Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 1.6 Lancer'a yapılabilecekler?
selam arkadaslar baslıktakı gıbı 1.6 lancer'a yapılabılecekler nedır turbolama nasıl yapabılırız ne gıbı sorunları ortaya cıkarır performansı kesmez oldu o yuzden yenı arayıslara gırdım :) ısın piri arkadaslar yardımcı olursa sevınırım turbolamada cok parca degısmesı gerekır dıyorlar dogrumudur?
::ZaFeR::
30-04-2014, 10:18
Açıkcası atmosferik olarak pek fazla bi şey yapılamıyor yeni nesil Lancerların motorlarına.Malezya'da chipliyorlar felan ama onun da pek fazla bi getirisi yok sanırsam.Turbolayan vardı Malezya'da ama TR'de çok maaliyetli olur o iş
aslında sorun cıkarmazsa guzel olur malıyet cok onemlı degıl ama bılen duyan uygulayan yokmu arkadaslar :)
Klasik, eksoz ve hava filtresi dışında yapılabilecek fazla bir şey yok.Ciddi güçler için turbo şart.O da sorunsuz olmaz ve ona verilecek paraya araç satılıp güçlü bir araç alınabilir.
Bodykit , filtre egzoz bence başka bişey olmaz :)
::ZaFeR::
01-05-2014, 21:56
Benim hayalimde Colt CZT motoru swaplamak var ama uyar mı bilmiyorum : )
Nightfish
01-05-2014, 22:09
aslında sorun cıkarmazsa guzel olur malıyet cok onemlı degıl ama bılen duyan uygulayan yokmu arkadaslar :)
Maliyet önemli değilse bi Evo X alsanız ?
evo x 70den baslıyor malıyet onemlı degıl derken 10 15 20 koyup cogu aracı turbolayabılırız bende oyle dusunmustum paramız anca evo 8lere yetıyor ayrıca aracımda yok yok kendımce bu kadar ugrasmısken performans konusunuda halledebılırım dıye dusunmustum
BuğraTuna34
02-05-2014, 01:08
Üzerinde çokça emeğiniz varsa atmosferik olarak beslemeniz kafa rahatlığı açısından daha iyi olacaktır. İlk olarak filtre, egzost , kat ,iptali ile başlayabilirsiniz.
baska bir konuda boyle bırsey yazmıslar
Blok benim arabamdakiyle aynı , brabus motor içi , üst kapak , egzantrik , headers-komple egsoz , yazılım ile 157 hp almış atmosferik
Mivec'te , Vtec'e göre daha etkili ve verimli ayar yapabilmek mümkün , ancak türkiye de zorlanırsın bişeyler yaparken..
dogru olabılırmı ?