Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 E90 3.20d için performans önerileri
Merhaba arkadaşlar aracım için daha once görsel öneri istemiştim ancak sımdı bırazcık performans onerısı ıstemeye karar verdım. Aracım 2009 model 88.000 km'de 177 beygırlık Makyajlı lci versiyonudur. Aracıma racechip ultimate almaya karar verdım ancak şanzımana zarar vermeden bıraz daha fazla guc nasıl elde ederım öneride bulunursanız cok sevınırım
ıyı forumlar.
Neden racechip ? Program neden dusunmuyorsunuz ? Modul önermiyoruz bilginiz olsun.
Detay için ankara bayimiz var.mertcan arkadasımız orda.yakınsa ugrayıp bilgi alabirsiniz.
0312 278 77 72 adres alabilrisiniz.
Neden racechip ? Program neden dusunmuyorsunuz ? Modul önermiyoruz bilginiz olsun.
Detay için ankara bayimiz var.mertcan arkadasımız orda.yakınsa ugrayıp bilgi alabirsiniz.
0312 278 77 72 adres alabilrisiniz.
Racechip kullanan bır arkadasım var baya memnun degısımıde bende hıssettım. Internettende baktım baya ıyı sonuclar elde etmışler. Yazılım yaptırabılecegım bır tanıdıgım zaten var ancak sizden bir fiyat almak ısterım. yarın arayacagım.
bencede racehip yerine remap daha iyi olur gibi geliyor,
fazla zorlamaya gerek yok,
kutu içi filtre,bilgim yok ama DPF veya kat iptali, komple düz boru son olarak remap ile baya bi keyifli hale gelir.
CasabLanca
02-05-2014, 00:29
ankarada program konusunda bu kadar usta başarılı isim varken modülden kaçının bence
http://www.techturkey.com/forum/dizel/182115-race-chip-sorunu.html
Bi inceleyin bnce
bencede racehip yerine remap daha iyi olur gibi geliyor,
fazla zorlamaya gerek yok,
kutu içi filtre,bilgim yok ama DPF veya kat iptali, komple düz boru son olarak remap ile baya bi keyifli hale gelir.
yazılım yaptırmakta karar kıldım. DPF iptali yaparsam duman atar dedıler pek dumanlı gezmek ıstemıyorum ama ne dusunuyor sunuz? duz boru guzel bır ses verır mı?
ghibli06
02-05-2014, 18:53
aynı arabadan bende de var... DPF iptali ve yazılım çok iyi sonuç veriyor ama kara dumana dikkat... başka da yapacak bir şey yok zaten...
aynı arabadan bende de var... DPF iptali ve yazılım çok iyi sonuç veriyor ama kara dumana dikkat... başka da yapacak bir şey yok zaten...
kara duman goruntusunu bmw'yle dusunemedım o yuzden vazgeçtım. Duz boru, kutu ıcı fıltre ve yazılım hakkında ne dusunuyosunuz? bek egzoz sıstemı hakkında bılgım yok duz boru kat ıptalı yap dedıler ama.
ghibli06
02-05-2014, 20:49
kara duman goruntusunu bmw'yle dusunemedım o yuzden vazgeçtım. Duz boru, kutu ıcı fıltre ve yazılım hakkında ne dusunuyosunuz? bek egzoz sıstemı hakkında bılgım yok duz boru kat ıptalı yap dedıler ama.
4 silindir 2 litre bir dizel için 163-177-184 HP gerçekten çok başarılı o nedenle yeni F30 ve F10'da bile aynı motoru kullandılar... Ama öyle filtreyle düz boruyla falan bir şey bekleme, DP iptalsiz bir yazılımla 200 hp al safe bir şekilde devam et derim...
4 silindir 2 litre bir dizel için 163-177-184 HP gerçekten çok başarılı o nedenle yeni F30 ve F10'da bile aynı motoru kullandılar... Ama öyle filtreyle düz boruyla falan bir şey bekleme, DP iptalsiz bir yazılımla 200 hp al safe bir şekilde devam et derim...
haklısınız sadece yazılımla bıtırıcem fazlası zarar sımdılık, tesekkur ederım
i-vtec07
03-05-2014, 19:18
lcı lar 184 hp değil miyidi ? :)
ghibli06
04-05-2014, 06:39
evet LCI ler 184 HP
Eger ayni kisiyseniz baska bi sitede daha yorum yapmistim degilseniz tekrar yazayim. Downpipe kutu ici bmc filtre ve yazilimla harika sonuclar aliniyor. Bu duman olayi birazda yazilimi yapan kisinin elinde cok actirmazsaniz duman atmaz. Ben gecenlerde bi arkadasin arabasina yaptirdim bu islemleri. Arabanin icinden bi araba daha cikti sanki. Cok hosuma gitti alinan sonuc oneririm.
ghibli06
04-05-2014, 09:12
Eger ayni kisiyseniz baska bi sitede daha yorum yapmistim degilseniz tekrar yazayim. Downpipe kutu ici bmc filtre ve yazilimla harika sonuclar aliniyor. Bu duman olayi birazda yazilimi yapan kisinin elinde cok actirmazsaniz duman atmaz. Ben gecenlerde bi arkadasin arabasina yaptirdim bu islemleri. Arabanin icinden bi araba daha cikti sanki. Cok hosuma gitti alinan sonuc oneririm.
evet ben de kara dumana dikkat derken bunu kastediyorum... arkadaşımızın yazılımı nereye yaptıracağını bilmediğim için söylemiştim... çevremde yaptıran 10 arkadaşın 9 unda aynı problem oldu ama iyi yazılımlarla duman olayı sadece vites geçişlerinde görülüyor sadece...
evet ben de kara dumana dikkat derken bunu kastediyorum... arkadaşımızın yazılımı nereye yaptıracağını bilmediğim için söylemiştim... çevremde yaptıran 10 arkadaşın 9 unda aynı problem oldu ama iyi yazılımlarla duman olayı sadece vites geçişlerinde görülüyor sadece...
o kadar kusur kiz kisminda da olur abi :) anlik dumani umursamamak lazim dizelde diye dusunuyorum. benim yaptirdigim e90'dada anlik vites gecislerinde duman var. ama cekis ve yakit muazzam suanda.
Topluca cevap verıyım baska sıtede uyelıgım yok burdayım sadece :) Remapstr Umit abide yada ecu'da yaptırmayı dusunuyorum. Ankara'da downpipe nerede yaptırabılırım? Kutu ıcı fıltre alıcam bende zamanla once yazılım dıye dusunuyorum sız ne dusunursunuz?
ghibli06
04-05-2014, 21:39
o kadar kusur kiz kisminda da olur abi :) anlik dumani umursamamak lazim dizelde diye dusunuyorum. benim yaptirdigim e90'dada anlik vites gecislerinde duman var. ama cekis ve yakit muazzam suanda.
vites geçişlerinde o dumanı kesmek imansız gibi bir şey önemli olan köfteci arabası modunda olmaması :) 335d ye yaptık yazılım partikül iptaliyle beraber, 3 çeşit yazılım kullanıldı, hard olanında araba e92M3 e fark atarken arkadan çekemiyoruz bile kameraya duman bulutundan :)
Mayis 15 muayenesi var aracin, muayeneden sonra biraz paralaninca , ben DPF'yi cikartiriyim bi kenara koyayim. Sizinde onerdiginiz egzozcuda guzel bir egzoz yapayim. Sonrada yazilimi hallediyim. Vites gecisinde az bi duman cikacaksa sorun yok. Ama dediginiz gibi sokakta gordugumuz kamyonetler gibiyse sikinti olur babada kizar :D
vites geçişlerinde o dumanı kesmek imansız gibi bir şey önemli olan köfteci arabası modunda olmaması :) 335d ye yaptık yazılım partikül iptaliyle beraber, 3 çeşit yazılım kullanıldı, hard olanında araba e92M3 e fark atarken arkadan çekemiyoruz bile kameraya duman bulutundan :)
hep istemisimdir bi 335d tork muazzam :)
Jön Türk
06-05-2014, 11:11
lcı lar 184 hp değil miyidi ? :)
Hayır ilk çıkanlar 177
DP iptalsiz bencede en temizi olur 200 hp harika bir sürüş zevkin olacak
DP iptalsiz sadece yazılım ve kutu ıcı fıltreyle bıtırıcem , belkı ılerde cok merak edersem yapabılırım.
Bugun aracımı Ankara Esenboğa havalimanına giderken denedim 0-100 8.6 saniye ancak 220 de araç tıkandı hafif yokuşta vardı . Stock 177 hp.