PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cooper s , 207 rc , corsa d gsi , corsa d sport ?

btu06
02-05-2014, 01:20
Arkadaşlar 1 aydır araç arıyorum Rs i sattıktan sonra ne alsam karar veremedim son tercih biraz farklı arada dağlar var biliyorum :) ama sebepleriyle birlikte fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.Cooper r53 olucak bütçe ona yetiyor :) Araçları bilen arkadaşlar kronik sorunlarını , yakıtı , bakımı vs ıvır zıvır herşeyi söylerse sevinirim.şimdiden teşekkürler.

levent
02-05-2014, 01:34
Hiçbiri değil de iyi bir DS3 alınır yaklaşık bütçe ile güzel güzel :)

btu06
02-05-2014, 01:43
Ds3 ler 35.000 üstü bence çok en ucuzu oda o fiyattan başlıyor ki ds3 fiyatlarına polo gti var :) o yüzden hiç bakmadım onlara

SinanAdalı
02-05-2014, 02:48
konuyu takipteyim, aynı dertten muzdaribim :)

turkerrr
02-05-2014, 14:41
düzgün r53 denk getirirsen r53 ikinci tercih corsa gsi olur ...

emirarslan34
02-05-2014, 14:54
o paralara kesinlikle full donanımlı düşük km li RC al. çok temiz bir RC bunursun.

bende RC almadan once baya arastırmıstım cooper ile RC arasında gittim geldim.

km'si bilmem kaç bin olmus , bakımları zamanında yapılmısmı , modeli düşük vs. vs. cooper almaktansa km si düşük , modeli yüksek R56 motorlu full donanımlı bir RC almayı tercih ettim iyikide RC almısım diyorum arkadasımda cooper s var. onuda kullandım kesinlikle RC nin içi koltukları , cam tavanı , geniş iç hacmi , donanımı harika , full donanımlı bir RC alıp 3.500 tl lere stage 3 yaptınmıda tadından yenmez.

bence bütcen dogrultusunda alabilecegin aracları gözüne kestir , git bak kullan kararını ver ;)

rebeloghy
02-05-2014, 15:00
o paralara kesinlikle full donanımlı düşük km li RC al. çok temiz bir RC bunursun.

bende RC almadan once baya arastırmıstım cooper ile RC arasında gittim geldim.

km'si bilmem kaç bin olmus , bakımları zamanında yapılmısmı , modeli düşük vs. vs. cooper almaktansa km si düşük , modeli yüksek R56 motorlu full donanımlı bir RC almayı tercih ettim iyikide RC almısım diyorum arkadasımda cooper s var. onuda kullandım kesinlikle RC nin içi koltukları , cam tavanı , geniş iç hacmi , donanımı harika , full donanımlı bir RC alıp 3.500 tl lere stage 3 yaptınmıda tadından yenmez.

bence bütcen dogrultusunda alabilecegin aracları gözüne kestir , git bak kullan kararını ver ;)

Sonuna kadar katılmakla beraber diğer seçenek sadece mini olabilir diyorum corsaları eleyin. Temiz kenarda köşede kalmış makul fiyata satılacak bir mcs de düşünükür RC'den sonra.