Orijinalini görmek için tıklayınız : Avustryanın Eurovision Adayı
Yiğit G.
01-05-2014, 10:11
Beyler :(
http://oikotimesofficial.files.wordpress.com/2013/09/conchita-wurst.jpg
http://www.news.at/_storage/asset/3631922/storage/newsat:key-visual/file/37390456/conchita-wurst.jpg
http://www.paz-photography.com/wp-content/uploads/IMG_4898.jpg
http://www.eurovision-austria.com/wp-content/uploads/2013/09/conchita3.jpg
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/df/2f/87/df2f879773b25d0444847a1a794942ed.jpg
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/93030393/Conchita+Wurst+CW.jpg
http://www.nkfu.com/wp-content/uploads/2013/09/Conchita-Wurst-8.jpg
WmL7m0by4UQ
Avusturya'nın Eurovision adayı tartışma yarattı! - CNN TÜRK (http://www.cnnturk.com/video/magazin/avusturyanin-eurovision-adayi-tartisma-yaratti)
ghibli06
01-05-2014, 10:14
Avusturya...
İbrahim33
01-05-2014, 10:16
tövbe bismillah. bu nedir yahu , midem kalktı
onursumer
01-05-2014, 10:16
Uhuheuhe yok artik yaa kesin birinci olur sekle bak :D
Eurovision zaten gay yarışması şaşılacak bir şey yok. Türkiye den başka da bunu takıp milli mesele haline getiren yok kimsenin ipinde bile değil.
aslında sakal olmasaymıs gideri varmıs:D:D:D:D auhauhauah ne güldüm lan bulgar sarkıcı azis bundan güzel:D:D
Yiğit G.
01-05-2014, 10:21
aslında sakal olmasaymıs gideri varmıs
sakalsız hali
http://2.bp.blogspot.com/-3j57tFskd8I/Ui9hTebpfLI/AAAAAAAAAac/2XwjmShmWt4/s1600/conchita_without_beard.jpg
Yiğit G.
01-05-2014, 10:25
Eurovision zaten gay yarışması şaşılacak bir şey yok. Türkiye den başka da bunu takıp milli mesele haline getiren yok kimsenin ipinde bile değil.
neden öyle.Çünkü orda insan hakları daha fazla gelişmiş.Gayler travestiler lezbiyenler insan yerine koyuluyor.O yüzden organizsyonlarda rahatça boy gösterebiliyorlar.Türkiyede de yolda gördüğün 3-5 erkekden 1 tansi ya gay ya bisexuel ama rahatça yaşamayadıklarından kimliklerini gizli tutuyorlar.Yani yakın arkadaşlarımızda dahi gay/bisex/lez var.Ama biz bilmiyoruz. Bu tarz kimliklere sahip insanlarda sanat a daha yakın oldugundan genelde şarkı dans vs organisyonlarına katılıyorlar.O sebepten eurovision gibi yarışmalarda görebiliyoruz.Burdaki sorun trv olması değil sakal bırakması :))) Ya kadın gibi ol yada erkek gibi.Kadın gibi olup sakal ne yahu..
:confused::confused::confused: sabah sabah töbe bismillah
Bizim turk kizlarida 2 ay tuyu biyigi almasa boyle olur :D
neden öyle.Çünkü orda insan hakları daha fazla gelişmiş.Gayler travestiler lezbiyenler insan yerine koyuluyor.O yüzden organizsyonlarda rahatça boy gösterebiliyorlar.Türkiyede de yolda gördüğün 3-5 erkekden 1 tansi ya gay ya bisexuel ama rahatça yaşamayadıklarından kimliklerini gizli tutuyorlar.Yani yakın arkadaşlarımızda dahi gay/bisex/lez var.Ama biz bilmiyoruz.
Bu olayın başka bir boyutu , abartmaya gerek yok biz de gayet gay ünlü şarkıcı sanatcı vs. heryerde boy gösteriyor. Bugüne kadar kalkıp bülent ersoya laf eden görmedim ben ?
Bu yukarıda ki gay de değil lezbiyen de ne olduğu belli değil. Bunları insanların ahlakını tahrip edip kafa karıştırmak için bu kadar göz önüne çıkartıyorlar başka nedeni yok. Yukarıda arkadaş kıyamet alameti yazmış aynen öyle bunun medeniyetle hoş görüyle falan alakası yok.
Eskiden filmlerde at şeklinde insanlar vardı, bu da onun gibi birşey. :D
thedevil
01-05-2014, 10:33
Sen git gece gece uğraş sakalları düzleştir sonra sabah kalk bu manzara ile karşılaş şimdi gidip sakalları kestiricem yazıklar olsun...
Yiğit G.
01-05-2014, 10:34
Bunları insanların ahlakını tahrip edip kafa karıştırmak için bu kadar göz önüne çıkartıyorlar başka nedeni yok. Yukarıda arkadaş kıyamet alameti yazmış aynen öyle bunun medeniyetle hoş görüyle falan alakası yok.
hocam bunlarla ahlak tahrip olmaz.Ahlak gecen gün bulunan kız cocuguna işkence edip öldüren , 10 yasında cocukla evlenip onun ******sı yırtıp ilk gecede ölümüne sebep veren insanlar sebep olur.Turkiyede 4 ayda 13 çocuk ölü bulundu.Bunlardan 4 tanesi vahşice öldürülmüş.Bu gay dediğin insanın cıktıgı avusturya ise bırak cocuk ölümünü normal cinayete bile zor rastlıyorsun.Dünyanın en yaşanılacak ülkelerinde 1. sırada.Suç oranı en düşük ülkelerden.Dünyanın en mutlu insanların yaşadıgı ülkelerden biri.Kıyamet olacaksa o bizim ülkelerden çıkacaktır buna emin ol.
Bu olmaz. Böyle olmaz. Yukarıya katılıyorum, git istediğin cinsiyeti yaşa ama bi karar ver yani. Bu ne ya.
altı şişhane üstü tophane...
YavuzNaz
01-05-2014, 10:36
Böyle saçma sapan bişey olabilirmi? kadın görünümlü erkek, kadına benzemeye çalışmış ama, erkek tarafındanda vazgeçmiyor, kadın kıyafeti ayakkabısı, saç makyaj, ama kirli sakalda duruyor bu tipte insanların hoşuna gidiyor, benim gözümde insan görünümlü hayvandan farkı yok. İnsanlara iyi örnekmi oluyor bu şimdi.? tercih deniyorsa buna neyse mübarek gün bişey demeyeyim.
http://img.winatom.com/di/WXN9656N/t%C3%B6vbe_bismillah.jpg
çocuğu olsa hem analık hem babalık edebilecek kapasitede....
onurgoyunc
01-05-2014, 10:42
Bunun bi ara tvde programı vardı, ilginç bi şahıs :D
Allah beterinden esirgesin :D
ulan insanlar cinsiyet değiştirir anladıkta , bunu görmez ve anlamaz olaydık.
cinsiyetsiz herif :D
hocam bunlarla ahlak tahrip olmaz.Ahlak gecen gün bulunan kız cocuguna işkence edip öldüren , 10 yasında cocukla evlenip onun ******sı yırtıp ilk gecede ölümüne sebep veren insanlar sebep olur.Turkiyede 4 ayda 13 çocuk ölü bulundu.Bunlardan 4 tanesi vahşice öldürülmüş.Bu gay dediğin insanın cıktıgı avusturya ise bırak cocuk ölümünü normal cinayete bile zor rastlıyorsun.Dünyanın en yaşanılacak ülkelerinde 1. sırada.Suç oranı en düşük ülkelerden.Dünyanın en mutlu insanların yaşadıgı ülkelerden biri.Kıyamet olacaksa o bizim ülkelerden çıkacaktır buna emin ol.
Dostum anlamsız şeylere bağlıyorsun olayı dünyanın en mutlu suç oranı düşük ülke olmasının sebebi bu tiplere olan saygı sevgi mi şimdi ? Türkler de girdiği her devleti iliğine kadar sömürseydi ve avrupanın tam ortasında olsaydı coğrafyası bizde de refahlar rahatlıklar havada uçuşurdu. İnsanların kanını emip refahlıktan bahseden Avrupalılardan mı biz öğrenicez Hümanistliği saygıyı hoş görüyü ? Neyse konu sapmasın benim fikrim bu yönde herkesin ahlak anlayışı kendine.
İbrahim33
01-05-2014, 11:04
Ne ahlakı abi , Türkiyede ahlak iyilik güzellik hoşgörü mü kalmış allasen ? dün bütün gün ağladım o katledilen küçük kız çocuğu için.lanet olsun böyle ülkeyede adalet sisteminede.
yoshimura
01-05-2014, 11:18
sütünü sümüğünü..
http://galeri7.uludagsozluk.com/252/in%C5%9F-cnm-ya_433778.jpg
sadece bıyıklısı da biz de vardı :D
bunelan dogan gorunumlu sahın gıbı tovbe bısmıllah :D
_driver_
01-05-2014, 11:45
evlat olsa cebine eroin koyar polise ihbar ederim :D
sakallar kendinden mi onu merak ettim .
Bu nedir yaw :(
devil_berk22
01-05-2014, 11:57
kandil günü tövbe bismillah
sakallar kendinden mi onu merak ettim .
Bu nedir yaw :(
sakallar opsiyonel kalan aksesuarlar aksaray tuning :D
Yukarı tükürsen sakal asaagi tükürsen bıyık allahım sen koru
oha o nasıl oluyo lan :eek:
Canselmo
01-05-2014, 12:21
ne yardan ne serden vazgeçebilmiş
serkankıvrak
01-05-2014, 12:29
İlk fotoğrafta Survivor Turabi zannettim :D :D :D
tesisatı da söktürmemiştir kesin :D
MertSerhanÖ.
01-05-2014, 12:36
yılan gibi maşallah.
ceratoniaorg
01-05-2014, 12:41
Çok uzaklara gitmeyin Bulgaristan'dan Azis var
http://balkania-fanzine.com/blog/wp-content/uploads/2012/01/Azis-2012-Fashion-Red-Models.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maenwrwsGv1r8tsuco1_500.gif
allahım sen bizi, çoluğumuzu çocuğumuzu sapkınlıktan, şeytanın yoluna sapmaktan koru. türkü koru we yücelt!
Dostum anlamsız şeylere bağlıyorsun olayı dünyanın en mutlu suç oranı düşük ülke olmasının sebebi bu tiplere olan saygı sevgi mi şimdi ? Türkler de girdiği her devleti iliğine kadar sömürseydi ve avrupanın tam ortasında olsaydı coğrafyası bizde de refahlar rahatlıklar havada uçuşurdu. İnsanların kanını emip refahlıktan bahseden Avrupalılardan mı biz öğrenicez Hümanistliği saygıyı hoş görüyü ? Neyse konu sapmasın benim fikrim bu yönde herkesin ahlak anlayışı kendine.
+9999999:icon_tup:
İlk gördüğümde dalga geçip resmi şoplamışlar zandım.
baba sesinde de ahım şahım bir şey yok, garip..
painkller
01-05-2014, 13:49
annesi kız, babası oğlan istemiş. abi ya tam ol yada olma. bu nedir ya
Aynen ben çok şaşırmadım :D
Mutlu Değerli
01-05-2014, 14:18
Kendi kendilerine ban atmış bunlar...
Ya kendi tercihindir eyvallah ona lafımız yokta erkeksin len, sapın var. Niye karşıki daglarda olmak istiyosun :D
Azisi severim, şarkıları 10numara :icon_tup:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Adam amuda kaldırmış ya. :hahaha::hahaha:
tuvalette ekmek kırmış, yüzüne şeytan işemiş töbestafurullah
HondatugraL
01-05-2014, 14:40
Ben yükseliyorum :D auhshasuuassa
lethaldoze
01-05-2014, 15:32
Havaları da trilyon ama :D
Hem anasi gibi sacini uzatmis hem de babasi gibi sakal birakmis. Hayirli evlat basarilar diliyorum
sakallar emanet gıbı duruyo ahahhahahahah :D
mehmetRS
01-05-2014, 16:06
bu ne be? altı havan üstü şişhane asşl.dkjasmnad :D :D
kişneyerek şarkı söyleyen varlığa özenmiş
Off-topic olacak ama yine de yazmak istedim;
Onlar en azından başka toprakların insanlarını sömürüp, kanını emip refaha ulaşmışlar.
Bizde kendi insanımız sömürülüyor, kanı emiliyor ama sesi çıkan yok. :)
doncarlo
01-05-2014, 16:21
Memlekete kesin dönüş zamanı gelmiş.
bayansı erkek :D
ben bunu o yarışma günü canlı yayında siherim..
bravo çok güzel tespit :icon_tup:
turbo&quattro
01-05-2014, 18:29
Sene olmus 2014 hala forumlarda insanlarin tercihleri, kiligi kiyafeti tarzi osu busu tartisiliyor. Yahu asin artik bunlari size ne kimin neyi sevdiginden nasil yasadigindan.
Yiğit G.
01-05-2014, 18:35
Sene olmus 2014 hala forumlarda insanlarin tercihleri, kiligi kiyafeti tarzi osu busu tartisiliyor. Yahu asin artik bunlari size ne kimin neyi sevdiginden nasil yasadigindan.
hocam valla ben konuyu açarken sakalı çıkan bir kadın sandım.Nasıl bizde topuklu ayakkabı giyen erkek şarkıcı var bunuda öyle düşündüm hani tarz olsun diye sakallı.Hormonu mu bozuk diye bakarken trv oldugunu öğrendim.Yoksa ben lgbt ye destek veren biriyim işim olmaz kimseyi yargılamaktan ama konu bir anda gayleri aşagılamaya döndü.Bilsem böyle olacagını hayatta açmazdım konuyu.:( Hatta Evrene rica edeyim silsin veya kilitlesin konuyu.
Azis'e benzettim ben :) valla sesi güzelse şarkıları güzelse açar dinlerim.Mühim olan gerçekten "insan" olabilmek gerisi ıvır zıvır.Öyle gayler tanıyorum ki benim diyen delikanlıları cebinden çıkarır :) o yüzden Şekle takilmamak lazım.
hocam valla ben konuyu açarken sakalı çıkan bir kadın sandım.Nasıl bizde topuklu ayakkabı giyen erkek şarkıcı var bunuda öyle düşündüm hani tarz olsun diye sakallı.Hormonu mu bozuk diye bakarken trv oldugunu öğrendim.Yoksa ben lgbt ye destek veren biriyim işim olmaz kimseyi yargılamaktan ama konu bir anda gayleri aşagılamaya döndü.Bilsem böyle olacagını hayatta açmazdım konuyu.:( Hatta Evrene rica edeyim silsin veya kilitlesin konuyu.
beyler adam tercih yapamamış garip olan o zaten :)) hoş görelim tamamda bunun adını söyleyin hoşgörücem ben.buna değil bunu doğuran büyüteni o televizyona çıkartanı .... lazım..