya çalışmıştı :)
Birde sheratondan olduğunu söyleyen kadın yalvarıyordu nerdeyse davetiye yollayabilmek için diğer ıvır zıvırları saymıyorum bile
onursumer
30-04-2014, 20:28
operatorleri arayarak firma isimli olanları iptal edebiliyorsunuz
fakat normal telefon numaraları ile gelenleri engellemek mumkun olmuyor turlu turlu sektorden geliyor bazısı ciddi komik inanan illaki oluyordur :)
Yiğit G.
01-05-2014, 09:14
2 ayrı telefondan 2 ayrı üyeliğim var basıma böyle birşey gelmedi.Araç ilanı koymadım hiç ama baska reklamlar içinde hiç aranmadım
Ben epeydir ilan koymuyordum geçenlerde bi ilan koymuştum ertesi gün sabah 8:30 dan öğlen 11 e kadar kaplıcasından sigara bırakmasına ücretsiz checkuptan kredi kartı borçlarınıza son a kadar herkes aradı.