Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 m3 N/A yardim
muratGT643
01-05-2014, 13:11
Herkese merhabalar, astra gtc yi gunluk kullabima ayirdiktan sonra e46 m3 arayisina girmistim nihayet sonuclandi, yarin embiyetten teslim alacagimiz 06 MGT 24 Plakamiz ile insallah aranizdayiz. Oncilikle amacim motor haric sifirlamak oldu, bakimlarimiz elektrik tesisatimiz gencler oto adem ustada yapildi, onumuzde keyfi olarak yuruyen e de el atmak var tabi bu arada dsc mizde direksiyon aci sezici probleminden dolayi calismior lakin boyle daha keyifli bir arac. Aklimda bi iki hafta icinde araci kirmizi csl e cevirmek var ardindan da atmosferik olarak yapabildigimizi yapalim diyorum. Sahsen atmosferik 400hp kulaga cok hos geliyor, lakin bu araclari taniya bilen yol gostericek ve usta parca konusunda yardimci olcak arkadaslara ihtiyacimiz var tabiki =)
Atmosferik 400hp hayal
Eger detayli bir is yapcaksan konuyu komple incele derim
'BMW Car Club Turkey' - Türkiye'nin resmi BMW Kulübü (http://www.bmwpassion.net/forum/showthread.php?t=17834)
Turboğuz54
01-05-2014, 14:26
Atmosferik 400hp hayal
Eger detayli bir is yapcaksan konuyu komple incele derim
'BMW Car Club Turkey' - Türkiye'nin resmi BMW Kulübü (http://www.bmwpassion.net/forum/showthread.php?t=17834)
400 hp hayal derken motor içine girmeden diyosun herhalde motor içine girip forged koyup o gücü yapan vardı siteden sarı olması lazım rengi hatta
400 hp hayal derken motor içine girmeden diyosun herhalde motor içine girip forged koyup o gücü yapan vardı siteden sarı olması lazım rengi hatta
Motor ici forged yapinca 400 mi oluyor ?
cslden önce dsc problemini çözmenizi öneririm, Allah korusun, hayırlı olsun
Eray Yümsel
01-05-2014, 14:40
Pprmotorsports la görüş şu an 400hp m3 yapıyo yardımcı olur
ankara da isen efe mekanik uğur usta senin işini çözer.
Turboğuz54
01-05-2014, 14:53
Motor ici forged yapinca 400 mi oluyor ?
Demekki oluyomuş adamlarda yapmış
400 hp yapilan arac sadece drag kosmak icin mi yoksa gunluk gazlamalik mi yapiliyo ?
400hp hayal mi ? 1.6 araçlar atmosferik 200hp yi devirmeye başladı sen neyin kafasını yaşıyosun kardeşim.
Zaten hazırda 363 hp lik CSL versyonu bulunan aracın neden 400hp olması sorun olsunki?
SerkanYazgan.
01-05-2014, 16:37
400 hp yapilan arac sadece drag kosmak icin mi yoksa gunluk gazlamalik mi yapiliyo ?
Hardcore bir setup değil, düzgün parçalar seçildikten sonra günlükte kullanılabilir.
400hp hayal mi ? 1.6 araçlar atmosferik 200hp yi devirmeye başladı sen neyin kafasını yaşıyosun kardeşim.
su yorum biraz talihsiz olmus. Sertac bilgisiz bi insan degil. motor icine girmeden gunluk kullanim e46 m3'den 400 hp alinamaz demek istemistir tahminimce. motor icine girdikten sonra csl emme vs. takilarak alinabilir o guc. tabi Eray abi daha iyi bilir bmw'nin duayeni. PPR Motors'un yaptigi araba acaba motor icine girmedenmi 400 hp olucak Eray abi ? Eger oyle ise helal olsun derim. ben pist araci yapmak icin dusunuyorum e46 m3. bu aralar arabami isteyen var. 2 araca ceviricem aracimi. eger 400hp atmosferik motor icine girmeden yapilabiliyosa cok mutlu olurum.
Bahsettigin 1.6 aracin blok disinda degimeseyen kac parcasi var realist kardes ?
Zaten hazırda 363 hp lik CSL versyonu bulunan aracın neden 400hp olması sorun olsunki?
Abi csl ile normal m3 cok farkli
Nerdeyse 2 kati hava emisi var csl in
Hardcore bir setup değil, düzgün parçalar seçildikten sonra günlükte kullanılabilir.
M makine zaten atmosferik olarak sinirlara yakin degismesi gerek parcalar bi e46 m3 daha aldirir
su yorum biraz talihsiz olmus. Sertac bilgisiz bi insan degil. motor icine girmeden gunluk kullanim e46 m3'den 400 hp alinamaz demek istemistir tahminimce. motor icine girdikten sonra csl emme vs. takilarak alinabilir o guc. tabi Eray abi daha iyi bilir bmw'nin duayeni. PPR Motors'un yaptigi araba acaba motor icine girmedenmi 400 hp olucak Eray abi ? Eger oyle ise helal olsun derim. ben pist araci yapmak icin dusunuyorum e46 m3. bu aralar arabami isteyen var. 2 araca ceviricem aracimi. eger 400hp atmosferik motor icine girmeden yapilabiliyosa cok mutlu olurum.
Aynen Aykut dedigimi anlamissin
Csl replicasi airbox bile 2500 euro
400 hp olmasi icin kotu durumda bi m3 parasi daha ister
Hee 400 hp olur mu olur ama kac kere yada kac km
Aynen Aykut dedigimi anlamissin
Csl replicasi airbox bile 2500 euro
400 hp olmasi icin kotu durumda bi m3 parasi daha ister
Hee 400 hp olur mu olur ama kac kere yada kac km
aynen oyle. airbox bile dedigin paralar. o paralar harcamaya degermi , degse bile alinan verim tatmin edermi ? e46 m3'e en iyi setup bence headers ,komple egzoz , vf420 supercharger. ilerde araba motor isterse forged piston kol koyulur guzel bi ust kapak setup'i ile bide beyin cok cok zevkli olur. tabi bu benim dusuncem. yanlista dusunuyor olabilirim dogruda. bu arada benim bu dedigim islemlere 20k $ gider. gerek varmi orasi zevk isi.
Eray Yümsel
01-05-2014, 21:19
Motor içine girilerek 400 ve üzeri alınır ancak günlük sağlıklı olanı motor içine girilmiş şekilde 400 yarış olursa yakıt vs 500hp yapanlar var aynı setup la ama kaan günlük binilebilcek şekilde yapıyo o yüzden 400 net günlük kullanım
Ve yine dediğiniz gibi çılgın paralar :)
Veysel Usta yapmıştı atmosferik güzel bir e46 m3. Tabi 400 hp miydi bilemiyorum. 2012 yazında yapılmıştı o araç. Phoenix Yellow' du. Forumda konusu var zaten.
CasabLanca
02-05-2014, 00:09
efe mekanik uğur usta ile görüşürsen güzel bir setup hazırlarsınız
ghibli06
02-05-2014, 19:41
yorum yapanların çok azının e46 M3 'sahibi' olduğunu düşünüyorum... ayrıca öncelikle açı sensörünü değiştirin daha kalıcı arızalara yol açmadan...
muratGT643
03-05-2014, 09:33
Sensor icin dun is cikisi gttm sonnda ama biraz gec kalmisim artik yarina kaldi o is, degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Phoenix yellow aracin setup i inceledim , dunde bi kac arkadasla minesera da bulstk konstk ilk aklma yatan ms3pro beyin ve forged motor ve enjektorler lakin dediginiz gibi eger bu is 20k yi bulcaksa sanirim ess tuning yada vf tuning tarzi bolt on kitler daha cok isi mi gorur gibi, is sebebiyle pek sk yazamiorm kusura bakilmasin lutfen, tavsiye ettiginiz ustalari not aldim pazar paydos verirsek gidip bi goruste onlardan alacagim. E46 m3 gercekten zevkli bir arac ama insan hep daha fazlasini istior maalesed