PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir- Megane F7R Deneme Talebi

CRX
01-05-2014, 21:58
Arkadaşlar aracımız megane coupe 2.0 F7R, filtre egsoz haricinde ekstradan takılan bir şey yok, sürücü koltuğu hariç koltuklar sökülü, onun haricinde herhangi bir kesme biçme yok. filtre egsoz yazılımlı vs 106 gti, saxo vts, f/h/e li civic vtec ve bu ayardaki tüm araçlarla yarın akşam,gece ***** yerlerde deneme yapmak istiyoruz. denemeler video ya alınacaktır. yer ve saat gerekirse özelden konuşulur. bunun dışında olabileceğimiz yerler ztn bellidir. kavga gürültü derdimiz değil işin keyfine varmak istiyoruz. saygılar.

ronay
01-05-2014, 22:10
Megane F7R görünce okan aklıma geliyo nedense

CRX
01-05-2014, 22:12
Megane F7R görünce okan aklıma geliyo nedense

spec. lerimiz o kadar fazla değil ama artık biz de oyundayız

ronay
01-05-2014, 22:18
Okan=F7R lere fısıldayan adam ( ;

Sizede başarılar dilerim videoları bekliyoruz

Semii
01-05-2014, 22:45
Siz oyuna arabayı almaklaklamı basladınız ? Dedıgınıze gore stock arac

CRX
01-05-2014, 22:47
Siz oyuna arabayı almaklaklamı basladınız ? Dedıgınıze gore stock arac

eee yani sorun ?

Semii
01-05-2014, 22:48
Sorun mu ? Bol şans sana :)

CRX
01-05-2014, 22:53
Sorun mu ? Bol şans sana :)

şanslık bi durum yok, olayı biyerlere çekmeye de gerek yok, mekanik bu atla deve değil, deneme yapmak için sadece dolu arabalarla konu açmak şart mı oldu ? ,evet oyun çünkü yapılan ve örnekleri fazla olan bi araç değil aracım, neyin ne olduğunu görmek istiyoruz sadece, sağ olun yinede

emre55
02-05-2014, 00:43
videoları bekliyoruz, f7r lar keşfedilmeye başlanıyor, ilerde eminim vtec gibi piyasası olur şimdiden stoklamak gerek :D piyasası çok düşük bence bunu haketmiyor, keyifli denemeler :)

TonyMontana
02-05-2014, 01:49
eee yani sorun ?

Arkadaş gayet açık şekilde bu oyunda stok araç yok demiş, başarılar :heyoo:

EFL_39
02-05-2014, 08:57
Arkadaş stock araçlada olsa denemek istemiş farklı araçlarla bunda yadırgancak bir durum yok.
F7R sonuçta stock olarak 147hp bir makine ve ağırlığına göre gideceği araçlarda yazdığı araçlar yani zevkli olur videoları bekliyoruz.

F7R ların kıymetleri bilinmeye başlandı okan sayesinde güven geldi f7r cılara şimdiden alıp stoklara koymak lazım değerlenmeye başladılar ss in roll videoları geldiğinden beri son 1-2 ayda 1000 er 1000 er fiyatlar artmaya başladı :)

bugratemel
02-05-2014, 09:01
Eg vtec var deneyelimmi specleri biliyosundur can ceylan ex ekürim yawşak arkadaşım :)

CRX
02-05-2014, 09:38
Arkadaş stock araçlada olsa denemek istemiş farklı araçlarla bunda yadırgancak bir durum yok.
F7R sonuçta stock olarak 147hp bir makine ve ağırlığına göre gideceği araçlarda yazdığı araçlar yani zevkli olur videoları bekliyoruz.

aynen öyle stock olunca noluyo anlamadım,arabamıza güveniyoruz demek ki, filtre egsoz taktık bıraktık diye yeni arabacı da olduk :D klavye başında show yapma gayretindeler. neyse .

videoları bekliyoruz, f7r lar keşfedilmeye başlanıyor, ilerde eminim vtec gibi piyasası olur şimdiden stoklamak gerek :D piyasası çok düşük bence bunu haketmiyor, keyifli denemeler :)

o kadar piyasası olamaz ama evet yapılan muameleyi hak etmiyor kesinlikle temizleri :)

Eg vtec var deneyelimmi specleri biliyosundur can ceylan ex ekürim yawşak arkadaşım :)

buğra temel ex ekürilik bir durum yok muhabbetimiz her zaman olur, bi düşünürsen neden ex dediğinin cvbını kendin ztn bulursun ;) yüzyüze sonra bunun detayına ineriz :) eg vtec o speclerle f7r a şu şartlarda ağır gelebilir ama fırsat olursa neden olmasın sıkıntı yok :) yawşak ta sensin :D

Semii
02-05-2014, 09:54
Boyle bi konuda neyin showunu yapicaz aslan ? Show yapan sensin start butonuna basip oyuna girmissin :) bizde bol sans diledik.fazla da ileri gitme bence.oyununa kaldigin yerden devam et...

muratburunce
02-05-2014, 09:59
ankarada olsa bende denemek isterdim bendede f7r var sadece filtre ve egzoz aynı :)

mert1612
02-05-2014, 10:04
akşam gelirsem yarislede deneyebiliriz :)

EFL_39
02-05-2014, 10:05
videoları bekliyoruz akşama :)

CRX
02-05-2014, 10:21
ankarada olsa bende denemek isterdim bendede f7r var sadece filtre ve egzoz aynı :)

çok iyi olurdu :)

akşam gelirsem yarislede deneyebiliriz :)

olur mert gelirsen denenir :)

videoları bekliyoruz akşama :)

bizde bekliyoruz :)

16EC813
02-05-2014, 10:52
Boyle bi konuda neyin showunu yapicaz aslan ? Show yapan sensin start butonuna basip oyuna girmissin :) bizde bol sans diledik.fazla da ileri gitme bence.oyununa kaldigin yerden devam et...

vayy şampiyonlar ligi şampiyonu ,pekbi gergin gördüm seni :D

taytay
02-05-2014, 11:34
F7r guzel araba ya.
Bu cuma memleketteyim izliyemicem :(

1.8 turbo
02-05-2014, 12:25
dolu e36 320 var denerız aksam ne tarafta olcan. haberleselım.

guwen_ar
02-05-2014, 12:35
F7r sahibi oldum bi ara.filtre egzoz yapmistm sadece tatmin ediciydi performans yakit oldukca tatminkar.

Farkli araclarla deneme firsatim olmustu.
Videolari bekliyorum bende :)

B.Koçer
02-05-2014, 12:37
araç stok olabilir herkesin gücü vs belli yapilabileceği o kadardır .

bende kıcı kırık dizel aracımla ucana kacana kaldırıyorum

maksat stres atmak .

kamera cekilecektir yazılmıs illaki geçse geçilşe videoda görülecek

burası ızmır herkes bırbırını tanır sıkıntı olacagını sanmıyorum geçme geçilme hususunda :)

Turboğuz54
02-05-2014, 12:45
Herkezin yapabilceği işlee farklı kimi stok biner kimi yükler bu işin raconunu sizmi belirledinizde stok araba olmaz diyosunuz ki adam stok arabayla yüklü arabaları deneyelim dememiş cok gereksiz muhabbetler başarılar f7r lı arkadaşa videoları izleriz

mert1612
02-05-2014, 18:36
Deneme nerde olcak p.m atsın biri

CRX
02-05-2014, 19:04
F7r guzel araba ya.
Bu cuma memleketteyim izliyemicem :(

tekrarlarız kanka :)

dolu e36 320 var denerız aksam ne tarafta olcan. haberleselım.

pm atıyorum

F7r sahibi oldum bi ara.filtre egzoz yapmistm sadece tatmin ediciydi performans yakit oldukca tatminkar.
Farkli araclarla deneme firsatim olmustu.
Videolari bekliyorum bende :)

elimizden geldiğince bişeyler yaptık inş güzel geçicek :)

araç stok olabilir herkesin gücü vs belli yapilabileceği o kadardır .

bende kıcı kırık dizel aracımla ucana kacana kaldırıyorum

maksat stres atmak .

kamera cekilecektir yazılmıs illaki geçse geçilşe videoda görülecek

burası ızmır herkes bırbırını tanır sıkıntı olacagını sanmıyorum geçme geçilme hususunda :)

aynen öyle kardeşim olayı farklı boyutlara taşımaya gerek yok.

Herkezin yapabilceği işlee farklı kimi stok biner kimi yükler bu işin raconunu sizmi belirledinizde stok araba olmaz diyosunuz ki adam stok arabayla yüklü arabaları deneyelim dememiş cok gereksiz muhabbetler başarılar f7r lı arkadaşa videoları izleriz
aynen kardeşim gereksiz muhabbet kıllatmaya gerek yok eyvallah çok sağol

Deneme nerde olcak p.m atsın biri
pm attım mert

Umut melek
03-05-2014, 08:18
Ne güzel yazmışsın kardeşim arabanı görmek istiyorsun nasıl gittiğini dolu veya boş işin muhabbetinde makarasindasin belli :) arabamı satmasaydim bende gelirdim valla.

CRX
03-05-2014, 08:21
dün gece bizim için çok güzel geçti, gelen gelmeyen herkese çok teşekkürler, kamera konusunda sıkıntı yaşadık daha doğrusu ihmal ettik, çekenler oldu, koyarlarsa biz de izleriz, hepimiz emek veriyoruz herkesin aracına maaşallah. 240 lara kadar soluksuz giden bir F7R'ımız var, filtre egsozun yanına yazılımı da ekleyip aracı daha da ileriye götürücez nasipse. kendi nazarımız değicek diye korkuyoruz. Haluk Bıyık kardeşime desteklerinden ötürü teşekkür ederim, beraber emek ve gönül verdik.

guwen_ar
03-05-2014, 08:30
Kadranda bi hata olabilir f7r 242 de kesiciye giriyor.

Kac bin dewir donuyorsun birde sonuclari ogrenebilirmiyim merak ettim :)

kelalper
03-05-2014, 08:33
oyuna giirmek istiosunuz güzel hoşta. Kimse arabamı göriim diye arabasını sökmez ya da video çekmez. O nedenle şu arabamızın giderini görmek istiyoruz lafını kullanmayın boşuna. Alakasız oluyor.

CRX
03-05-2014, 08:36
Kadranda bi hata olabilir f7r 242 de kesiciye giriyor.

Kac bin dewir donuyorsun birde sonuclari ogrenebilirmiyim merak ettim :)

lafın gelişine o şekilde dedim şanzuman uzun ***** :)

araç orjinal beyinle yürüyor herhangi bir chip yazılım vs yok henüz ama yapıcaz inş.
şu an 6800 devir orjinal devrini dönüyor, yazılım ile biraz daha çevirtirsek çok fark edicek.

CRX
03-05-2014, 08:40
oyuna giirmek istiosunuz güzel hoşta. Kimse arabamı göriim diye arabasını sökmez ya da video çekmez. O nedenle şu arabamızın giderini görmek istiyoruz lafını kullanmayın boşuna. Alakasız oluyor.

ya ne oyunmuş arkadaş bir kelime bu kadar mı insanı bozar, tanıdığım kadarıyla renocusunuz, yürümez gitmez diye bilinen ama yanlış bilinen bi arabayla bişeyler yapma çabasındayız, arabayı sağlıklı hale getirdik denedik niye sökmeyim niye çekmeyim ? ki çekmedik ztn çektiler, emek veriyoruz heralde çekip çekmeme sorgusu da bu emeği verenlere düşer. racon öğrencek değiliz, efendi insanlarız denedik oldu bitti.

CRUEL
03-05-2014, 08:55
istanbuldanda clio f7r ile deneyebilirim 52li 106,rs,rc, stock typer vs ile. (sökük olmayanlarla)
i want to play game istanbul şubesi :D

kelalper
03-05-2014, 09:28
ya ne oyunmuş arkadaş bir kelime bu kadar mı insanı bozar, tanıdığım kadarıyla renocusunuz, yürümez gitmez diye bilinen ama yanlış bilinen bi arabayla bişeyler yapma çabasındayız, arabayı sağlıklı hale getirdik denedik niye sökmeyim niye çekmeyim ? ki çekmedik ztn çektiler, emek veriyoruz heralde çekip çekmeme sorgusu da bu emeği verenlere düşer. racon öğrencek değiliz, efendi insanlarız denedik oldu bitti.

güzel kardeşim oyuna gir bişey demiyoruz. Ama arabamı görücem deyipte sökmen ve video çekmen abes. Biz arabamızı görmek istediğimiz zaman kimsenin haberi olmuyor denemeye çıktığımızda. Haa bi de renaultcu değilim. Hiç bir zamanda olmadım. Sadece Megane rs kullandım.

kadir jdm civic
03-05-2014, 11:29
Megan F7R ları okandan önce yürttüler hatta 306 gtı ları geçiyorlardı filtre egsoz yazılım ile. standart verilerine baktığınızda ztn yürümesi çok normal bir araç. Yapılmamış bir araç veya hiç ugraşılmamış bir araba degil F7R lar.

taytay
03-05-2014, 12:14
Megan F7R ları okandan önce yürttüler hatta 306 gtı ları geçiyorlardı filtre egsoz yazılım ile. standart verilerine baktığınızda ztn yürümesi çok normal bir araç. Yapılmamış bir araç veya hiç ugraşılmamış bir araba degil F7R lar.

Şuan şaşırılan yada cogu kişinin takip etmeyip bilmeme durumu da surdan geliyo zaten,bu arabaların modeli belli seneler oldu cıkalı,ustune bugune kadar kimler bindi kimbilir,km leri cogunun 200 binin ustunde e dogal olarak arabaların kitapçıgında yazan verileri de bişeye yaramıyo bu saatten sonra hepsinin her yeriyle oynanmıs zaten,ve megane F7R diğer cogu spor araca göre piyasası dusuk oldugu için yuzde 90 ı apaçilerin elinde surunmus ve leş haldeler,cogu da stock verisinin yapabilceginin cok altında yurumekte,lpg li oksure oksure giden spor arabalar.Bizde bu arabayı ilk aldıgımızda stock 106 kadar anca gitmeye calışan bi arabaydı,aldık kendimizce bakımını yaptık,hava alışverisini sagladık,biraz da hafiflettik ve ortaya ne gibi bi sonuc cıkar gormek istedik yani bi ton tırıvırı yazan arkadaslar bu deneme isteginin esas sebebi ilk aldıgımız haline göre yaptıgımız ufak tefek bakım ve işlemlerle arabanın ne kadar ileri gidebilecegini görmek ve sizinle paylaşmaktı,kimi oyun kelimesine takılmış kimi stock olmasına kimi amacımıza,biz dun biraz verdigimiz ugrastan sonra arabanın kendini bulup cok cok ileri gittiğini gorduk gören herkeste sasırdı zaten,yoksa piyasaya dun f7r alıp bugun girmedik,oyun kelimesine ters dusen arkadaslar burda oyunu oynayanları değil yonetenleri takip etsinler bize ulasırlar,destekleyen arkadaslarda sagolsunlar..

Haluk..

EREN34
03-05-2014, 12:26
Ara ara soylemisimdir gene soyluyorum. Bu megane Reno degil baska marka olsaydi boyle olmazdi. Oyak yillarca toros ve r9 sattigindan reno diyince akla bunlar geliyor. yuruyen reno olmaz imaji ister istemez olusmus artik.

F7R, tozunu alsan guc veren nadide motorlardan biri bana gore

tuner faruk
03-05-2014, 12:36
İstanbulda olsan güzel olurdu bee :D

B.Koçer
03-05-2014, 12:52
Ara ara soylemisimdir gene soyluyorum. Bu megane Reno degil baska marka olsaydi boyle olmazdi. Oyak yillarca toros ve r9 sattigindan reno diyince akla bunlar geliyor. yuruyen reno olmaz imaji ister istemez olusmus artik.

F7R, tozunu alsan guc veren nadide motorlardan biri bana gore

Reno sımdı yenı dizel motorlar ile gelince piyasa alt üst olcak :D

TonyMontana
03-05-2014, 13:14
maşallah araca, instagramdan bir kaç videosunu gördüm 328ileydi sanırım, ***** yere gelmek nasip olmadı malesef :)

EREN34
03-05-2014, 14:14

Pazarlama ve satis ile ilgili strateji hatasi yapmazlarsa :)

emre55
03-05-2014, 15:02
İnstagramda izledim bende masallah f7r a, ruhsata işletebilsek ve f7r motor bulunsa swap hayalim var :)

levent
03-05-2014, 15:17
Öncelikle maşallah, eleştiri her zaman olacaktır kimi sökük görmek ister kimi bagajında basıyla, cila dolu kolisiyle.. Ben de ortamda en yavaş olduğumu bile bile standart dizel arabamla hiçbiryerini sökmeden 1.6 benzinlilerle roll yapıyorum yani..

Videoları bekliyoruz artık..

Ben de düşünürüm 1.6 160 lıkları getirirlerse, 1.6 130 lar satışta görünmüyo zaten şuanki listede

İnstagramda izledim bende masallah f7r a, ruhsata işletebilsek ve f7r motor bulunsa swap hayalim var :)

İşletilir tabi ki para - çokomel eğrisi devreye giriyor o durumda :)

1.8 turbo
03-05-2014, 15:23
http://www.techturkey.com/forum/videolar/182916-izmir-e36-320i-coupe28-amp-renault-f7r-deneme-videolari.html#post7450573

deneme vıdeoları lınkte