Orijinalini görmek için tıklayınız : koltuk ter izi sorunu
Herkese selamlar
Kumas koltuklu arabamin sadece sofor koltugunda ter izi var.***** istanbul yazin cehennem :)
Bizim burdaki autowaxda guzel para istedi basit biseye.Cok buyuk bi bolgede yok ama bryaz beyaz gorunmesi hosuma gitmiyor.
Koltuk rengine yapisina zarar vermeden bunu nasil halledebilirim?
Sirkeli su ter izini çıkartır diye düşünüyorum da bu sefer aracın içi sirke kokar :) Aspirinli su deniyebilirsin ve ya son olarak bir limonu ikiye bölüp koltuğu sil o limonla daha sonrasında üzerinden hafif nemli bir bez ile geç büyük ihtimal geçecektir. 3 seçenek 3ü de ter izini geçirir ;)
Sirkeli su ter izini çıkartır diye düşünüyorum da bu sefer aracın içi sirke kokar :) Aspirinli su deniyebilirsin ve ya son olarak bir limonu ikiye bölüp koltuğu sil o limonla daha sonrasında üzerinden hafif nemli bir bez ile geç büyük ihtimal geçecektir. 3 seçenek 3ü de ter izini geçirir ;)
Bu soyledikleriniz denenmis seylermi ? Test etmis olmayayim.Deri kadar saglam degil sonucta kumas yanlis is yapnayalim.
Denemis tecrubeli kimse yokmu ?
Aspirini bizzat denedim bir sıkıntı olmadı, diğerlerini de deneyen arkadaşlarım mevcut bir sıkıntı çıkmadı(sirke kokusu dışında). Aspirini deneyebilirsin.
Vinet kullanabilirsin. Koltuğuna zarar vermez. Bir halı yıkama makinası bulabilirsen yarım saate hallolur.
selimvarli
03-05-2014, 20:44
Kosla alın kovada köpürtün güzelce köpüğü izlerin üzerine yedirin, sonra halı yıkama makinesi ile çektirin sorun çözülür. Denedim.
Erdem boyadan meguiras apc yada vinet alabilirsin. Fıs fıs şişeye 1 / 10 sulandırarak koy.Koltuğu sakın çok ıslatma.Nemli mikrofiber beze ürünü sık koltuğu sil.Leke çıkmaz ise koltuğun kurumasını bekle aynı işlemi tekrar uygula ama dediğim gibi sakın çok ıslatma.
ERDEM BOYA (http://erdemboya.ticiz.com/)
Su çeken elektrik süpürgesi varsa vineti uygula bolca,mf bezle sil.Makina ile çek.Güneşli bir yerde arabayı kurut,bitti gitti :)
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Halı yıkama makinesine bakar en uygun çözüm.
halilkarakas
04-05-2014, 22:58
benim koltuklardada ter izi var. sonax ın bauhaus ta spreyleri var. onlardan alın 2 şişe sıkın bekleyin biraz sonra ovalamaya zımbırtısı falan var onlardan almak lazım onunlada ovalayın ve temiz ıslak bezle silin. koltuklar kuruyunca gezmeye devam :D
sonax ın o temizleyicisi 11 12 lira gibi bişey. kendiniz yapabilirsiniz çok basit yani çok para vermeye gerek yoık