Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra 1.6 GTC Sport Hakkında
Arkadaşlar mevcut aracımı satıp yazın Opel Astra 1.6 GTC Sport alacağım inşallah. 2004-2009 arası üretilmiş edindiğim bilgilere göre.
Donanıma dikkat eden bi insanımdır. Neler var neler yok acaba senelere göre değişiklikler falan var mı? Cam tavan donanımı gördüm bi harika duruyor ama neredeyse hiç bi ilanda yok.. Çok mu pahalıydı ki bu donanım??.. Bu kasaya verilmesi gereken fiyat nedir?
Teşekkürler şimdiden :)
Özellikle donanımlar hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Not: 1.6 Turbo 180 hp olanlar lpg ile uyumlu mu?
http://www.bestautophoto.com/images/opel-astra-gtc-1.6-03.jpg
Yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 sene geldi cam tavanlı olan modeller. Örnek ;
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-easytronic-vites-plusids-plus-pluscam-tavan-plusisitmali-derikoltuk-plusbixenon-far-118119631/detay)
amortisörleri çok pahalı ne kadar olabilir dersen 650 TL civarı tek adeti..
elektronik arıza başladığı zaman ardı arkası kesilmiyor. onun dışında içi geniş konforlu güzel arabalar seviyorum lpg ile uyumlular sorun pek yaşanmıyor lpg'de
elektronik arıza başladığı zaman ardı arkası kesilmiyor. onun dışında içi geniş konforlu güzel arabalar seviyorum lpg ile uyumlular sorun pek yaşanmıyor lpg'de
IDS denen donanım olunca heralde amortisörler öyle pahalıdır...
Söylediğin tutarlar IDS'li olan modeller için geçerli.
Yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 sene geldi cam tavanlı olan modeller. Örnek ;
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-easytronic-vites-plusids-plus-pluscam-tavan-plusisitmali-derikoltuk-plusbixenon-far-118119631/detay)
2006 model bi araçta da var sahibinden de gördüm bi yanlışınız olabilir belki....
şu 1.6 turboya lpg takılıyor mu onu merak ediyorum? yoksa tsi olayı gibi klasik lpg dışı mı takılıyor sadece?
2006 model bi araçta da var sahibinden de gördüm bi yanlışınız olabilir belki....
Varmış evet :p
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tr-de-aynisi-varsa-bedavaya-verecegim-opc-gtc-cam-tavan-ids-plus-161150263/detay)
Bi de bunların cam tavan muhabbeti değişik. Tavan kısmında perde gibi bişey var onu dikiz aynasına kadar çekebiliyorsun..
Varmış evet :p
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tr-de-aynisi-varsa-bedavaya-verecegim-opc-gtc-cam-tavan-ids-plus-161150263/detay)
Bi de bunların cam tavan muhabbeti değişik. Tavan kısmında perde gibi bişey var onu dikiz aynasına kadar çekebiliyorsun..
antalyadaki o araç da fena olmuş bee :D
şu 1.6 turboya lpg takılıyor mu onu merak ediyorum? yoksa tsi olayı gibi klasik lpg dışı mı takılıyor sadece?
lpg takılıyor bunlara
amortisörleri 150-160 bin gibi değiştiriyoruz demişti servis alırken dikkat edin
amortisörleri 150-160 bin gibi değiştiriyoruz demişti servis alırken dikkat edin
teşekkürler hocam bunu öğrenmem çok iyi oldu
teşekkürler hocam bunu öğrenmem çok iyi oldu
4'ü değişeceği zaman bayağı maliyetli oluyor çünkü..
oha cam tavan efsaneymiş beyazdaki
onun dısında bence afl bixenon mercekli far banko olması lazım
ids dedigniz sport tusunun oldugu zımbırıtmı hepsinde yok galiba o tuş
oha cam tavan efsaneymiş beyazdaki
onun dısında bence afl bixenon mercekli far banko olması lazım
ids dedigniz sport tusunun oldugu zımbırıtmı hepsinde yok galiba o tuş
6 tuşlularda var sadece..
TolgaEsentepe
30-04-2014, 16:52
turbo olmayan düz gtc lerde o ids tuşu hissiyat olarak hiçbir işe yaramıyor :)
ids dediginiz nedir biraz açabilir misiniz ?
speed_emre
30-04-2014, 17:02
lpg takılmıyor bunlara subap sıkıntısı var yuksek ısıya gelemıyorlar kac kişi lpg den dolayı motoru elıne var ınsıgnıadada aynı sorun twıntoptada celık subap takarsanız 1500 2000 tl cıvarı ozaman sıkıntısı olur.
speed_emre
30-04-2014, 17:05
butun gtc lerde sport modu oluyor bildigim kadarıyla böyle iç döşemeyi ilk defa görüyorum orjınal degil sanırım. Ayrıcada zenon paket olarak geçıyor ruhsatlarada far yıkamalı bazı modellerde mercek far yok bılgınıze 50.000 km kadar tepesindeydim :)
6 tuşlularda var sadece..
hangi 6 tuş bu :D
butun gtc lerde sport modu oluyor bildigim kadarıyla böyle iç döşemeyi ilk defa görüyorum orjınal degil sanırım. Ayrıcada zenon paket olarak geçıyor ruhsatlarada far yıkamalı bazı modellerde mercek far yok bılgınıze 50.000 km kadar tepesindeydim :)
adam döşemeyi kendisi yaptırmış büyük ihtimal, para yağdırmış arabaya :)
speed_emre
30-04-2014, 17:37
aynen sıyah deri bir tek var twıntoplarda deri var okadar tupsuz binin arabaya çok ıyı sehır ıcınde 8 lt yakıyodu 105 lık vardı.
gtclerin hepsi ids gtc turbolarda ekstra koltuk ısıtma yada park sensörü açıp kapma oluyordu ondan dolayı 6 tuş oluyordu onu diyor arkadaş
koltuk ısıtma opsiyon demek...
Bu kadar rahatsız araba görmedim arkadaşımda var bende turbosunu almayı düşünüyordum sırf o rahatsız koltuklar yüzünden vazgeçtim
Bu kadar rahatsız araba görmedim arkadaşımda var bende turbosunu almayı düşünüyordum sırf o rahatsız koltuklar yüzünden vazgeçtim
koltuklar rahatsız evet ve kışın gıcırtı yapıyor 2-3 tane araca baktım hepsininde arka döşemelerin dikişlerinde atma var el freni ve vites körükleri dökülmüş soyulmuş ama genel olarak sevdiğim bir araçtı
Cam tavan mütiş gözüküyo yalnız.