Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyada okuyan varmı ?
Antalya üniversitesinde okuyup yazın temmuz ve ağustos aylarında memleketine gidecek olan veya bu durumda olan arkadaşı olan var iste bu aylarda Antalya havalimanında staj yapacağım ve kalacak yer arıyorum.Eğer fiyatta da anlaşırsak hem ben kalacak yer işimi halletmiş olurum hemde evini bana kiraya veren arkadaş 2 ay boştan yere kira ödememiş olur iki tarafında işi görülür iletişim numaram 0553 201 61 32
i-vtec07
29-04-2014, 21:04
yarın bi soruyim arkadaşlara ama ünide okuyanlar genelde okula yakın yerlerden ev tutuyolar yani havaalanı ile arası min 20-25 km bilgin olsun.
Jön Türk
29-04-2014, 21:07
Havalimanının arkasında yeni siteler var bence oradan kiralık daire bak.Üniversite okuyan kesim genelde Meltem Uncalı civarında sana çok ters olur.
yarın bi soruyim arkadaşlara ama ünide okuyanlar genelde okula yakın yerlerden ev tutuyolar yani havaalanı ile arası min 20-25 km bilgin olsun.
yapacak birşey yok günlük gidip geleceğim şimdiden teşekkür ederim mesajınızı bekliyorum
Havalimanının arkasında yeni siteler var bence oradan kiralık daire bak.Üniversite okuyan kesim genelde Meltem Uncalı civarında sana çok ters olur.
emlakçılardan kiralayacak olduğum zaman 700 lira kapora istiyorlar oda bana çok ters oluyor işte :) eğer direk sahibinden denk gelirse çok güzel olur ancak Kayseride olduğum için gidi ev bakma gibi bir lüksümde yok malesef...